<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Pirate | Adatlap | 665197 | 2019. november 11. 08:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet találgatni, hogy mi ez. De szerintem elég egyértelmű...:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pirate | Adatlap | 665196 | 2019. november 11. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi | Adatlap | 665192 | 2019. november 10. 23:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Már régen vártam ezeket a képeket! Nekem a fegyverzetből a Pom Pom-ok a kedvenceim. Meglepően szépek ezek a 700-asok! Ugye nem is olyan régen csak egy műanyag tömbből állt ki néhány tüske - ez szimbolizálta a kitben ezt a 8 csövű, 40 mm-es gépágyút... Ma meg már ide jutottunk! Nem mondom, hogy pont olyan, mint egy 350-es, de nem nagy a különbség a részleteket illetően. Különösen a csöveket tartom nagyon szépnek, élethűnek, arányosnak. A fő tornyok is nagyon szépek, izgalmasak, különösen úgy, hogy talán nincs is két egyforma köztük... Szerintem is a 3D -sek a legjobbak, csak azok a fránya nyomtatási rétegek ne lennének! Most mi következik majd? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zs180 | Adatlap | 665187 | 2019. november 10. 20:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Több havi teljes leállás után, újra felvettem a fonalat és elkészült a fegyverzet. Általában a fő lövegtornyokkal kezdem a fegyverzet elkészítését és folyamatosan haladok az egyre kisebb kaliberek felé. Remek választékom volt: a képen balról jobbra a WaveLine, Trumpeter, Micro Master, Admiralty Model Works és WEM-féle lövegtornyok láthatók. Végül a Micro Master 3D nyomtatott tornyait használtam fel, melyek formára és méretre tökéletesnek látszanak. Aki nem akar sokat variálni, nyugodtan a használja a Trumpeter tornyait, ezek teljesen megfelelőnek tűnnek. Én azonban a nehezebbik utat választottam: az érdes 3D nyomtatott felületeket simára csiszoltam, lealapoztam, a toronytetőkre az Artist Hobby maratott páncéllemezeit ragasztottam. Alakítottam a csövek tövében levő vásznon, majd a Master esztergált lövegcsöveit rögzítettem hozzájuk. A tornyokat kisebb maratott alkatrészekkel láttam el, de a tetejükön levő egyéb szerelvények elkészítését későbbre hagytam. A képen az építés különféle fázisaiban levő lövegtornyok láthatók. A 6 hüvelykes kazamata ágyúk esztergált csöveit (FlyHawk) kartonpapírra ragaszottam a festéshez, egyéb előkészületeket nem igényeltek. Következett a négy kétcsövű 4 hüvelykes MK XIX légvédelmi löveg. Itt a FlyHawk dedikált készletéből származó alkatrészeket kombináltam a Warspite feljavítójukban található fröccsöntött lövegpajzzsal – utóbbin a szegecsek nagyon jól mutatnak, persze tudom, hogy nagyon túlméretesek. A híres, 40 mm-es, nyolccsövű pom-pomokból is sokfélét gyűjtöttem be az évek során: van : WEM, Flyhawk, Lion Roar, Artist Hobby, Voyager, csak, hogy egy párat említsek. A WEM továbbfejlesztett maratása nagyon mutatós, de a tervezett, kb. 45° fokos csőemelkedést nehezen teszi lehetővé, ezért a FlyHawk gyönyörű készletét használtam, Lion Roar célkeresztekkel, mert azok kisebbek. Az Artist Hobby készlete is finom, biztosan fel fogom még használni. A hajót a kérdéses periódusban ábrázoló, egyetlen, számomra hozzáférhető, nagy felbontású fényképet tanulmányozva rájöttem, hogy kétféle pom-pom platform lehetett a fedélzeten – korlátottal, illetve mellvédekkel ellátva, és ezért a sajátjaimat is módosítottam. Lehet, hogy ez nem így volt, de javít a makett megjelenésén. Az utolsó fajta fegyver a Vickers négycsövű, 12,7 mm-es légvédelmi géppuskája. Ezeket is a FlyHawk készletéből vettem, emelt csövekkel. A WEM-féle változat, bár nagyon szép, kissé túlméretesnek tűnik. A Vickersek platformjai saját építésűek, maratott rácsból és ólomfóliából készültek. A B torony alsó platformját – a tervrajzoktól eltérően – téglalap alakúnak készítettem el egy fénykép homályos részlete alapján. Az X toronyra a WEM gyönyörű, maratott katapultja fog felkerülni, ezt öröm volt elkészíteni. Az utolsó képeken sok-sok munka eredménye látható: apró alkatrészek százai, melyek festésre várnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sherman | Adatlap | 664674 | 2019. október 27. 09:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ez az, én ezért nem tudok részt venni ebben a játékban. Nem férek rá egy fotóra. Ha meg műholdról készül a kép, nem lehet kivenni a részleteket. :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 664654 | 2019. október 26. 20:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos uraim ez a tetris demo verziója, úgyhogy csak nézni lehet :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 664589 | 2019. október 24. 15:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stipi-stopi csíkos zokni! Feltéve, ha 44-45 méret...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyzo | Adatlap | 664584 | 2019. október 24. 12:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hehehe Az 1:1 méretarányú, részletesen kidolgozott figurán kívül mi eladó? A Tomcat könyv pl? És/vagy a Yamato class kiadvány? Vagy bármi más? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 664567 | 2019. október 23. 19:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 664362 | 2019. október 17. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, így van. Ezek jók lesznek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 664312 | 2019. október 16. 20:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 664311 | 2019. október 16. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vettem! Az első kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 664310 | 2019. október 16. 19:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen. Az első képed jó. A másodiknál túl világos az árnyalat, így az már a késői 5H lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 664292 | 2019. október 15. 20:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Sebi! És amit én mellékeltem képet azok akkor jók? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 664290 | 2019. október 15. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A törzs színe 5N a fedélzet legalacsonyabb pontjáig. Utána 5H a felépítménnyel együtt. A fedélzet pedig 20B. Csak arra figyelj, hogy a Missourinál elvileg a korai színeket használták. Ezért a kékesszürke árnyalatú színek kellenek majd neked, mint ahogy az első képen látható. Kontrasztként mellékelem a késői verziót is a szürke színekkel. De azt csak a testvérhajóin alkalmazták. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 664215 | 2019. október 13. 13:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Academy 1:700-as kitjében ránézésre valami hasonlót adnak meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 664213 | 2019. október 13. 13:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 664211 | 2019. október 13. 11:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BBalázs | Adatlap | 663905 | 2019. október 3. 14:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnezest, Lexington :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BBalázs | Adatlap | 663904 | 2019. október 3. 14:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A padlason porosodnak eme megkezdett makettjeim. Az ICM Grosser Kurfurst hianytalan, a Saratogat en is igy vettem emlekeim szerint. Az ICM makettert 6000 Forintot, a Saratogaert 2000-et kernek, de csak szombatig tudom atadni Ujpesten oket, mivel kulfoldon elek, es utazom vissza. Szeretnem, ha gondos kezek koze kerulnenek, mert en mar evek ota nem makettezem :) 06203322460, hivjatok nyugodtan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 663658 | 2019. szeptember 27. 17:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fiúk, Nostalgianavy-hez tud valaki valami alternatív elérhetőséget? kovacs.peter@nostalgianavy.hu-ról nem nagyon érkezik reakció. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 663657 | 2019. szeptember 27. 17:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 663643 | 2019. szeptember 27. 10:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
YESSS! Csak már látnám boltban is, nem csak a japán "makettsón" kiállítva. :( scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/70821328_1347692248722698_1713656436019429376_n.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 663612 | 2019. szeptember 25. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A fedélzet valóban elég csúnya, de én úgy látom nem nagy a felület. Lehet megpróbálnám bekarcolni újra. Valóban kissé furcsán fog festeni a pozitív minta mellett, de amikor koszolod a fedélzetet, nagyjából el lehet tüntetni a különbséget. A többi alkatrészt pedig, ha nem sikerül beszerezni, akkor azt hiszem nem lehetetlen összerakni őket offset lemezből és sztirolból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
solyom | Adatlap | 663554 | 2019. szeptember 23. 21:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Nem is annyira a hullámtörő a probléma, hanem a fedélzet legyalázása. Sajnos pozitív a fa erezet minta, így újra karcolással furcsán festene... Ami a hiányzó alkatrészeket illeti, azok a mellékelt összeállítási rajzon a 32, 33, 38, 39 számú alkatrészek. Lehet, nem jól írtam a nevét, de 32 és 33 alkatrészre gondoltam "lövegirányzó állás" alatt. A megnevezésekkel még bajban vagyok... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 663498 | 2019. szeptember 22. 00:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szívesen. A hullámtörőt éppenséggel offset lemezből is meg lehet csinálni. A fedélzetről mennyire tűntek el az osztások? Mert ha csak a hullámtörő közvetlen környékén, esetleg érdemes lenne újrakarcolni. Az a "lövegirányzó állás" nem az az enyhén ovális alkatrész, amit a híd tetejére kell tenni és körülötte ott vannak a távmérők? Azt is próbáld meg esetleg offset lemezből kialakítani. A rögzítés helye kiadja az ívet. A kémlelőnyílásokat pedig meg lehet csinálni drótból. Egyébként az a páncélozott parancsnoki híd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
solyom | Adatlap | 663395 | 2019. szeptember 17. 22:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Sebi! Köszi szépen a linkeket! Nagyon jó téma! Nálam most a Deutschland van a figyelem középpontjában. Hozzájutottam az Italeri 1/720-as készletéhet, de kissé hiányos.(kémény, híd feletti löveg irányzó(?) állomás alkatrészei) A fedélzetről meg egy korábbi tulajdonos kissé barbár módon lefaragta az A lövegtorony elől a hullámtörő lemezt a környék fedélzetének a mintájával egyetemben. Szóval keresem ezeket az alkatrészeket! Akár elkezdett vagy roncs makett is szóba jöhet... BB | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sebi | Adatlap | 663390 | 2019. szeptember 17. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ezt a két linket ajánlom a figyelmedbe: www.scharnhorst-class.dk/gneisenau/gallery/gallgneisefleetparade.html www.alamy.com/fleet-review-in-honor-of-the-visit-of-adolf-hitler-and-his-guest-admiral-horthy-the-regent-of-hungary-the-picture-shows-the-passing-battleship-gneisenau-the-sailors-are-standing-in-parade-formation-the-fleet-parade-took-place-near-the-kiel-fjord-the-picture-shows-adolf-hitler-and-horthy-it-is-a-filmstill-from-a-ufa-wochenschau-weekly-review-image247157017.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
solyom | Adatlap | 663357 | 2019. szeptember 16. 19:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A "Pocket battleschips of the Deutschland class" könyvet lapozgatva megakadt a szemem egy mondaton. A Deutschland árbócán Magyarország nemzeti lobogója! Kicsit utánajárva gondolom a Horthy házaspár aznapi hajó avató (Prinz Eugen) látogatása kapcsán húzták fel a magyar zászlót. A könyvben lévőn kívül ismer esetleg valaki másik fotót/fotókat, amin jobban kivehető a magyar zászló? BB | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kkk | Adatlap | 663252 | 2019. szeptember 13. 13:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeretném bemutatni bővülő flottám legújabb tagját. USS California 1945 Trumpeter 1/700. A készletben lévő légvédelmi fegyvereket nagyon bumfordinak találtam, ezért úgy gondoltam fotómaratásra cserélem őket. A Boforsok Eduard, míg az Oerlikonok a Lion Roar termékei. Ez utóbbiak kegyetlenül megszívattak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wakama | Adatlap | 661989 | 2019. augusztus 5. 09:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladó bontatlan, fóliázott makettek kiegészítőkkel. Hajók 1:350 Trumpeter 05602 CV-9 Essex + Eduard 53030 + 53031 fémmaratások- 35.000Ft Revell 056040 Bismarck + Master Model SM-350-001 38cm Main Gun Barrels (8pcs) Bismarck Tirpitz + Master Model SM-350-002 15cm Barrels (12pcs) Bismarck, Scharnhorst classes - 25.000Ft Személyes átvétel Dunaharasztin vagy Budapesten. Üdv Wakama wakama@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 661959 | 2019. augusztus 4. 12:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! SMS Zentára keresek festési sémákat. Főleg a missziós verzió érdekel! HELP! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batka | Adatlap | 661600 | 2019. július 25. 08:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha valakit érdekel, megrendelhető Online verzióban is. kalmbachhobbystore.com/product/special-issue/vt-fs15190601-c Üdv, Batka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 660109 | 2019. június 3. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek köszönöm a segítséget | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zzo160 | Adatlap | 659881 | 2019. május 27. 18:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659867 | 2019. május 27. 13:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Danke :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 659849 | 2019. május 27. 09:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659847 | 2019. május 27. 08:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szabi, és köszönöm. Hol tudom elérni Bélát? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SSZABI | Adatlap | 659771 | 2019. május 24. 15:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halihó! A kötélzethez én nem venném meg az Ammo cuccát (nem bántás, csak simán nem pénztárcabarát), egyrészt ugyanaz az Uschi gyártmány, még a logó is rajta van, csak az Ammo ad 5 métert, nem olcsón, az eredeti meg 45-öt, nem sokkal drágábban... nem mindegy... 45 méterből azért pár hajót fel tudsz szerelni. www.uschivdr.com/ Az árbócnak meg ott van pl. a Master Model sokféle méretű készlete: www.master-model.pl/category/sea-master-1350 Beszélj Csitei Bélával, szerintem ők is szoktak onnan szerezni cuccokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 659756 | 2019. május 24. 09:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csövet Budapesten pl. itt:www.vasutmodell-centrum.hu/albion-alloys-bt10m-sargarez-cso-305-x-10-x-045-mm-1db
Kötélzete pedig Deák Robinál: www.tankmodelshop.com/makettek_164/kellekek_135_modellekhez_67/ammo_of_mig_jimenez_m_65 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659755 | 2019. május 24. 09:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Még kérdések... Hol tudok venni Bp-n olyan réz csöveket, amiből az árbocokat megcsinálhatom? (Állítólag a műanyag árboc gyenge, és nem bírja a vezetékeket.) A másik kérdés- miből lehet csinálni a vezetékeket? (Nem tudom, magyarul hogy hívják a rigging-et.) Külföldről lehet rendelni dolgokat (EZ line pl.) csak kicsit borsos a szállítás költsége. Köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659362 | 2019. május 13. 14:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, ezeket találtam én is, csak reméltem, itthon kaphatóak... illetve, hogy valami olcsóbb megoldást találok, generikus készletekkel. (Jó lenne az extra részlet, de ha a korlátokat megoldom, azzal már meg tudok barátkozni. Kicsit drágák a fotómaratások hajóhoz.) Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 659357 | 2019. május 13. 13:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A WEM, és a GMM csinál a König osztályhoz maratást, itt tudsz rendelni: www.whiteensignmodels.com/p/WEM+1350+Konig+Class+Battleship+PE+35017/5225/ www.hannants.co.uk/product/GM35020 Mindkét cég nagyon korrekt, többször rendeltem már tőlük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 659356 | 2019. május 13. 12:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem a WEM-nek van maratása a König-osztályhoz, ha nem is rendeled meg, erről talán le tudod lesni a konkrét hajónál. A főfedélzeten általában lefektethető, kétsoros lánckorlát volt (de olykor háromsoros, nem tudom, min múlt), a felépítményeken meg háromsoros merev, de itt is volt eltérés ettől. Itt, talán a "langschnitt" rajzon látszik a főszabály: dreadnoughtproject.org/plans/SM_Friedrich_der_Grosse_1912/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659355 | 2019. május 13. 11:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hm Hajó ügyben kezdő vagyok (főleg harckocsikat építek), így kicsit el vagyok veszve a különféle opciók között. Milyet érdemes venni, és főleg, hol járhatok utána, merre használtak láncot, és hol használtak merev korlátot? (Néztem, de a Markgraf-hoz külön nincs szetjük.) Köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659354 | 2019. május 13. 11:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! (Erről az oldalról nem tudtam...) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 659353 | 2019. május 13. 10:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tomi, akkor hadd gratuláljak itt is a munkádhoz, csúcs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TAMÁS78 | Adatlap | 659352 | 2019. május 13. 10:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lövegcső van a modelshop.hu-n, de a korlát az lehet, hogy csak előrendelhető. www.modelshop.hu/product.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
b_f_m_b | Adatlap | 659350 | 2019. május 13. 08:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Az 1/350 Markgraf-hoz hol tudok Magyarországon lövegcsöveket, és fotómaratott korlátokat venni? (Vannak I. VH-s generál korlátok.) Bárhol keresem, nem találtam még, csak külföldön. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hergert | Adatlap | 659349 | 2019. május 13. 08:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simi! Gyuri! Köszönöm a elismerő szavakat! Az építése kb 3 hónap volt, a tervrajzot még évekkel ezelött rajzoltam. Igazából a festésben a Csonkaréti könyvek voltak hatással,egyrész mert ott le van irva, hogy a hajókat zöldere, v olajzöldre festették. Illetve a szerző festményei. Illetve a mai Hadihajós ezred hajói is zöld/olajzöld színűek. Mindezt egy kicsit a saját izlésemhez alakítottam, illetve kipróbáltam ezt a sötétből világosba átmenő festést (csak mértékkel) A lövegcsövek Albion Alloys csövek. Ha tudom, elviszem a következő Móvárra, ill. makett kiállításra Üdv.: Herger Tomi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |