Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
kervil | Adatlap | 739174 | tegnap 23:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Velük eddig egyszer akadt dolgom, a Tamiya F-4B Phantom-om hajtóműkiömlője tőlük van, az is csodásan részletes (és egyben igen drága) darab volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 739170 | tegnap 21:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jah, sry, nem, Detail & wonder gyártmány, ránézésre kicsit részletesebb, mint a Reskit. Persze drágább is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 739168 | tegnap 21:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Erre a lehetőségre nem gondoltam. Nagyon meggyőzően néz ki, az fix. Azt mondd még meg, hogy ResKit gyártmány a kiegészítő? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 739167 | tegnap 21:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én értettem, h ki mit szeretne, nem volt itt rosszat akarás :-D Egyikőtök sem nyert, ön"tapadós" krómfólia. Azért az idézőjel, mert sajna hajlamos elrúgni magát az ívről, kell neki egy kis segítség. Van pár krómfestékem (Molotow, Green stuff, régi Model master), de egyik sem az igazi, és nagyon nem tartós egyik sem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 739166 | tegnap 21:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 739165 | tegnap 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem is feltételeztem, hogy rosszat akartál volna :) És igen, valóban elképesztő lett. Amilyen részletes, az ember 32-nek gondolná, nem 48-nak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DzsunKa | Adatlap | 739163 | tegnap 18:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi rosszat nem akartam senkinek! A futószár bárhogyan is készült, nagyon szép. Én soha nem tudnék ilyet alkotni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 739162 | tegnap 17:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Félreértesz, nem azt vontam kétségbe, hogy lehet ilyen tükörfelületet festeni (én is csináltam már hasonlót az AK festékeivel), hanem csak azt mondtam, hogy szerintem az a bizonyos alkatrész valódi fém. De majd Nagyzo megmondja, jól gondolom-e, vagy tényleg festett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DzsunKa | Adatlap | 739160 | tegnap 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az unokám most nyúlta le a TEMUS-s tükörfilcemet. Valóban tükröződik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 739155 | tegnap 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem csökkentve Nagyzo érdemeit, szerintem az nem festés, hanem fém alkatrész lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dikens | Adatlap | 739154 | tegnap 12:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, brutál jó! Azt megkérdezhetem, hogy a hidraulika munkahengereken a krómot mivel fested, nagyon élethű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 739152 | tegnap 11:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brutál jól néznek ki azok a futóművek! Megéri a ráfordított időt. ResKit kiegészítő? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 739148 | tegnap 09:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
igen, Tamiyához! Közben haladok szép lassan a festésekkel. Vagyis inkább rettentő lassan... Nagyon részletes itt minden, épp ezért jól feladja a leckét. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 738961 | 2025. július 8. 19:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez valami eszméletlen jól sikerült! Tamiya Tomcathez lesz? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738957 | 2025. július 8. 13:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kibic | Adatlap | 738948 | 2025. július 7. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm az infót és slowmotion-nak a képet is! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738943 | 2025. július 7. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A századparancsnoki gépet (x01 -es modex) is dekorálták, nem csak a CAG madarakat. Jobban is vigyáznak rájuk, általában nem olyan leharcoltak, mint a "mezei" Hornetek. Jól mutatnak ezek koszosan is, és tisztábban is, nekem tetszik mindkét állapot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 738938 | 2025. július 7. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 738936 | 2025. július 7. 18:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Szép munka, gratula! Mondjuk én még koszoltam volna, főleg az alját, de így is látványos. A kiömlők tényleg kicsit kilógnak a képből, kissé matt és szemcsés a festése nekem. Még sok hasonlót, köszi, hogy megmutattad! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 738926 | 2025. július 7. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett a makett, a figurák különösen jól sikerültek! Nekem is megvan ez a készlet, és bár nincs egyelőre magas prioritása a tervezett építések sorában, lehet, alkalomadtán majd élek a lehetőséggel, és kérdezek a tapasztalataidról. Könyvjelzőzöm a bejegyzésed, hogy könnyen megtaláljam majd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kibic | Adatlap | 738925 | 2025. július 7. 11:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyönyörű, tiszta precíz munka, nagyon tetszik! Egy apróság: nekem a hajtómű kiömlők még kicsit műanyag hatásúnak tűnnek, nem annyira fémesek. De a többi részletből kiindulva lehet, hogy csak a fényviszonyok okozzák. (Nagyon nem ismerem ezeket a gépeket, ezért csak kérdezem: ez a festés nem csak a 200-as gépen volt látható?) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738923 | 2025. július 7. 09:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula, nagyon szép munka! A figurák is nagyon tutik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ste | Adatlap | 738919 | 2025. július 6. 19:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Kollégák, most készül(t). Elkészültem egy FA-18F-el, a Meng No LS-013 1/48-as készlete adta az alapot. Tudom hogy makettező közhely, de VFA-103 Jolly Rogers festést kapott, mint olyan sokaknak, nekem is nagy kedvencem ez a látványos festés. A makett a következő kiegészítőket kapta: - A Red Fox Studio RFSQS-48088 3D akril gyanta kabin készletét, - A ResKit RSU48-149 gyanta kiömlőjét, - Reskit RS48-0126 kerék készlet - VF-Decals VFD48-009 számú matrica íve. - saját 3D nyomtatás SJU-17 NACES katapultülés. Az építés nagyon könnyű, ha valakit érdekel, pár fázisfotót tudok küldeni, mire is érdemes azért mégis figyelni. Itt megemlítem: A maketten érdemes kidolgozni a helyzetjelző fényeket, több is teljesen hiányzik a makettről. A függőleges vezérsíkok felső részén lévő antenna burkolatok kis átalakítást igényelnek, valamint a jobb oldali felső helyzetjelző fényként kialakítandó. Ha ki akarod alakítani az APU kiömlőnyílását, akkor azt a törzsfelek összeállítása előtt tedd meg... utána fájdalmas. El is hagytam. :) Igazi örömmakettezést kívánok Nektek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 738808 | 2025. július 3. 08:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, Finomíthatsz rajta, de annyira nem vészes, nekem tetszik, további sok sikert hozzá! z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
m7priests | Adatlap | 738806 | 2025. július 3. 08:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Mindenképpen a fém lánctalp a nyerő, abból is a T80, az a legkorábbi és a 2. világháborús képeken is az látható. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738804 | 2025. július 2. 21:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello. Nagy fába vágtad azt a bizonyos fejszét. Hajrá majd tégyél képet hogy haladsz. Hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fénybenjáró | Adatlap | 738801 | 2025. július 2. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Most ez készülget, Tamiya famo. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zozó | Adatlap | 738777 | 2025. július 1. 22:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Mondtam, hogy nem lett tökéletes... Amúgy a szárnya sem az igazi. Azért érdekes, hogy az AML festési utasításán az orr alatti kék a két oldalon nem egyformán jön fel a hűtőnél... Üdv, Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 738772 | 2025. július 1. 21:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik ez a 70/71 minta! Gratulálok! Tudja valaki, hogy mi volt a Németeknek ez a Mikiegér mániájuk? Mert elég sok gépen láttam már. Van ennek valami története? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 738767 | 2025. július 1. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
torarp | Adatlap | 738765 | 2025. július 1. 18:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Tamiya M26 Pershing lánctalpát cserélném szemenkéntire. Az 1945-ös változat építését tervezem. Szerintetek a T80 vagy a T80E1 lánctalpat használták 1945-ben az elsőként átadott változatokon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 738753 | 2025. július 1. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pmheros | Adatlap | 738752 | 2025. július 1. 11:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Pofás kis Messzer lett. Gratulálok! (Mindössze annyi észrevétellel élnék, hogy érdemes lett volna az AML festési sámáját követni, mert jól azonosíthatóan fotó alapján rajzolták a kamó részleteit.) Üdv.: pmheros | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 738749 | 2025. július 1. 08:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zozó | Adatlap | 738748 | 2025. július 1. 07:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 738353 | 2025. június 17. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
novarock | Adatlap | 738336 | 2025. június 16. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula!Keresem az állam,brutál jó lett :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 738334 | 2025. június 16. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi, a Te madarad is igen király lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 738333 | 2025. június 16. 18:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Nem tudom, hogy 45 tonnát van-e értelme lekötni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 738330 | 2025. június 16. 15:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha ilyen hamar megvagy vele, akkor megéri rászánni az időt, mert sokat dob az amúgy is erős maketten. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738314 | 2025. június 15. 21:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi! régebben elég sok figurát festettem, de az arcok feladják a leckét. Sajna elég impulzusszerűen csinálom, pedig ezt gyakorolni kellene. Összesen szerintem kb 6-7 óra volt ez így, de nem tudom rendesen megsaccolni, mert sokszor csak 20 perceket tudtam foglalkozni velük | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738313 | 2025. június 15. 21:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem a páncélosok a szíven csücske, de erre jó ránézni, nekem nagyon bejön, és igencsak szép munka! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 738300 | 2025. június 15. 14:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem erről a vonatról énekel a Demjén Rózsi is! Nagyon szép! De elég volt ékelni ezeket a dögöket, nem kellett mellé ki is kötni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 738289 | 2025. június 15. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kervil | Adatlap | 738267 | 2025. június 14. 10:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok, nagyon jók lettek ezek is, még a kutya is, pedig a bundát nehéz élethűen megcsinálni. Nem tudom, mennyi tapasztalatod van figurákkal (korábbról egy női A-10 pilótára emlékszem innen a fórumról), de aki tud, az tud, rendkívül meggyőzőek lettek. Mennyi idő ment rá amúgy az alapra és a figurákra összesen? És mik a terveid, innentől már minden makettedhez készíteni fogsz hasonlót? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 738264 | 2025. június 13. 23:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsocate | Adatlap | 738229 | 2025. június 13. 08:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha szükségetek lenne Italeri F-18 futóművekre, írjatok rám vasárnapig, beleteszem a pótalkatrész rendelésbe. Üdv: Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slowmotion | Adatlap | 738198 | 2025. június 12. 13:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ránézésre hasonló az Academy alkatrészbontása, mint a Hasegawáé (amihez készült a feljavító), annyi különbséggel, hogy a Hasegawa egy beömlőnyílást lezáró falat ad a futóműakna fala elé (ami elvileg a törzset is merevíti), és ez elé - tapasztalatból mondva - hosszában is elfér az Aires darab; az ACademy pedig eleve lezárja a beömlőt, olyan alkatrészt ad, mint az Aires gyantája az első lépcső végéig. Az Aires-szel nem is ez a baj, hanem hogy iszonyat sokat kell vékonyítani ahhoz, hogy beférjen, tehát az Academybe akkor passzol jobban, ha a koreaiak készlete megugrotta a japánok elemeinek vaskosságát. Én annyit koptattam, hogy majdnem átlyukadt a gyanta beömlő fala, meg a törzsből is kimunkálkodtam egy fél hegynyi sztirolt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4WD | Adatlap | 738195 | 2025. június 12. 13:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 738118 | 2025. június 11. 10:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mögötte nincs semmi "vízszintes vonal" nem is feltünő. Jobb kerék(en) csiszolni 1mm(?) Lehet viszadől. |
Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |