/ Fórumok / OFF-topikok /

Mit egyen a makettező!

Mivel a makettépítés igencsak fáradságos egész embert igénylő munka, ezért a sikeres munka elengedhetetlen feltétele a bőséges táplálkozás!
Ide lehet ételfotókat, recepteket hozni!

Jó étvágyat! :)
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23.
Propellerfanatic 687271 2021. július 24. 14:50
Válasz erre
ubi
ubi

Elektro barátunk talán kedvenc topikja volt ez, régen írtunk már ide.
Mivel most már van a kertben uborka, és kapor, logikus lépés a világ egyik legnagyszerűbb, legfinomabb csemegéjét elkészíteni. Én mostanában mindenhez ezt eszem.
búza 458030 2012. november 20. 19:35
Válasz erre
Azok voltak, meg még vannak is az Újpesti piacon. XXL-es darabok, nem lehet rájuk csukni a tojástartót és sűrűn van köztük ilyen dupla sárgájú. Ezeket sem válogattam össze, csak kivettem a tartóból a két legnagyobbat.
kinggi 458029 2012. november 19. 22:05
Válasz erre
búza 458028 2012. november 19. 22:03
Válasz erre
Két tojásból tükörtojás
Két tojásból tük...

Ez sem volt kifejezetten nagy abrak. KÉT tojásból rántotta egy kis sült kolozsvári szalonnával. A tányér a kedvencem, 30 cm az átmérője. Előnyös csülök vagy köröm, esetleg marhapörkölt fogyasztásakor!
kinggi 458027 2012. november 19. 21:50
Válasz erre
Kolbász
Kolbász

Annyira nem komoly mint Elektro-é ,de egy könnyű vacsorának pont megfelelt. :)
Sült kolbász fehér borban párolva...
Kékfény 458026 2012. október 13. 20:59
Válasz erre
Szia Sziklakks!
Köszönöm a feleségem nevében. :)) ööö igen a színe az egy kicsit világos lett, de az íze, hhhmmm. :D
Üdv: Kékfény.
sziklakks 458025 2012. október 13. 13:06
Válasz erre
A kék szín nem annyira izgató(emlékszem még a curacao likőrre =) )
DE a belsejétől csorog a nyálam. Imádom a csokis sütit :D
Elektrolakatos 458024 2012. június 29. 22:45
Válasz erre
Szarvas a pácban...
Szarvas a pácban
Hozzávalók...
Hozzávalók
A husi már most vajpuha...
A husi már most...
Paprika-paradicsom-fokhagyma egyveleg...
Paprika-paradicsom-...
Laskagomba, el nem rontja az biztos...
Laskagomba, el nem...
Mangalicaszalonna kockázva...
Mangalicaszalonna...
Vereshagyma...
Vereshagyma

Holnapi bográcsolásra előkészülve!
Kamovos 458023 2012. június 10. 14:00
Válasz erre
Szia Elektrolakatos Barátom!

Nekem meg több mint egy évtizede, hogy ismét kiváltottam velencei tóra.
Fent a tetőtérben már vidáman ellehet lenni.
Ha sikerül egy kis rendet tennem a ház alsó részében akkor akár halászlé partit is tarthatnánk.
De sajnos mindenek két vége van, belőlem meg ugye csak egy van. :D
No de majdcsak lesz valahogy!

Üdv: kamovos
Elektrolakatos 458022 2012. június 10. 13:50
Válasz erre
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5

Együnk egy kis krumplifőzeléket, sült oldalassal...utána lehet cseresznyebefőttet...
zsury 458021 2012. június 10. 13:49
Válasz erre
hozzá tejfölös csirkét nokedlivel...
Elektrolakatos 458019 2012. június 10. 12:48
Válasz erre
Ne is mondd Janika!

Idénre még az engedélyem sincs kiváltva! :S:(
Kamovos 458018 2012. június 10. 10:45
Válasz erre
Szia Elektrolakatos Barátom!

Lassan lehetne halászlevet is főzni! :D
Jövő hét péntektől, már szabad a Ponty fogás!
Csak kikel húzni őket a vízből! :D

Üdv: kamovos
Kékfény 458017 2012. június 3. 18:31
Válasz erre
fényhíd torta
fényhíd torta
DSCF8298
DSCF8298
DSCF8318
DSCF8318
DSCF8319
DSCF8319

Sziasztok!
Ezt a kékfény tortát a feleségem készítette nekem születés napomra. :)
Üdv. Kékfény.
atu71 458016 2012. május 20. 13:19
Válasz erre
Elektrolakatos 458015 2012. május 20. 13:15
Válasz erre
DSC01860
DSC01860
DSC01861
DSC01861
DSC01862
DSC01862
DSC01863
DSC01863
DSC01865
DSC01865

Erős felindulásból, előre megfontolt szándékkal ma őzpörköltet főztem bográcsban, hozzá túrós csusza, és sok-sok savanyúság!
Nowotny 458014 2012. május 3. 15:11
Válasz erre
Kép 1503
Kép 1503

nincs mese no,válság van.Egyébként 27ft kóstált ez a csoki. :D
atu71 458013 2012. április 28. 13:18
Válasz erre
Hali!
es a szolidaritas?,de hat mi csak nezhetjuk:-)))
remelem sorrel lett elkiserve?:-)))
zsury 458012 2012. április 28. 12:50
Válasz erre
DSCF8529
DSCF8529
DSCF8548
DSCF8548
DSCF8592
DSCF8592

Csütörtökön ez volt az ebédem... kenyérlángos kemencében sütve.

Három lángost kaptam...kettőt kolbásszal, egyet bal kézzel.
KeyPi 458011 2012. április 8. 16:53
Válasz erre
Smarties_muffin
Smarties_muffin

Húsvétra Smarties muffint:
Elektrolakatos 458010 2012. április 2. 17:47
Válasz erre
Köszönöm szépen!

Az ízét nem nekem tisztem eldönteni, de mivel olyan is evett belőle nem kis adagot aki előtte hangoztatta ő szegény vadat sosem enné meg...utólag, mikor kiderült a turpisság, elmondta, hogy furcsálta is mit keres benne boróka, meg azt hitte a paradicsomtól édeskés kicsit a marhapöri(igaz én meg nem mondtam mit készítettem :-D)

Üdv:Elektro
Atom 458009 2012. április 2. 17:18
Válasz erre
Gyakorló szakácsként fejet kell hajtanom.Ékes példája annak,hogy ehhez a szakmához nem feltétel a végzettség.Szeretni kell a jót,ennyi az egész!Ha az íze is olyan volt,mint ahogy kinézett,hát akkor ...
I.osztály
Üdv!.:Atom
Elektrolakatos 458008 2012. március 21. 08:19
Válasz erre
SZ1
SZ1
SZ2
SZ2
SZ3
SZ3
SZ4
SZ4
SZ5
SZ5
SZ6
SZ6
SZ7
SZ7
SZ8
SZ8

Atisnak igaza van, végre lehet ismét a szabadban ténykedni!

A hosszú hétvégén én is elővettem a bográcsot, egy kis szarvaspörihez.
Atis 458007 2012. március 19. 20:38
Válasz erre
DSCF6522
DSCF6522

Ahoi

Január... február... itt a nyár!

Nyárson sült ezazamaz.:)
zsury 458006 2012. március 1. 12:13
Válasz erre
Pista Bácsi!   

A virtuális koleszterinem már az eget verdesi..:DDD  
Elektrolakatos 458005 2012. március 1. 11:50
Válasz erre
DSC01606
DSC01606

rendes gyerök ez az Atis..hozott sütit a boltba! :-D
Elektrolakatos 458002 2012. február 29. 19:13
Válasz erre
halló,halló...holnap délelőtt boltolok..bevállalom Keri részét is megőrzésre! :-P
Atis 458001 2012. február 29. 19:11
Válasz erre
Bakacsók
Bakacsók

Ahoi

Bakacsók...

Keri-Keri... erről megint lemaradsz...
Jakesz 458000 2012. február 17. 23:11
Válasz erre
Tisztelt Elektrolakatos úr!
Csak annyit tudok mondani, hogy még még még ilyen képeket kérünk!
Előre is köszönettel!
Marcell0708 457999 2012. február 15. 15:38
Válasz erre
Elektrolakatos 457998 2012. február 15. 15:36
Válasz erre
DSC01565
DSC01565
DSC01566
DSC01566
DSC01567
DSC01567

egészség!
Elektrolakatos 457997 2012. február 15. 13:13
Válasz erre
DSC01560
DSC01560
DSC01561
DSC01561

töltött dagadót? választható gombás-májas, vagy kolbászhúsos
Elektrolakatos 457996 2012. január 31. 15:43
Válasz erre
Tejfölös krumplileves csipetkével, kolbásszal
Tejfölös...
sült krumpli bélszinrolóval, rántott gombával, tartárral
sült krumpli bé...

nagyon leült a topik, na segitek rajta...
sziklakks 457995 2011. december 25. 10:26
Válasz erre
Látom a zserbó alján,hogy sok volt már a tojáslikőr.:P
A többi impozáns.:D
Elektrolakatos 457994 2011. december 25. 00:22
Válasz erre
DSC01479
DSC01479
DSC01480
DSC01480
DSC01481
DSC01481
DSC01483
DSC01483

Gabi!

Egy kis deszertet utána? :-)
búza 457993 2011. december 24. 22:22
Válasz erre
Karácsonyi vacsora. Részlet
Karácsonyi vacsora...

Minden kedves ismerősömnek és fórumtársnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Búza
sziklakks 457992 2011. december 19. 18:51
Válasz erre
DSCF3458[1]
DSCF3458[1

Ha már nem ettünk itt lassan egy hónapja,együnk fahájas csigát.Még meleg.:)
mirazsmarci 457991 2011. november 25. 16:35
Válasz erre
nyami 1
nyami 1
nyami2
nyami2

Üdv!

Csőben sült cikória belga módra (a lá mirázs)
Atis 457990 2011. november 20. 13:28
Válasz erre
Somlói galuska
Somlói galuska

Sziasztok.

Az asszony és anyósom koprodukciója...

üdv.
exec 457988 2011. november 15. 15:18
Válasz erre
Amerikai Zserbó. Én szeretem, amíg látott a fater sütött ilyet. Kérjek neked receptet, hátha van valami különbség?
Atis 457987 2011. november 15. 14:34
Válasz erre
Sziasztok.

Kössz a sok háeszt, valóban mézeskrémes.. van aki mézezserbónak hívja, ahány táj annyi féle.

A krém nem lett elég jó, vagy kevés ideig főztem és azért nem akart besürűsödni, vagy kitudja, de kicsit lisztes lett.
1 napi állás után is még éppenhogy keményecske, de azért puhult a tészta.
Ha marad szombatig, mindenképpen viszek. Elektrótól lehet majd kunyerálni- attól függ-mennyit hagy nektek!:D

üdv.
MoMi 457986 2011. november 15. 09:40
Válasz erre
Szia Atis!

A mézes-krémesed jól néz ki. Én lepontoznám szívesen. Gödöllőre jösz? Nevezhetnél vele én hozok whiskyt és Elektroval közösen lezsűrizzük. Azt vagy kapsz a whiskyból vagy kapsz.-:)!

momi
Elektrolakatos 457985 2011. november 15. 09:02
Válasz erre
Remélem a hétévégre készítessz még és hozol kóstolót!
Tibcsi 457984 2011. november 15. 08:25
Válasz erre
Kicsit le kellene sorjázni és az öntőcsonk darabokat is levághattad volna.
Ez tisztára úgy néz ki, mint a mézes-krémes, csak csoki van a tetején.

Kistányért, kisvillát viszek! :)
lucky 457983 2011. november 15. 08:11
Válasz erre
Ha jól látom vmi mézes tejbegrízes vmi.
Ezt a fajta sütit másnap kell felvágni, mikor már összekötöttek a hozzávalók.
Frissen ehetetlenül kemény a tészta.
silent8 457982 2011. november 14. 23:20
Válasz erre
Nem tudom, pontosan mi lenne, de jó az. Már ránézésre is. Megindult a nyálelválasztásom. Úgy érzem körbenézek a konyhában, hátha találok valami hasonlót...

:D
jabel 457981 2011. november 14. 23:18
Válasz erre
szélső sort le kell vágni, és máris legalább egy négyes a kinézet. Amúgy osztom Szikla véleményét!
sziklakks 457980 2011. november 14. 22:13
Válasz erre
Hátööö :D zserbónak még így is túlértékelted,de bármi is az,most megenném a felét legalább!:P én szeretem a csúnyácska sütiket,azok mindig jobbak.:D
szarvacska 457979 2011. november 14. 20:57
Válasz erre
Kicsit koszolod és jó lesz az...:)
Atis 457978 2011. november 14. 20:50
Válasz erre
Zserbó
Zserb

Sziasztok.

Unalmamban megpróbáltam kicsit sütni.. hát nem igen sikerült.
Fogalmazzunk úgy hogy kettes alá.

üdv.
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23.