| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24. |
| Yuki | Adatlap | 748263 | tegnap 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 748262 | tegnap 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép munka ültem ilyen kocsiban nagyon kényelmes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748253 | tegnap 15:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Ma (mielőtt éjszakai műszakba megyek) dolgoztam a kis Chrysler Spirit-emen, amit pár napja kezdtem el, és azt hiszem, most fejeztem be. Az interneten talált képek alapján újrafestettem a belső teret. Tudom, hogy sok lehetséges opció van, de egy dolog általában közös... szinte mindig szürkék. A szőnyegek színei változhatnak, de azok is szürkék, és néha az üléshuzaton is vannak piros csíkok. Egyelőre nem tervezek több festést, hogy utánozzam ezeket a piros csíkokat az üléseken, de talán egy nap újra szétszedem az autót, és hozzáadom őket. Ez egy nagyon szép kis modell, de számomra még jobban néz ki az újrafestett belsővel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748228 | tegnapelőtt 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
No...akkor megint én. Ma délelőtt felhívott egy börzés,piacozós ismerősöm,hogy végre ki tudott pakolni egy korábban szerzett kisautókkal teli dobozt,és vannak benne amcsi kocsik is. Érdekelt a dolog,így elmenetem hozzá ma kora délután,és ezt a két kisautót vettem. Plexi dobozok nélkül...igaz,de mivel úgyis a polcra költöztek "mezítláb"...így ez sem volt baj. Mindkettő J.B filmes autó. Az 1964-es Ford Country Squire a piros a Goldfinger(1964) c. filmből,a másik (Sennás "kedvenc "nyomija) pedig a ritka csúnya,szinte már szépséges 1971-73 Cadillac Corvorado, a Live and let die (Élni és élni hagyni-1973) c. filmből. Mindkettő tipikus amerikai,és ami miatt mégis kellettek ezek is,az az,hogy pont beleillenek a témakörömbe,bár némelyik modellem,mint most a Ford is,a 60-as évekbeli volta miatt kevésbé,és talán inkább ezekből van vagy lesz kevesebb a gyűjteményemben,mint a 70-esektől kezdve.(Ráadásul a piros Ford ritkábban fellelhető,így még jobb hogy ott volt...és megvolt rá a keret is.) Egy kis érdekesség erről a csúnya-szép CorVorado-ról,hogy miért is lett ez a kocsi megalkotva,és mikből...! (A Dunham Coach Corvorado, vagy egyszerűen csak Corvorado egy autó, amelyet az 1973-as James Bond filmben, az Élni és halni hagyni címűben mutattak be. A New Jersey-i Dunham Coach által gyártott Corvorado lényegében egy C3 Chevrolet Corvette, amelyet úgy módosítottak, hogy úgy nézzen ki, mint egy 9. generációs Cadillac Eldorado – a név a Corvette és az Eldorado egyesüléséből származik. Netes forrásból.)) Na..erre varrjunk gombot.:-) Most ilyenre módosult a polcok képe,bár a kis Chrysler Spirit is jön vissza a belső átfestése után,így akkor megint rendezhetem.(Ez legyen a legnagyobb gondom életemben.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748214 | 2026. május 24. 19:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen,kell.Lehet hogy valami baj van velem? :-) Lehet hogy megkaptam a kerge marha kórt,de nem baj...legalább nem fáj. :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748213 | 2026. május 24. 19:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Ezt meg ma délután szedtem szét.(A három autós képen a középső.) IXO, 1991-es Chrysler(Dodge) Spirit R/T. Mivel vannak jó referencia képeim,gondoltam ezt is meg kellene gyógyítani a fekete műanyag belső betegségből...és már ázik is a belső tér kellemes mosószeres vízben. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748211 | 2026. május 24. 19:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ez nem csúnya ez egy NYOMI! Pfff biztos kell. Rosszul aludnék utána | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748210 | 2026. május 24. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Meg esetleg egy görbe éjszaka után abban aludni ha az asszony nem engedne be a házba. :-) Most találtam (illetve tudtam hogy van ) egy másik annyira csúnya hogy már szinte szép amcsi kocsit,és ez nem más mint a Cadillac Corvorado. 1/43-ban kiadták a James Bond sorozatban. Amikor ott volt a Zsibogón az orrom előtt,akkor nem kellett,mert "szinte féltem tőle",de ahogy egyre többet nézegettem,mint a Stutz-okat is,rájöttem hogy nem is olyan gáz ez a kocsi.:-)Meg hát mégis csak "Kedillek",az meg kell "oszt jóvana". Most rákérdeztem a Szatmárnémetiből ide is átjáró eladótól hogy van-e esetleg neki,és azt írta hogy van.Olyan 5-6000 Ft körüli áron mennek amúgy ezek a J.B autók,így ennyit még akkor megér,ha félelmetesen néz is ki. :-) Amúgy létező autó,legalább is valamelyik Bond filmben biztosan volt ilyen( Live and let die-Élni és élni hagyni-1973),de több netes képet is láttam róla...tehát nem sci fi a kis drágám. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748208 | 2026. május 24. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ideális macska tulajdonosoknak🤣🤣 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748207 | 2026. május 24. 18:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748206 | 2026. május 24. 18:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Sőt, még a csomagtartó is ilyen volt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748205 | 2026. május 24. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen, van a Veterán magazin egyik régi számában szerepelt. Innen emlékszem a típusra, illetve arra, hogy a kesztyűtartó belsejét a luxus nevében szőrmével bélelték ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748202 | 2026. május 24. 18:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Jól választottál. Jól áll neki. Ügyes! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748200 | 2026. május 24. 17:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Néhány napja szétszedtem a nemrég vásárolt kis Del Prado 1978 Cadillac Seville-emet,hogy a belsőt átfesthessem. Mivel közben elég lendületes volt a munkahelyen végzendő tevékenység,elég rendesen lefáradtam,így csak most jutottam el oda ahová amúgy már napokkal ezelőtt el szerettem volna jutni. Tegnap éjjelre jutottam a végéhez most talán legközelebbi állapota vele. Szóval ilyen lett...ami nekem az itthoni polcos "világkiállítást" jelenti.Erre pont jó lett az átfestett,egyébként nem túl sikeres végeredmény.De...legalább már nem azt az igénytelen és elnagyolt fekete gyári műanyagot látom ha kocsira nézek.:-) (Most megint próbálom összerakni a kis pénzeimet a következő 3-4 autóra,de sajnos még mindig csak azokra amik jobban elérhetőek akár hazai forrásokból is,és nem kell rájuk "hitelt felvenni".):-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748197 | 2026. május 24. 15:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748185 | 2026. május 23. 23:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Igen,valóban eléggé extrém a kicsike. Összesen kb. 500 darab épült belőlük összesen,és már a maga korában is többszöröse volt a zára egy átlag amcsi "anyahajó" méretű kocsinak.Elvis "csak" 22500 Dollárért vette ezt az első ilyen kocsiját,és ugye...nem csak egyet vett hanem többet is.(Végül is...ha volt rá pénze...miért is ne?) Csak 1/43-ban is több modellgyártó adta ki ezeket,mind fém alappal,mind gyanta alapanyagú modellként,és sajnos modellben is "követi" árban a nagy eredetijét. Többféle színben is létezett nyilván,és bár nekem a fekete pont nem a kedvencem közülük,ez tűnik a leginkább valószínűnek hogy még megfizethető árban lenne beszerezhető...de sose mondd hogy sose. (Benne vagyok egy FB.-s 1/43 amerikai autós csoportban,ahol már láttam párat ,és igen,jön fel bennem az a vágy hogy én is "levadásszam".):-) Képek a teljesség igénye nélkül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 748174 | 2026. május 23. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Érdekes típus az eredetije, tele fura részletekkel, érdemes utána olvasni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748163 | 2026. május 23. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
1:43 Hollywood - Elvis Presley (1935-1977) - 1971 Stutz Blackhawk. Hát...nem sokáig élvezhette ezt a kocsit. Volt magyar elérhetőséggel is,de jelenleg csak külföldről lehetne beszerezni. Érdekes egy autó,de nekem egyre jobban tetszik. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748155 | 2026. május 23. 15:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748154 | 2026. május 23. 15:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia uram! Abból elég jó választék van,elérhető árakon is. (Nézegettem én is egyet (ElCamino) az egyik idei helyi kisautós börzén,de végül csak "otthagytam"...egyenlőre. :-) Mostanában találtam egy olyan csúnya hogy már szinte szép,Stutz Blackhawk néven gyártott autót 1/43-ban is.Állítólag az elsőt,1971-es változatot maga Elvis vette meg. Kiadta több modellgyártó is ezeket,így elkezdtem a "vadászatot" rá(juk). Az a baj ezzel a történettel,hogy van nyitott tetejű,kétajtós többféle színben,és egy prémium 4 ajtós változat is,aminek az árával meg simán ölni lehetne. Így lehet hogy az ElCamino nekem is hamarabb lesz mint ezek. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 748139 | 2026. május 22. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 748023 | 2026. május 17. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Látom vannak ötletek. :-) Én nem tervezek ilyesmiket a kis modell ellen elkövetni,inkább maradok az "unalmas" és talán maradibb megoldásoknál. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747999 | 2026. május 16. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747998 | 2026. május 16. 18:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Stricis műNYÚLszörme belső,lánc vagy bolyhos kormàny! Leűltetni 🤣🤣 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747996 | 2026. május 16. 17:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
No...mivel ma sikerült végre a neten találnom a kis Del Prado Cadillac Seville 1978 modellemhez hasonló színű eredeti autókról képeket,eldöntöttem hogy átfestem a képek alapján a fekete ( igénytelen) műanyag belső teret. Délután a fúrógéppel nekiestem a két forrasztott rögzítési pontnak a kocsi alján,mert ugye minek is lenne csavaros megoldással,ha már így kevésbé egyszerű a dolog. :-) Most végre kiélvezhetem megint a festegetés minden percét...így egy jó pár hetes makettezés mentes időszak után. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747990 | 2026. május 16. 13:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Hát...ilyesmi pont nem jutott volna róla eszembe...de kinek hogy...? :-) Folytatom a keresésemet még erre két listás Cadillac-re,de sajnos nem nagyon jutok tovább a keresésnél. A piros kabrió az még volna is (főleg Angliából,de drágán,plusz még az adók,mivel kiléptek a Zúnióból...plusz a posta ami még legalább annyi mint a modell ára maga),a másik (annyira csúnya hogy már szinte szép) DeAgostini szürkeség meg szinte teljesen eltűnt. Ez is volna "íbéjen"...más kiadásban,persze "potom összegekért"...így most ez is nagy öröm hogy ezt a strici verdát...ahogy említetted,meg tudtam venni,és elég olcsón. :-) Majd kialakul ez valamikor,addig is...veszem a többi listást,ahogy lesz "tehetségem",és lehetőségeim. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747946 | 2026. május 15. 06:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Klassz. Különleges festésű, szélesített nyomtáv, frankó dísztárcsák igazi feka strici verda🤣🤣🤣 tetszik! Ügyes vásárlás! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747937 | 2026. május 14. 20:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Új jövevény a kis flottámban. Egy most egy 1/43 Del Prado 1978 Cadillac Seville,amit Franciaországból érkezett. Ettől az Ebay-es eladótól már többször is vásároltam,és eddig még mindig gyors és korrekt volt,valamint nagyon jó vételárai és csomagküldési díjai vannak. Tavaly kora nyár óta,amióta elkezdtem a gyűjtést a témában,lassan elérem a 30-as darabszámot. Tudom,első sorban nem mennyiségre megy a gyűjtés,de azért öröm ha gyűlnek a kis vackok...nem? :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabusch | Adatlap | 747852 | 2026. május 10. 20:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
A fóti Auchanban még hagytam legalább egy Csepelt. Ha valakinek még kéne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747723 | 2026. május 2. 23:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747722 | 2026. május 2. 22:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Mi ennek a neve? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747721 | 2026. május 2. 22:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ok és piros a keret fehér a közepe vagy fekete ketet mondjuk ès piros a közepe? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747720 | 2026. május 2. 22:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen vontatáskor fel volt állítva | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747718 | 2026. május 2. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
A szigetszentmiklósi auchanban 18:00-kor 13 db csepelt láttam ha valakinek kell. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747713 | 2026. május 2. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747712 | 2026. május 2. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ja az én matricám. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747711 | 2026. május 2. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Hát Gábor mindíg különcködik🤣🤣 hála égnek valaki talált eredeti prospektust amibe vannak jó képek (tervek) mert igazából eredeti kép hogy "munkában" lenne ilyen "festés variációkkal" nincs. Na nekem ilyen lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747702 | 2026. május 2. 14:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen,Tonycars már lépett az ügyben.:-) 4 órája feltette ezt a kis matrica ívet a fórum.index releváns oldalra,ami a kis tejeshez készült.Ezzel a kis közleménnyel:"A tejes Csepelhez is készült egy kis apró kiegészítő matricaszett. Legenda, KMO börzéken megtaláljátok nálam. Festett nagy méretű rendszám a tartály hátuljára és az adattáblák oldalra." Ilyen...bár te ezt tudod,mert már meg is rendelted,de talán nem mindenki.(Az ő kedvükért teszem fel,hátha valakit inspirálna.) :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabusch | Adatlap | 747701 | 2026. május 2. 13:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Fóti Auchanban láttam még négy Csepelt kb. két órával ezelőtt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747696 | 2026. május 2. 12:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia 10 óra után voltam akkor volt azért vettem mert pesten biztos lefosztottak mindent. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747694 | 2026. május 2. 11:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia. Mikor voltál? Reggel 6.10h odavert az isten nehogy megellőzenek mert Nyíri vasútállomás nincs Nyíri Spar nincs úgy keveredtem a Tescoba egyet elhoztam én is. Matrica "pótlást" már megrendeltem még azokat kellene felrakni ha ideér. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 747692 | 2026. május 2. 10:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nekem is sikerült, pedig féltem, hogy ezt is felvásárolják, mint a billnecs IFÁ-t. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747691 | 2026. május 2. 09:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv a nyiregyi tescoban van három tejes csepel én vettem egyet | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747225 | 2026. április 14. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen az. Mindenképp kell rá! Silveradóból nem tudsz még eggyet szerezni nekem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747219 | 2026. április 14. 20:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Akkor ez a tonycars-os s matricaszett lehet ha nem tévedek.(De ettől lesz sokkal mutatósabb.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 747214 | 2026. április 14. 19:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 747202 | 2026. április 13. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem,ezeket mind a netről szedegetem. A börzén azok voltak amiket pár sorral lejjebb mutattam,azok kész modellek. Azok olyan 17.000 Ft táján mentek. A Heller tripla szettje tartalmazza a csőröst is,de talán olcsóbban jönne ki egyesével.A Tripla szett ritkább valamint elég borsos ára van...és magyar lehetőséget még nem láttam. Nagyon nem akarnék ezen a téren is "túltermelni",de egy-két ilyen kis kamcsi tényleg nagyon tetszene a polcokon. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747183 | 2026. április 12. 21:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
A második képen azokat lehet megépíteni a hellerből is | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747182 | 2026. április 12. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ezek a börzén voltak?Mennyi volt az árúk? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 747181 | 2026. április 12. 21:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
A replicában láttam a csőrös szerelvényre lennék kíváncsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tovább >>> |
Üdv beszálnék az impalámmal ma vettem halálos iram sorozat de agostini. Ahogy Lali mondta vagy impala vagy semmi.