| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| Zozó | Adatlap | 745331 | ma 07:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745329 | tegnap 23:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon szuper! Azért sem keresem meg azt a bizonyos szalagdarabkát, jó lett ez vele is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745328 | tegnap 23:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Még nyersen, festetlenül is látszott, hogy remek kis jármű lesz. Így, ráadásul hogy még környezetbe is el van helyezve meg nem mondaná senki, hogy csupán/72-es... Sajnos nem értek a harcjárművekhez, de azt látom, hogy nagyon jól néz ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745327 | tegnap 23:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép Albatrosz, először a képeket néztem, azt gondoltam 48-as. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745326 | tegnap 23:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Király lett a sárga mini-hellcat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745325 | tegnap 23:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Gratula, nagyon szép lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745324 | tegnap 23:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745323 | tegnap 23:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745314 | tegnap 19:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
nagyon franko lett, gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zoli | Adatlap | 745306 | tegnap 17:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia, Szép darab, gratula! Felcsigáztál, kíváncsian várom a USN gépet. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| slowmotion | Adatlap | 745302 | tegnap 16:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Uram, Attól függetlenül szép. A szalag helyét meg nem lövöm le, nagyon jó kis játék a megtalálása. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tibcsi | Adatlap | 745299 | tegnap 15:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ezennel befejezettnek nyílvánítom a Cmelák-ot. Sajnos nem sikerült tökéletesre, több sebből is vérzik... Ha elfogadtok egy jótanácsot: ha olyan makettet építetek, ami sárga lesz, ne használjatok sárga maszkoló szalagot, mert könnyen úgy járhattok, mint én. Egy darabkát rajta felejtettem a maketten... Nem árulom el, hol, úgyis megtaláljátok. :) A makett amúgy nagyon szép, de az Eduard új matricáival nem vagyok kibékülve. A lakk több milliméterrel túllóg az ábrán, ez nagyon megnehezíti az olyan helyekre történő felragasztást, ahol valahol a szélén van... nyilván arra játszottak, hogy a lakkot a végén leszedjük, de addig is nagyon báncsa az ember szemét... A következő "áldozat" meglepetés lesz. Nem teszek fel építés közbeni képeket, majd csak a végeredményt. Annyit elárulhatok, hogy egy régi kedvenc a U.S.Navy kötelékéből. Ja, és 1/72-es repülőgép. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zoli | Adatlap | 745291 | tegnap 10:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia, Mindegy, mit építesz, az eredmény ugyanaz: tökéletes. Már nem tankozok, nem is értek hozzá, de ez is nagyon élethű lett, és nagyon tetszik, gratula! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745278 | tegnapelőtt 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Valamiért megtetszett a 3R Model felderítő Strykere, és a tőlem távol álló méretarány/téma ellenére nekifogtam. Irtó jó készlet elég sok sorjával, de így is gyorsan lehet haladni. Még nem vagyok teljesen kész, és tervezek alá valami alapot is. Festés közben vettem észre néhány feljavítható részt, de majd a következő példány építésekor már korrigálom ezeket, itt így marad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Norm | Adatlap | 745275 | tegnapelőtt 14:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszi az elismerő szavakat! Igen ez a Bandai készlete, lényegében tökéletes, könnyű építeni. Egy valamin gondolkodok, hogy módosítom a lábakat, ugyanis van egy határoló csap, ami miatt elég limitált a lábak mozgása és így nem lehet dinamikusan megjeleníteni, amit én szeretnék. Az alap jó ötlet, egy sivatagi városi jelenetre gondoltam. a Dzsungel hangulatú diorámát egy Y-Wingnek gondoltam. De végülis jó ötlet, lehet mégiscsak dzsungel lesz. Üdv, Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zozó | Adatlap | 745267 | tegnapelőtt 09:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Elkészült az idei első makettem végre. 40 év óta ez az első kétfedelű és életem első I. Világháborús repülője. Sok hibával és rendkívül lassan készült a rutintalanságom miatt ebben a témában. Főleg a szárnymerevítők huzalozásának a kipróbálása volt a cél. Albatros D.V. A gép a német légierő Jasta 5. századában repült 1917-1918-ban. 1/72. Eduard. Üdv, Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745266 | tegnapelőtt 03:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
De szép. És milyen kár, hogy a fülke külső elemeivel majd el kell takarni a zömét | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745265 | tegnapelőtt 02:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Megy itt a meló kérem 😄 Jó lett a beömlő összeházasítás is. Egész mutatós makett lesz ez a végére. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| medor | Adatlap | 745264 | tegnapelőtt 00:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Egy kis haladás.A kínai MER tartókból TER-eket gyártottam a robusztus olasz alkatrészek helyett.Lecseréltem a hajtóműkiömlőt is gyantára.A szárnyvégek felhajtó mechanizmusát is imitáltam.És a kabin is kezd alakulni lassan. (Minden finomítás alatt áll!) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| McFrost | Adatlap | 745259 | 2026. január 30. 20:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm! Sajnos nem vagyok vasutas, Így nem vagyok tisztában a realitással. Régi fotókat nem találtam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elnar | Adatlap | 745256 | 2026. január 30. 19:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Elképesztően szép, viszont - hacsak nem egy fiatal példány - nekem ez túl új. Ahogy a paplót elnézem, pár km azért már van alatta. A mozgó alkatrészeken ilyenkor villámgyorsan eltűnik a feketítés a folyamatos kopásoktól. Himbák csatlakozásai, menetorsók, forgó rudak befogásai. Nem azt mondom hogy így nem szép mert nagyon is, de ha még meg is koptatod, akkor fog igazán "megszólalni" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| McFrost | Adatlap | 745255 | 2026. január 30. 16:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
Szép makettek készülnek és készültek itt az utóbbi időben, jár a pacsi mindenkinek! :) Nálam egy BR86-os mozdony alakul, most végeztem a belső tér festésével, koszolásával és koptatásával. Hát nem egyszerű a feketét megvariálni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745241 | 2026. január 30. 06:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
@ Johnie, azért kicsit irigylem a szegecseléshez való türelmed! De az a szék tényleg elég basic, bár gyaníthatóan fel lesz az még javíta menet közben! @Tibcsi, dögös a Cmelák, tuti munka! @Norm, Bandai a lépegető? Nekem már most tetszik, kell alá egy jó kis alap óriás fenyőkkel és aljnövényzettel, és mehet versenyre! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745240 | 2026. január 30. 06:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon faintos lett a fülke, szerintem pont kell bele ennyi szín, nem látom soknak. A kis figura is marha jó lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyzo | Adatlap | 745239 | 2026. január 30. 06:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem tudom, mi benne a whatif, de nekem tetszik, nincs eltúlozva a kosz és a használatból eredő külsérelmi nyomok, és szépen egyben van az egész. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745238 | 2026. január 30. 00:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szerintem nem nézted be egyáltalán, ha fakuló emlékeim nem csalnak erre a lakkszerű anyagra azt mondták nem volt túl ellenálló, hamar meglátszott rajta minden. Természetesen az "egyszinű szürke" szarkazmus volt Az én szubjektiv izlésemnek csak a hinomaru és az alakulat jelzések foltozása kicsit erős, ennek utána kéne néznem, milyen lehetett. De ezek a lakkal ellentétben festékek voltak, ebből gondolom hogy élénkebbek maradtak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745225 | 2026. január 29. 13:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ste, Zoli, Köszi srácok :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zoli | Adatlap | 745215 | 2026. január 29. 10:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia, Továbbra is szuper, gratula! Igaz, hogy a kelleténél kicsit látványosabb, de szerintem annyira nem zavaró, mintha egyhangúan egyszínű lenne. Szép darab, nem kell a hátsó sorba dugni. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ste | Adatlap | 745214 | 2026. január 29. 10:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Tomi! NAGYON tetszik! Nem értek a korszakhoz, nem ismerem a típus történetét, de nekem teljes mértékben eladtad ezzel az építéssel! Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745207 | 2026. január 29. 07:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745206 | 2026. január 29. 07:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Toth_Gabor szerintem se jo a szin, tul sotet stb. a fakulast is elegge beneztem, mind1 hatso sorba jo lesz :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745203 | 2026. január 29. 06:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Mármint hogy az MRP428 online elérhető referencia árnyalatról beszélek… | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745202 | 2026. január 29. 06:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jól megdolgoztad, szerintem jól vitted el a szürke árnyalatok felé. Nem tudom mennyire felel meg az eredeti árnyalat a hivatalos paint chipnek, úgy nekem túl sötét és túl barna, bár nem vagyok mérvadó mert már rég nem olvastam utána hogy most mi a tuti. Az eredeti ennél a színnél is egy lakk volt nem festék, ugye? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745200 | 2026. január 29. 02:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szerintem tök jó, hogy ilyen fakó, szürkés, nem túl kontrasztos. Jók a foltok, fakulások. Nem értek a légcsavaros gépekhez, de nekem tetszik, nagyon szép munka. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Norm | Adatlap | 745197 | 2026. január 29. 00:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| medor | Adatlap | 745196 | 2026. január 28. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
OK. Egy kis segítség,mert azért nem sokkal volt 'egyszerűbb' mint a többi: www.ejectionsite.com/frame_sg.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745195 | 2026. január 28. 21:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Köszönöm szépen, de megleszek én ezzel a székkel is. Mint ahogy atika is írta, eredetiben is elég egyszerűek voltak ezen ülőalkalmatosságok. A heveder és csat imitációkat mindenképpen eltűntetem/lecsiszolom, ezek zavarnak rajta a legjobban 😄 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mayso | Adatlap | 745194 | 2026. január 28. 21:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745188 | 2026. január 28. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| medor | Adatlap | 745187 | 2026. január 28. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Ha még nem késő,akkor egy szebb ESCAPAC ülést tudok küldeni neked. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toth_Gabor | Adatlap | 745177 | 2026. január 28. 17:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Unalmas ez az egyszinű szürke... Látványos az összhatás, mit használtál alapszinnek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ltom74 | Adatlap | 745166 | 2026. január 28. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| rod666 | Adatlap | 745150 | 2026. január 27. 19:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ez a "szinesítés" szerintem abszolút belefér, szép lett nagyon! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Hickory | Adatlap | 745145 | 2026. január 27. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
| atika | Adatlap | 745121 | 2026. január 27. 09:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Követem ezt az építésed is! Eddig nagyon tetszik! Mondjuk, a "szék" elég egyszerű a valóságban is, közel sem olyan látványos, mint egy korszerűbb típus, de van elérhető gyanta ülés is - bár nem tudom, hogy az, a korai típusokba, mint a te B-d jó-e. Az AI képek közül az F-104G elképesztően élethű lett, ismét gratulálok a maketthez is! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| KeyPi | Adatlap | 745111 | 2026. január 26. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyszerű! Talán csak az 1. raj sorakozott fel nagyon katonásan. Szépek a színeik, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tibcsi | Adatlap | 745109 | 2026. január 26. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ezt követem majd, mert nálam is lapul egy Fujimi Skyhawk, jól jönnek majd a tapasztalatok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tibcsi | Adatlap | 745108 | 2026. január 26. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Valóban nem nagy, és gyönyörű a részletessége, de ajánlott először festeni és utána ragasztani. Már ha nem egyszínű sárgát akar az ember... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yuki | Adatlap | 745106 | 2026. január 26. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szépen alakul jól néz ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Johnie | Adatlap | 745102 | 2026. január 26. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
Közben folytattam az A-4B nagyobb felületeinek szegecselését, a törzs első tagja és a pilóta fülke összeépítését. Meglepően használható a műszerfal alapból, kár, hogy később semmi nem látszik belőle. A "szék" borzalmas. Némi ólmot helyeztem az orrába, mivel az útmutató is ajánlja... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Oda kellett volna tennem egy 5 forintost... :-D