| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| Papa Legba | Adatlap | 749994 | ma 12:37 | ![]() | |
|
Olyasmi, mint a Vallejo Model Color. Sűrűbb, mint a Model Air. Ecsethez oké, fújáshoz hígítani kell. Előzmény: (749960) budha tegnapelőtt 09:37 | |||||
| rod666 | Adatlap | 749975 | tegnapelőtt 19:31 | ![]() | |
|
Szerintem a spanyol akrilfestékekhez állhat közelebb, de ez csak tipp. | |||||
| budha | Adatlap | 749960 | tegnapelőtt 09:37 | ![]() | |
|
Sziasztok! ICM acrylokról van valakinek tapasztalata? Milyen ismert gyártóhoz állhat közel? Köszi, budha | |||||
| jammie | Adatlap | 749349 | 2026. július 18. 11:38 | ![]() | |
|
Akkor bizony picit félreértettelek. Elnézést. | |||||
| Kibic | Adatlap | 749344 | 2026. július 18. 10:07 | ![]() | |
|
Szia, köszönöm, hogy válaszoltál! A képeiden (az U 66-400 kivételével szinte csak) PG festésű gépek láthatók, amelyeket szerintem már Akromat festékkel festettek és azok valóban másképp fakultak mint a régebbi Binarin festésűek. Ezekről elég bőséges a képanyag. Nekem ezen a képen látható színek beazonosításához lenne szükségem valamiféle megerősítésre. | |||||
| jammie | Adatlap | 749338 | 2026. július 18. 08:04 | ![]() | |
| Kibic | Adatlap | 749333 | 2026. július 17. 21:12 | ![]() | |
|
Sziasztok! Szeretnék egy kecskeméti, kicsit már fakulóban lévő "csapat-terep" festésű MiG-21MF-et építeni. Sajnos eddig nem találtam olyan színes korabeli fotót, amiről a fakuló Binarin festékek színét le lehetne másolni. Találtam viszont ezt a képet, amin a fakult színek az elmondások alapján talán hasonlítanak a kopott Binarin-ra (különösen a kékes-zölddé fakult zöld). Kérdezném tehát a tapasztalt kórtársakat, hogy szerintetek mennyire lenne authentikus ilyen színeket használni a MiG-hez? | |||||
| Pítör | Adatlap | 748786 | 2026. június 18. 20:10 | ![]() | |
|
Sziasztok! Mr. Metal primer-r lehet fújni is airbrush-sal? Sok a maketten a PE alkatrész. | |||||
| borisz | Adatlap | 747185 | 2026. április 12. 22:39 | ![]() | |
|
Tényleg, köszi! | |||||
| romsitsa | Adatlap | 747184 | 2026. április 12. 21:41 | ![]() | |
|
Keresel valakit a víz túloldalán, aki hajlandó kifújni/ecsetelni egy mintát, mondjuk műanyag lapra, és elpostázza neked. | |||||
| pmheros | Adatlap | 747180 | 2026. április 12. 21:01 | ![]() | |
|
Üdv! F-16 -osnál volt már erről itt diskurzus, hogy a kék búrát sárga izzóval világítva zöld fény lép ki. Üdv.: pmheros | |||||
| borisz | Adatlap | 747179 | 2026. április 12. 20:54 | ![]() | |
|
Sziasztok! Jól látom, hogy a jobb szárnyvégen és a centroplán(?) jobb oldalán a helyzetjelző búrák kékek, nem pedig zöldek? nabe3saviation.web.fc2.com/waEF111A.html nabe3saviation.web.fc2.com/waF111E.html www.primeportal.net/hangar/weichao_chen2/f-111a_67-0067/index.php | |||||
| Microbacchus | Adatlap | 746522 | 2026. március 17. 21:10 | ![]() | |
|
Köszi! Sajnos én is ezt láttam, akkor erről a tervről ennyit, majd ügyeskedem fotók alapján:) | |||||
| borisz | Adatlap | 746520 | 2026. március 17. 20:42 | ![]() | |
| Microbacchus | Adatlap | 746512 | 2026. március 17. 16:56 | ![]() | |
|
Sziasztok! Testors festékeket hol lehet beszerezni? Még EU-s forgalmazót sem találtam google kereséssel:( Referenciának kellene az 1165 kódú szín, mert Mark Holoboski műszeres mérései alapján tökéletesen megegyezik azzal a színnel, amire jóformán az összes amerikai szárazföldi jármű festve volt a 2. VH-ban. Előre is köszi a tippeket!:) | |||||
| Tibcsi | Adatlap | 745066 | 2026. január 25. 17:56 | ![]() | |
|
Szia, Lehet, hogy én tudnék segíteni. Miről lenne szó? | |||||
| zsocate | Adatlap | 745044 | 2026. január 25. 09:21 | ![]() | |
|
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valakit kis hazánkból, aki vektoros rajz alapján tud maszkot kivágni? Köszi és üdv: Zsolt | |||||
| halaci | Adatlap | 745043 | 2026. január 25. 08:56 | ![]() | |
|
Ja igen, a hideg szoba is bejátszhat, hiszen a víznek el kell párolognia. A hidegben csökken a párolgás => tovább marad liquid a felület => a felületi feszültség működésbe lép. Retarder: a fújásnál jellemzően nem retarder kell a vizes akrilokhoz, hanem flow improver. Sokszor keverik a kettőt, pedig két különböző dolog. A retardertől lassabban szárad a festék. A flow improvertől csökken a felületi feszültsége, nem áll össze cseppekbe. Retardert inkább az ecsetes festésnél célszerű használni (pl. figuráknál), ahol az a cél, hogy se az ecsetbe, se a felületre ne száradjon rá gyorsan a jellemzően sokkal sűrűbb festék, lehessen átmeneteket képezni. | |||||
| halaci | Adatlap | 745041 | 2026. január 25. 08:47 | ![]() | |
|
Ahogy #Bandika írta, túl sokat fújsz. A festék most már elég híg ahhoz, hogy a nyomás átvigye a pisztolyon, de ne húzd hátra annyira a "ravaszt" fújás közben. Vagy a tűhatárolót állítsd beljebb a pisztoly végén, vagy a nyomást próbáld apránként lejjebb vinni, ha még nem tudod a ravaszt kontrollálni. Próbálgasd egy selejt felületen, hogy az első réteg csak egy éppen csak fedő köd legyen. A vizes akrilok valamivel lassabban kötnek rá a felületre, ha túl sok festék kerül rá egyszerre, akkor a víz felületi feszültsége magához húzza a még híg permetet. Csak több, egészen vékony rétegben szabad fújni, akkor se foltos nem lesz, se az éleknél, mélyedésekben nem gyűlik össze. | |||||
| Bandika | Adatlap | 745038 | 2026. január 24. 20:49 | ![]() | |
|
Még mindig sokat fújsz rá egyszerre, látszik hogy összegyűlik a festék a sarkokban. | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 745037 | 2026. január 24. 19:01 | ![]() | |
|
Üdv ismét, kicsit vékonyítottam a szűrésen, ma festettem. Már jobb a szívás! De ami miatt ismét írok, ötletek mik lehetnek még mindig a foltok, letakarított felület, fehér valejo alapozó, valejo hígítóval, 0.3 fújva. Lehet az amit lejjebb írtam a hidegebb szoba, vagy más lehet? Retarder nincs benne. | |||||
| halaci | Adatlap | 745003 | 2026. január 23. 09:32 | ![]() | |
|
Akkor az általam lejjebb belinkelt artic PC hűtő egészen jó választás, mert 6,9 mmH2O-t tud, ami 67 Pa-nak felel meg. Én kettőt, de lehet hogy hármat tervezek belőle egy 12V-os led tápról meghajtva, mert az a kabin ledes világítását is megoldaná egyben. Helyhiány miatt viszont valószínűleg "kétfázisú" lesz az elszívás: a ventik elé a festékszemcséket kiszűrő papír filtert (a könnyű cserélhetőség és a mérete miatt én az Ikea fehér Förnuftigjét néztem), utána pedig a tetején kijövő 120-as kivezetésre bilinccsel ráfogott, méretre vágható aktívszén paplant. Mivel főleg lacquert használok, muszáj a szagot is megfogni. Így elég kompakt marad, ha nem használom akkor nem kell semmilyen vastag cső elpakolásával bajlódni és (remélem) eléggé megszűri ahhoz a higító aeroszolt, hogy csukott ablak mellett is lehessen dolgozni. | |||||
| Hickory | Adatlap | 744996 | 2026. január 22. 18:12 | ![]() | |
|
Természetesen csak a betétet azon belül a sima részecskeszűrős változatot. Masszív, jó tartása, nem kell neki külön merevítés. | |||||
| Bandika | Adatlap | 744988 | 2026. január 22. 12:45 | ![]() | |
|
125mm vagy 150mm-es csőventi. Igen, m3/h-ben nincs nagy különbség, viszont a 150-es erősebben fúj (vagyis szív, attól függ honnan nézzük). Ez fontosabb, mint a m3/h, mert a szűrőbetéten át kell szívni a levegőt. Ezért van az, hogy hiába 200-300 m3/h egy PC venti, viszont alig pár Pa nyomást tud létrehozni. 50-100Pa minimum kell ha szűrőbetét is van. | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 744982 | 2026. január 21. 20:00 | ![]() | |
|
Hát erősíteni kell mert ha tisztítok, azzal már nem bír el. Max rákerül egy erősebb cső venti. Vagy cső és e a mostanik. Ráerősítem a bútorra. De majd ha már nem itt fogunk lakni másik helyen be lesz vezetve egy kéménybe, vagy ki lesz alakítva h padlásra menjen. | |||||
| halaci | Adatlap | 744981 | 2026. január 21. 19:24 | ![]() | |
|
a két 0,025 m3/s venti teljesítménye gyakorlatilag azonos (2x90=180 vs 187) a belinkelt csőventilátorral, szóval azzal nem lennél előbbre. Ha van hely az egész ketyerének (mélységben), akkor nyilván egyszerűbb a 220-as, én magamnak valószínűleg a külön tápos, két ventis pc-s megoldást csinálom majd meg. A led szalagokhoz kaphatóak egészen kis, lapos tápegységek is, nálam minden centi számít. #Hickory: a Förnuftigból a fekete (aktív szenes) vagy a sima (csak részecskeszűrős) változatot használod? (Gondolom csak a betétet, nem a komplett készüléket írtad.) | |||||
| Hickory | Adatlap | 744978 | 2026. január 21. 18:28 | ![]() | |
|
Szia! Nagyon sokat kísérleteztem az elszívással. Próbáltam PC ventilátorokat, fürdőszobai ventit, ezek mind nagyon gyengék voltak. A konyhai szagelszívó nagy mérete miatt nem jöhetett számításba. A megoldás egy TT125-ös csőventilátor lett, ezt 280m3-t mozgat meg egy óra alatt. IKEA Förnuftig szűrőn szívja keresztül a "festékes levegőt" és 125mm-es csövön keresztül a padlásra szállítja. Egy volt kamrát alakítottam át fújási célra, annak volt a padlás felé szellőztetője, célszerű volt ott kivezetni. Évek óta használom ezt a megoldást, nagyon hatékony. Nem kell attól sem félni, hogy "leszívja" a festéket a pisztoly felől. A szűrőt nagyjából évente cserélem. Semmilyen pigmentet nem enged át, a ventilátor lapátjai tiszták. | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 744971 | 2026. január 21. 18:00 | ![]() | |
|
Használok Atomot, de elég nagy készletem van felhalmozva az említett sárga kupakos festékből. Kilépő oldalon kicsit össze van nyomva a cső vége, h befeküdjön a bukóra nyitott ablakra, a mostani ventik azok dalap 0,025 m3\s. De hosszabbak is lettek a csövek az y miatt azt is ellensúlyozni kell. Pc venti nem jó, jobb a 220 voltos, nem kell külön táp. Legalábbis szerintem. | |||||
| halaci | Adatlap | 744968 | 2026. január 21. 16:57 | ![]() | |
|
Ha vízbázisú akrilt használsz fújáshoz, akkor szerintem ezt a sárga kupakos régi Ammo szériát felejtsd el. Egy generációval korábbi összetétel, macerásak, könnyen rászáradnak a tűre, a higítási igényük erősen függ az adott színtől, nem egyenletes. A pillanatnyilag kaphatók közül szerintem az AMMO Atom sorozata a legfelhasználóbarátabb és elég széles a színválasztékuk is. A Vallejo úgy tudom kihozott valami új összetételű sorozatot, de még nem próbáltam. A Gaahleri festékeiről raktam fel egy cikket, de nekik egyelőre még nincs katonai cuccokhoz való színskálájuk. | |||||
| halaci | Adatlap | 744965 | 2026. január 21. 16:48 | ![]() | |
|
érdemes lenne azért előbb megnézni, hogy milyen teljesítményű most a ventilátorod, előrelépés lenne-e? Mennyi a légszállításuk, illetve azt is, nem szűk-e a kilépő oldalon a keresztmetszet és azt nem tudják ellensúlyozni? A linkelt csőventilátor nem egy brutális teljesítményű (max. 187 m3/h), egy jobb PC venti is tud 130-at. (www.arctic.de/en/P12-Pro-PST-CO/ACFAN00312A) | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 744951 | 2026. január 21. 09:58 | ![]() | |
|
Köszi, nem ismerem a cső ventilátort, féltem tőle h nagyobb a teljesítményük és a festéket is elszívja amit kifújok. :) De, láttam alatta az oldal ajánlott fordulat szám szabályzót is. Én kettő darab fürdőszobaival oldottam meg, y csővel, alu harmonika csövekkel, de kevésnek találom a teljesítményt. Először csak egy db volt utána raktam be még egyet. De át fogom építeni. Szűrőbetétet olyat használok amit a modellfutárnál lehet kapni, gyári festőkabin szűrő. A csövet ki kell rakni az ablak résbe, nincs kémény, vagy bármi más ott h fixen rögzíthető legyen. De most egy darabig nem fogok festeni, sajnos nem jó a fűtésünk ott, kis radiátorral melegítek, de az gyengusz. Addig csak ragasztás lesz, vagy max ecsetes móka. | |||||
| Bandika | Adatlap | 744948 | 2026. január 21. 08:40 | ![]() | |
|
Ez a hígítási arány megfelelő, törekedj arra, hogy vékony réteget fújj. Ha már látod, hogy gyűlik a festék a sarkokban, akkor túl sok. Vizes akril gyorsan szárad, pár perc múlva jöhet a következő réteg. Ha mégis lassan szárad, akkor hajszárítóval rá lehet segíteni. A vizes akrilnak megvan az a szerencsés tulajdonsága, hogy kevés oldószert tartalmaz, igazából csak a festék ködöt kell összegyűjteni. Ehhez elég egy G4-es szűrőbetét: fikesz.com/fnz-g4-495x495x47-feluletnovelt-z-g4-495x495x47mm-panel-szuro zaj/teljesítmény/ár szentháromság tekintetében talán ez a venti a legjobb: fikesz.com/tt-mix-100-sig-tt-mix-100-muanyaghazas-csoventilator De amúgy nem kell túlgondolni, egy használt konyhai páraelszívó is teljesen jó lehet. Szűrőbetétet lehet kapni méterre, egyszerűen ráragasztod a rácsra. | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 744939 | 2026. január 20. 21:02 | ![]() | |
|
Üdv! Festőkabin. Ki hogy oldotta meg az elszívást festéskor, mik a tapasztalatok? Enyémet majd átépítem, valami erősebb ventikkel. | |||||
| halaci | Adatlap | 744911 | 2026. január 20. 10:05 | ![]() | |
| Fénybenjáró | Adatlap | 744800 | 2026. január 16. 18:33 | ![]() | |
|
Üdv! Múltkor írtam, de most írok megint akkor nem dokumentáltam.Meg azóta nem festettem. A felületet mindig kezelem első festés előtt. Denaturált szeszel. Ez a hk a végső szín lenne, alatta van egy fekete alapozó réteg. Most megint festettem, kb tejszerűre próbálom hozni, saját hígítóval, 0,3 dűznivel. Vagy ez már túl híg volt? A helyiségben ahol makettezem ilyenkor nagyon hideg van, 15-17 fok, de ha ventik csövét kirakom még kevesebb is lehet, mert ablak résébe van. Nyáron kellemes, szuterén pince helység. | |||||
| rb84 | Adatlap | 744492 | 2026. január 7. 20:03 | ![]() | |
|
Akkor hígabb festékkel próbálom legközelebb. A AK Real Color amúgy eléggé hasonlít a Tamiya illetve Gunze festékeire, csak állítólag authenkikusabbak mint a többieké. Festés technikai szempontból ez mondjuk mindegy... | |||||
| Tibcsi | Adatlap | 744488 | 2026. január 7. 16:42 | ![]() | |
|
"AK real colors festékkel fújtam kb. 2/3 festék 1/3 (AK saját) hígító aránnyal" A sűrű festék vastagon fújva szintén okozhat ilyen felületet. Az AK festékeket nem ismerem (főleg Gunze Mr.Color-t használok), de én mindig legalább fele-fele, de inkább 1/3 (festék) 2/3 (higító) arányból indulok ki. Aztán menet közben meglátom... | |||||
| Bandika | Adatlap | 744483 | 2026. január 7. 15:08 | ![]() | |
|
A hígítást alapvetően két dolog határozza meg: fúvóka átmérője és a légnyomás. A mostani makett festékek már egész finom pigmentekkel rendelkeznek, nem befolyásol annyit, mint 20 évvel ezelőtt. Általános ökölszabály, hogy 0,3mm fúvókához és 1,5 bar nyomáshoz a tej állagú festék az ideális. Fontos még, ahogy említették, több réteggel dolgozz. A híg festék nagyon könnyen megfolyik. | |||||
| Johnie | Adatlap | 744477 | 2026. január 7. 13:14 | ![]() | |
|
Nyugodtan használj 1 rész festékhez 2-3 rész hígítót akár. 4-5 rétegben szoktam így vékonyan festeni, a rétegek közt a száradási időt megvárva. Nem baj ha elsőre -másodikra sem takar. Ennyire híg festék kifújásához 0,6 - 0,8 bar nyomást állítok be, és nem túl közelről fújva, mert könnyen megfolyhat. | |||||
| rb84 | Adatlap | 744475 | 2026. január 7. 12:46 | ![]() | |
|
Sziasztok! Fengda BD-180 festékszóróm van és AK real colors festékkel fújtam kb. 2/3 festék 1/3 (AK saját) hígító aránnyal - bár menet közben még tettem bele némí higítót. Lehet hogy kicsit sűrű lett a festék. Ezt a festéktípust ki milyen aránnyal és nyomáson szokta fújni ha nagy felületet kell lefedni? Köszi! | |||||
| Tibcsi | Adatlap | 744473 | 2026. január 7. 11:43 | ![]() | |
|
Az is előfordulhat, hogy túl vastagon fújtad, vagy csak egyszerűen felgyűlt a festék. A szárny és a törzs találkozásánál tipikusan előfordul (vagy valami hasonlóan derékszögű helyen). | |||||
| Norm | Adatlap | 744469 | 2026. január 7. 10:24 | ![]() | |
|
Szia! Jó lenne tudni, hogy milyen pisztolyt használsz, milyen festéket, milyen higítási arányban és milyen nyomással? Érdemes ezen a hibakeresési folyamaton végigmenni: Ha új a festék, akkor azzal lesz valami. Először én jobban higítanám a te esetedben. Ha nem elég híg, akkor nem tud terülni rendesen, amin a retarder sem segít. Nekem általában az az ökölszabályom, hogy a festéket tejszerű állagra higítom és több, vékonyabb rétegben fújom. Ez a Vallejo kivételével mindig működik. Én nem voltam hajlandó elfogadni, hogy a Vallejohoz mindenféle sz..t meg kell venni, hogy nagyjából használható legyen, úgyhogy elváltak útjaink. Ha a festékszóró új, akkor lehet a nyomással játszani. Sok pisztolyon magán is lehet nyomást szabályozni. Érdemes kitekerni, és akkor a nyomáscsökkentőn mutatott tényleges értékkel fogsz fújni. Később elkezdhetsz azzal is játszani. Ha minden a régi, megszokott, egy alapos tisztítás is segíthet, mert elképzelhető, hogy felgyülemlett az idők során egy nagyobb lerakódás, ami miatt nem jó már az "atomizálás". Nem tudom, mik a korábbi tapasztalataid, mióta használod a festékszóród az adott festékkel, de én látatlanban a festékre tippelnék első körben, azzal kísérleteznék. Sok sikert! Gábor | |||||
| Johnie | Adatlap | 744467 | 2026. január 7. 03:51 | ![]() | |
|
Valószínűleg a festék permet egy része már a levegőben megszárad mire a makett felületére érkezne. Használj kötés lassítót, Retarder vagy Flow Improver néven találod az adott festékmárkához és típushoz valót. | |||||
| rb84 | Adatlap | 744466 | 2026. január 7. 01:22 | ![]() | |
|
Sziasztok! Airbrush kérdésem lenne: Ha smirgli-szerű lesz a felület a fújás után annak mi lehet az oka? Min érdemes változtatni? Előre is köszi a válaszokat! | |||||
| Freddy | Adatlap | 744452 | 2026. január 6. 16:48 | ![]() | |
|
Spray festékkel is van néha ez, szerintem a felület. Ilyenkor nem szabad erőltetni, a második réteg már jól lefedi majd. | |||||
| Tibcsi | Adatlap | 744431 | 2026. január 5. 21:29 | ![]() | |
|
Elsőre inkább azt mondanám, hogy nincs zsírtalanítva a felület és nem tapad meg rajta a festék. A második tippem az lenne, hogy nem a megfelelő higítót használtad a festékhez. Egy kicsivel több infó nem ártana... | |||||
| Fénybenjáró | Adatlap | 744414 | 2026. január 5. 17:57 | ![]() | |
| zoli75 | Adatlap | 744367 | 2026. január 4. 09:59 | ![]() | |
|
Sziasztok, Félfényes oldószeres -Revell sm 374- festék ecsettel felhordva. Vissza lesz mosva, mert gyorsabb és kevésbé macerás művelet lesz. Köszönöm a segítő hozzászólásokat! Üdv., Gyarmati Zoltán | |||||
| Zoli | Adatlap | 744359 | 2026. január 4. 09:31 | ![]() | |
|
Szia, Köszi a segítséget! Eddig is denszeszt használtam pucolásra Alclad festéknél, de akkor áttérek a Mr.Color hígítóra. Amúgy a mostanit leszámítva nem is emlékszem, mikor szedtem szét utoljára a pisztolyt, csak átfújom denszesszel és hibátlanul működik. Ha szétszedem, akkor viszont előre húzom ki a tűt. A szag inkább festéskor zavar, utána csak kinyúlok a tetőablakon és a tető felett fújkálom befőttes üvegbe a maradékot/denszeszt. z | |||||
| Muzzy | Adatlap | 744350 | 2026. január 3. 22:51 | ![]() | |
|
Ha denszesszel pucolod a festékszórót, ne is lepődj meg a jelenségen, ugyanis az ALCLAD lacquer alapú festék és nem igazán oldja az alkohol! A Gunza Mr color higítói tökéletesek hozzá (mindegyik, a gyorsan száradó, a normál és a levelling thinner is. De jó a tamiya festékszóró pucoló folyadéka, de az jóval büdösebb és ez oldja is a műanyagot Korábban, ha denszesszel pucoltam, apró, morzsa szerű dolgok maradtak a festékszóróban, ezért tömíti el a denszesz. Nekem még a körömlakklemosó is hasonlókat produkál néha. Én a fújás után a normál gunze Mr color higítóval fújom át. A HS festékszórónál utána kihúzom a tűt és áttörlöm, majd visszateszem. Így ritkán kell kivenni a dűznit. Ha mindenáron maradni akarsz a denszsznél, akkor a festés után AZONNAL szedd szét darabjaira (tű, dűzni ki, és ahova a festék hozzáférhet) és úgy pucold, sikáld át alkohollal. A szag semlegesítésére használj egy pet palackot, töltsd meg mosogatószereres vízzel legalább a feléig, de a tömény folyékony mosogatószer a legjobb. A palack tetején fúrsz egy lyukat, abba beleteszel egy tömlőt. Lényeg, a tömlő érjen le a palack aljáig (a legjobb, ha le is fekszik, feltöltöd legalább félig mosogatószerrel és a kupakot kicsit meglazítod. A festékes levegő a tömlőn keresztül lejut a flakon aljára és csak a mosogatószeren keresztül tud távozni, így a durvább anyagok bennmaradnak a palackban. Használat után érdemes visszaszorítani a kupakot, mert ha felborul a flakon, akkor kifolyhat az anyag belőle. (ne kérdezzétrk, honnan tudom...) | |||||
| Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |