| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26. |
| Yuki | Adatlap | 751395 | ma 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szép kis gyűjtemény én egy kétszintes két méter hosszú polcot csinálok a nappaliba azon elfér egy pár modell. Előzmény: (751271) Israti71 2026. szeptember 27. 20:58 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 751317 | 2026. szeptember 28. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszi mindenkinek! Igen...ez a garázsban lévő kincsek tároló részlege. Itt tényleg van jó pár méretarányú vegyes bazár,és tényleg lehetne akár egy kvíz is.:-) (Amúgy a nagy Centurion és a Spinosaurus a legnagyobbak...ők 1/24.Az Acrochantosaurus a Papo-tól kb. 1/35,az emlegetett Tiran és a többi IDf bazár 1/35,a picurka Merkava pedig 1/72. ) Ezek az 1/43-sas új szerzemények egyenlőre kint maradnak ott a garázsban a polcokon,mert bent a nappaliban már betelt a két erre szánt polcom. A Fast&Furious maradékok is foglalják még ott a helyet,de majd lesz azokkal is valami. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| atika | Adatlap | 751282 | 2026. szeptember 28. 09:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Jó kis kvíz lenne, ha meg kellene mondani a képen látható makettek és modellek méretarányát! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 751276 | 2026. szeptember 27. 22:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szuper! De látom a polcon egy izraeli TI-67 harckocsi is megfért. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 751271 | 2026. szeptember 27. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! No...ezeket vettem egy hete a börzén. A kamion egy 2010-es International Lonestar,a többin meg ott a felirat. :-) A fehér Cadillac már megvan egyszer,de most csak a display miatt vettem meg újra,mert ennek a kis dioráma része tetszett,és a korábbi esetében sajnos nem volt ez meg. A kis Jeep az meg ugye megint csak klasszikus. Volt az eladónál még pár fajta...és még pénzem is lett volna rájuk...de egyenlőre nem akartam újra teljesen kiköltekezni ,mert van pár 1/35 IDF makett is amire most kivetettem a hálómat,úgyhogy maradt pénzem azokra is. Most így 2 db. 1/43 amcsi kamionom van,és csak a véletlen hozta hogy mindkettő International...de mivel ez nagyon kedvező árban volt,nem akartam otthagyni...max. meghirdetem ha mégsem kellene később. (Teszik,de valahogy túl modern a témaköreimhez képest.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 751181 | 2026. szeptember 24. 16:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Tudom hogy ez nem egy adok-veszek fórum,de mivel talán itt van a leginkább fókuszált helyen,csak megszellőztetném a F&F filmes maradékaimat...hátha esetleg érdekelhet valakit. Árban még mindig 4000 Ft/db,de ha mind a hetet elviszi valaki,akkor a héten odaadom az egészet 25 ezer Forintért. (A jobb alsó sarokban a Pontiac már nincs meg,csak japcsi autókról van szó.) Közben voltam a hétvégén börzén itt Debrecenben,de nem volt még sem lelki,sem fizikai erőm ahhoz hogy lekattintsam azt a két-három újabb vackomat amit ott vettem meg. Holnap reggel véget ér egyenlőre az éjszakás műszak blokkom,és némi pihi után, csak kattintok párat...aztán felteszem ide is...nem mintha nagy dolgokról lenne szó...de hát 1/43-asok azok is mind. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 751021 | 2026. szeptember 18. 20:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép gyűjtemény. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 751020 | 2026. szeptember 18. 20:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép ez a csepel holnap megnézem de a vasárnapra gyúrok elküldöd a telefonszámodat az email címemre hátha lesz billencs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 751010 | 2026. szeptember 18. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Amúgy így együtt szépek. Látom megjött neked is az El Camino. :-) Nálunk holnap lesz megint kisautós börze itt Debrecenben a szokott helyen a Voke vasutas műv. házban (4034-Debrecen,Faraktár út 67)...és bár reggel 6-kor végzek a melóban,mindenképpen elmegyek,mert egyrészt hoznak is egy már meglévő modellből nekem egy másodikat is,meg aztán talán sikerülne megint egy-két friss amcsi "husit" is becserkészni. :-) A címet azért adtam meg...hátha valakinek érdekes lehet...mondjuk neked. :-) (Az állomástól és vissza szállítalak is ha jönnél.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 751009 | 2026. szeptember 18. 16:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszi! Szerintem az a Cadillac nem is úgy jelenik meg mint vásárolható darab,hanem elvileg az előfizetéseseknek megy extra ajándékként a harmadik lapszám után. Sajnos külön nem lehet megvenni,és több másik úgynevezett prémium kiadást sem,mint pl. a fekete cabrio Stutz Blackhawk. A citált képek alapján ez ugyanaz a sor mint a korábban több másik országban is megjelent amerikai autós sor (nálunk maradékai),és igen...pont ezek nem érdekelnek engem,így emiatt én sem fizetek elő,mivel ezek a sportkocsik olyan messze állnak tőlem mint "Makó Jeruzsálemtől". :-) De kivárok még az Ebay-es lehetőségekkel,mert szerintem lesz pár szemfüles hazai nepper is, akinek a kínálatában ezek a prémium darabok is meg fognak majd jelenni ilyen-olyan fórumokon,olyan cirka 20 + ezres árakon.(Persze nem mondtam hogy tőlük venném meg,csak mint egy eshetőség,lehetőség,és még így is el fogják tudni adni őket.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750993 | 2026. szeptember 18. 07:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750985 | 2026. szeptember 17. 18:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750984 | 2026. szeptember 17. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750983 | 2026. szeptember 17. 18:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 750979 | 2026. szeptember 17. 16:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Urak! Valaki esetleg előfizetett már a 37 lapszámos 1/43 amerikai autós DeAgostini sorra? (Ha esetleg valaki igen,és elvileg a harmadik lapszámmal beharangozott Cadillac Eldorado 1976-os autójától megválna...kérném szépen...keressen azonnal és bizalommal.) :-) Ja igen...és a tizedikkel elvileg érkező Stutz Blackhawk 1971 kabrióra is vevő lennék ha eladnád,mert annyira "csúnya" hogy csak nekem tetszik. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750752 | 2026. szeptember 8. 19:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia október negyedikén is lesz kmo börze megyek mert ha most nem veszik meg az elrakott rábátbakkor nekem elhozza a gyerek és megveszem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750751 | 2026. szeptember 8. 19:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Kíváncsi leszek a haraszti börzére milyen lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750702 | 2026. szeptember 7. 22:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem is rád gondoltam, hanem arra, hogy árában meg tudtad venni az L60-as IFA tehergépkocsit. Nem 12-15 ezerért, vagy még drágábban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750690 | 2026. szeptember 7. 19:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv már régóta nincs értelme a nyerészkedésnek,legalább is én nem azért csinálom sok mindenkinek segítek amiben csak tudok most egy étkező asztalt csináltam a kolegáknak fenyőből. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750658 | 2026. szeptember 6. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönet a keresgélésért! Vannak még rendes emberek, akik nem nyerészkednek? Én is gondoltam, hogy ki kellene nézni a KMO börzére, de későn eszméltem és tőlem min. 1 óra az utazás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750649 | 2026. szeptember 6. 18:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm Báttya 😁 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750647 | 2026. szeptember 6. 17:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750575 | 2026. szeptember 4. 20:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia reggel csepeli auchanban volt kb 15 db reggel billentettem az udvaron és szólt a gyerekem,hogy nézzem meg az első rábám is még meg van bontatlanul.Gondoltam kelendő lesz csak azért vettem eggyel többet a billencset megnézem neked huszadikán. A nepperek meg egyék meg amit kifőztek én már nem egynek mondtam jó helyen van náluk 16000-ért. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750572 | 2026. szeptember 4. 19:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ez vicces, mert reggel 2db-ot akartam venni, mert volt egy kérésre is. Mondta az újságos, hogy nincs és örüljek, hogy ez is van, mert 38db-ra lenne igény, de csak tízen valahányat kapott. Erre hazafelé tettem egy próbát és vettem is máshol 2db-ot, mondván így lesz egy csere példányom, ha egyszer felbukkan egy billencs. Vagy felajánlom itt valakinek, akinek nem jutott, mert eddig az összes IFA, a rendőrségi kivételével el kelt már az első napon. Majd az egyik madaras tescoban még láttam is 2db-ot. akkor vagy rájöttek a nepperek, hogy nem érdemes betárazni, mert 12-13 ezerért nem megy el (én nem veszem meg), vagy a boltok többet rendeltek. Köszönet, hogy másra is gondoltál, de így nekem most van. :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750555 | 2026. szeptember 4. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv van egy tartalék ifám ha valaki esetleg nem tudott venni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750544 | 2026. szeptember 3. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Holnap tűzoltó IFA, elvileg! Remélem nem veszik meg korán reggel az összeset megint. A Dakaros Liazból kedden még 3db is volt az egyik boltban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750541 | 2026. szeptember 3. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia huszadikán megyek börzére nézzek szét? Keresem majd a billencses ifát páncélos kolégának illetve a hatos ifám magamnak nem nagy sikerrel a neppereket hanyagolom tőlük nem veszek semmit drágán.Holnap tűzoltó ifa? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 750488 | 2026. szeptember 2. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen. Nekem is feltűnt hogy nagyon rövid sorozatra lett tervezve a ténylegesen jellemző 100 darab felettiekhez képest. Ha csak online lehet majd vásárolni, az nekem sajnos nem lesz jó, mert azt a pár autót amit tényleg megvennék, mint pl. a Stutz Blackhawk 1971, vagy a nagy piros 1976 Cadillac Eldorado Cabrio, ez-az, meg nem is biztos hogy benne vannak a 37 rendelhetőben, mert ezek kint is prémium extrák voltak az előfizetéseseknek az X-edik darabszám után.(A Cadillac biztosan.)Emiatt a kinti áraik is ehhez mérten elég borsosak. Így majd lehet várni amíg elkezdik a netes nepperek dupla,tripla árakon hirdetni ezeket a hazai felületeken is. Amúgy pl. az Ebay-ről mindkettő lenne, csak ami a nagy bosszúság hogy szinte mind Nagy-Britannia, ahonnan még plusz adóval is terhelik a küldeményeket amióta kiléptek az EU-ból, és ha ezt a költséget hozzáadjuk az amúgy sem olcsó vételár+posta tételekhez...akkor már elgondolkodtató hogy megéri-e megvenni onnan? (Eddig pont ezért nem vettem még meg egyiket sem, mert vártam a csodára, hátha sikerül hazai forrásból is, de ha az itthoni majdani lehetséges kínálat ára meghaladná még ezt is, akkor nem kérdés hogy marad a külföldi vásárlás, még ha elég drága az is.)Illetve a Cadillac már volna nagyobb léptékben is, valamivel drágábban, de ha egy 1/43-asért is elkérnek kisebb vagyonokat, akkor a nagyobb ára ehhez viszonyítva nem is olyan rossz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750487 | 2026. szeptember 2. 06:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Az indexen azt írják, hogy online sorozat lesz, tehát meg kell rendelni és 37 számra tervezik, míg máshol 140 részes volt. Tehát, gondolom az lesz a sorozatban, ami más országokban megmaradt. :( | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750485 | 2026. szeptember 1. 22:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm figyelem majd | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750484 | 2026. szeptember 1. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Én sem tudok többet, mint ami le vagyon írva. Figyelni kell. Én 2-3 havonta rákattintok az oldalra, hogy a teherautósorban van-e eltérés, de ott sem naprakészek. Így jött fel az oldal is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 750483 | 2026. szeptember 1. 22:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
:-) Igen. Szerintem ez a korábbi brit sorozat újrakiadása lehet,mert sok kocsit ismerek belőle,és ez már korábban lefutott odakint. De...mindegy is,mert ha ez az lesz egy az egyben,akkor meg fogom tudni venni belőle azt a pár gyöngyszemet amire korábban is vadásztam,illetve még vadászom is. Köszönet az infóért. (Ha hiszed ha nem,pont pár hete írtam rájuk ezzel kapcsolatban...mármint hogy rendeletenék-e tőlük bizonyos modelleket ebből a sorozatból és szerintem nem vagyok egyedül ezzel a dologgal ebben a kis országban.De...ha nem is miattam,és végül mégis leadják nálunk is a sort,az csak maga a gyűjtői mámor kielégítése sokunknak.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750481 | 2026. szeptember 1. 21:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia. És ez a sorozat mikor indul? | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 750479 | 2026. szeptember 1. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Indul egy új sorozat. Israti71-nek szerintem bejön majd. :) www.deagostini.com/hu/gyujtemenyek/amerikai-autok | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 750438 | 2026. augusztus 31. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Még így kicsiben is milyen szép new yorkban rengeteget láttam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 750437 | 2026. augusztus 31. 18:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon ikonikus! Klassz 👍 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 750435 | 2026. augusztus 31. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 749728 | 2026. augusztus 4. 21:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Vasárnap láttam 6db csepelt a szigetszentmiklósi auchanban ha valaki még keresne ott talál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749726 | 2026. augusztus 4. 20:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! A tegnapi képekhez képest annyi változás van,hogy a kék Nissan Skyline,az ezüst szürke Aston Martin és a krómezüst Chevrolet Corvette Grand Sport Stingray foglalva van. A többi még elérhető...amennyiben volna esetleg valakinek "terve" velük. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749712 | 2026. augusztus 3. 16:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Mostanra teljesen biztos hogy ezeket a kocsikat nem szeretném megtartani,így eladnám,de inkább cserélném őket olyan modellekre/autó makettekre amiket valóban gyűjtök is.(70-90-es évek esetleg a korai 2000-es évek amerikai polgári autókra,leginkább 1/43-1/24-1/25 méretben.) Csak egy szösszenet...ha esetleg valakit érdekelhetnek ilyen témában autómodellek. 4 darab már hiányzik,azok a képeken át vannak húzva vonalasan.(Arany színű Honda Civic; sárga-fekete BMW; fehér Vw Jetta; piros Impala.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749518 | 2026. július 26. 08:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia uram! Kezdem megszokni,talán már tetszik is...így szerintem marad ez a piros.:-) (A keréktárcsa ugyan vagányabb a feketén,és szerintem ez volt a fő ok amiért a fekete jobban tetszett,de maga a szín nem zavar.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 749515 | 2026. július 25. 22:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Cserélünk? Nekem tetszik a piros. Csak nekem vagy két hét mire megérkezik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749513 | 2026. július 25. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen...nekem is jobban tetszett volna mint ez...de nem volt. Az a sárga meg a kék-fehér a későbbi évjáratokkal meg semmi esetre,így maradt ez.:-) Amúgy vacilláltam hogy El Camino,vagy még vagy 5 másik fajta...de emellett döntöttem,mert egyszer úgyis meg kellett venni,hát akkor inkább most. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 749510 | 2026. július 25. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Ja meg egy '70-es Boss 302est! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 749509 | 2026. július 25. 20:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Vagány mind. Én egy feketét vettem az El Caminoból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Israti71 | Adatlap | 749502 | 2026. július 25. 14:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Nálam a mai nappal ennyi a változás. Sikerült egy csere keretében (a nemrég szerzett Halálos iramban autókból) szereznem két Sedan-t, a piros 1970 El Camino-t pedig megvettem, mert ez is egy ikonikus amcsi kocsi, így ma 3 kocsival lettem gazdagabb. :-) Értékben úgy volt hogy én lényegében kettőt adtam egyért, de ez a reális érték, és így, bár nekem most már csak 46 maradt, a megszerzett két kocsi meg olyan amilyeneket tényleg gyűjtök is...tehát megérte. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 749500 | 2026. július 25. 12:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Annyi jóság van benne szinte tökéletes nem kell pótolni rajta semmi "matricát". Jobb alúlra azt a súly tábla miatt(?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 749488 | 2026. július 24. 22:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Nyiregyi tescoban volt még öt itt legalább lehet kapni én is vettem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sennás | Adatlap | 749487 | 2026. július 24. 22:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Megvettem én is | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| páncélos | Adatlap | 749486 | 2026. július 24. 20:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||
| Tovább >>> |