/ Fórumok /

Filmek

Itt riaszthatjátok a videósokat egy-egy érdekes film elampőtt, vagy megbeszélhetitek ampőket utólag :)
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51.
Stefan 23801 2007. július 23. 11:12
Válasz erre
szóval akár off nélkül is lehetett volna, csak így hétfő délelőtt még összevissza vagyok zavarodva :)))
Zebi 23799 2007. július 23. 11:10
Válasz erre
Általában a DVD menüben lehet kapcsolgatni a feliratokat.
KossuthLajos 23798 2007. július 23. 10:55
Válasz erre
Sziasztok!
Van egy kérdésem. Van nekem egy filmem DVD-n a Tora, Tora, Tora. Ez 2. vh.-s film. Szinkronos, csak az a baj, hogy a japánok szövege se sinkronizálva, se felíratozva nincs. Mi a megoldás? Illetve lehet, hogy valamelyik van, csak én nem tudom előcsalogatni a lejátszón. Windows Media Playert használok, azt hiszem a 10-est.
Előre is köszönöm a segítséget.
Kossuth Lajos
diegabor 23795 2007. július 22. 12:37
Válasz erre
vadgergo: persze. küldj egy címet nekem
vadgergo 23794 2007. július 21. 18:29
Válasz erre
odatudod adni , edetleg levélben elküldeni?
ha másolt
kocka 23793 2007. július 21. 11:49
Válasz erre
jajjj bocs h nem raktam off-ba. na mindegy legalább mindneki tanulmányozhatja. Amugy meg minden vágóprogramnak szinte egy az alapja,tehát ha egyet megtanulsz akkor a többi már kirázod az ujjadból.
Üdv:kocka
kocka 23792 2007. július 21. 11:48
Válasz erre
1.kép
1.kép
2.kép
2.kép
3.kép
3.kép
4.kép
4.kép
5.kép
5.kép

Mielőtt nekiállnánk a jelenetek kiszedésének, be kell állítanunk egy-két dolgot. Először is a CS felbontását vegyük le 640x480-ra. Majd pár consoleparancs jön:
hud_draw 0/1 : a teljes hudot eltünteti (spriteok, radar, pénz, team_say stb.)
hideradar / drawradar: kikapcsolja / bekapcsolja a radart (HLTV-nél nem érdekes)
hud_saytext 0/1: üzenetek ki-be kapcsolása
net_graph 0: net_graph eltűntetése
voice_enable 0/1: ez azért kell, hogy ha valaki beszél, akkor ne tegye ki jobboldalra a kék vagy piros téglalapot
Összegezve ezeket a beállításokat javasolnám:
hideradar; hud_saytext 0; net_graph 0; voice_enable 0
Most, hogy megvagyunk a consolbeállításokkal, jöhet a framenkénti képkilopás. viewdemo paranccsal játszhatjuk le a demonkat. ESC megnyomásával előjön egy kis irányíto ablak, azzal tudunk gyorsítani, tekerni, pausolni stb. strartmovie -el kezdhetjük meg a képkockák lementését. 30fps-t használjunk, ha rendes sebességgel szeretnénk viszontlátni a jelenetünket, ha többet használunk, akkor arányosan lassul (pl.: 120 fps-nél negyed akkora lesz a sebesség). Ehhez elég sok hely kell majd a HDD-n, mivel BMP formátumban menti le (640x480-as BMP mérete ~0,9MB). A rengeteg BMP AVIba való összefűzését több programmal is megtehetjük, most bmp2avi -val mutatom meg. Érdemes ezt a kis progit abba könyvtárba másolni, ahova a BMP-ket menti majd le a CS (…Steam\SteamApps\ateemailcímed\counter-strike\cstrike).
1.KÉP
A create gomb megnyomása után megjelenik egy újabb ablak, ahol a codecet kell kiválasztani és beállítani. Itt válasszuk az Xvid MPEG-4 Codec-et, majd Konfigurálás gomb. Encoding Mode: 1 pass CBR, Bitrate: 10000 Kbps. Először azért kell ilyen nagy bitrate, mert minél többször tömörítünk egy filet, annál nagyobb lesz az adatveszteség és annál csúnyább lesz a kép. Elsőnek használjunk elég nagy bitratet (min. 6-7000), majd mikor Premiereben, After Effectsben vagy Vegasban összetettük a filmünket, akkor már csak 1szer tömörítsük a kész videót így nem romlik le nagyon a minőség. Ha megvagyunk, OK; OK. Ha kész van, akkor a BMP-k könyvtárában ott van a viszonylag nagy méretű AVI-nk. Ezt a procedúrát végigcsináljuk az összes jelenettel, majd jöhet a vágó progink. Én Adobe párti vagyok, most a Premiere Pro 1.5 –ben mondom el az első lépéseket.
Adobe Premiere:
Kezdet: Miután elindítottuk a programot, megjelenik egy ablak: New Project, Open Project és Help választási lehetőséggel. Ha még nem mentettünk el egy Projectet sem, akkor New Project. Válasszuk ki a Standard 48kHz-t a Load Presetből, majd ellenőrizzük a Custom Settings fülnél, hogy 29,97 FPS van-e beállítva. Adjunk nevet a projectnek és OK. Ezután: File -> Import -> és CTRL segítségével egyesével, vagy SHIFT segítségével egyszerre többet is kijelölve, importáljuk az avikat a Project ablakba. Mindent így kell betölteni (zene, kép, egy teljes másik project stb.).

Vágás: Mivel nem minden jelenetünk egy az egyben kerül bele a végső filmbe és még a consol is látszódhat, ezért vágnunk kell az AVI –kat. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a Project ablakban duplán ráklikkelünk a filera. Ekkor a dupla monitoros ablak bal monitorján vághatjuk a videónkat.
2.kép
1. - Zoom sáv: a két szélén lévő kis szürke gombokkal tudunk zoomolni, így akár képkockánként is állítgathatjuk a 2-es csúszkát. (A Timeline –on is ugyanez a funkciója (lsd. később)).
2. - Mutatja, hogy hol járunk épp (ugyanaz, mint minden videó vagy zenelejátszó programnál)
A 3-as gomb ’ { ’ a Set Inpoint, a 4-es pedig ’ } ’ Set Outpoint. Odaállítjuk a 2-es kis kék pöcköt, ahonnan szeretnénk, hogy a jelenetünk kezdődjön, majd Set Inpoint, utána oda, ahol szeretnénk, hogy vége legyen, majd Set Outpoint. Ha megnyomjuk az 5-ös Insert gombot, akkor a Timeline ablakba illeszti a klipet. (Ha minden jelenetet külön-külön vettünk fel és csak a consolet kell eltűntetni, akkor azt akár úgy is megtehetjük, hogy mielőtt összefűzzük a BMP -ket AVI –ba, azelőtt egyszerűen kitöröljük az elején és a végén a nem megfelelő képkockákat.) A Timeline ablakra kell mindent pakolni, amit a végső movieban is látni szeretnénk és ezen is kell dolgozni (átvezetések stb. lsd. később).
A jobb oldali monitor mutatja, hogy a kék csúszka hova van állítva a Timelineon, valamint itt játszhatjuk le, hogy épp hogy állunk a videónkkal (szintén Timeline).

Feliratok: File -> New -> Title. Itt írhatunk szöveget, akár a képre is. A szürke ablakra kattintva adjuk meg a helyét a szövegnek, amit a Transform ablakrészben módosíthatunk is (jobb alsó rész). Az Opacity –ről szólnék annyit, hogy ennek jelentése: átlátszatlanság. Ha 100%-on hagyjuk, akkor teljesen látszódik, viszont minél lentebb vesszük a százalékot, annál inkább áttetsző lesz. Szerintem a többi ablak és beállítási lehetőség elég egyértelmű, lehet próbálkozni. Ha megírtuk a kis szövegünket, akkor bezárhatjuk az ablakot, megkérdezi, hogy akarjuk-e menteni és milyen néven, majd OK. Ha utólag módosítani akarunk, akkor simán duplaklikk a Project ablakban a szöveg objektumára. Ezután már csak a Timeline –ra kell húzni a kész szöveget. Ha a videónk valamelyik jelenetén szeretnénk, hogy legyen felirat, akkor csak annyi a dolgunk, hogy egymás fölé helyezzük őket a Timelineon: pl.: a CS-ből kilopott jelenetet a Video 1 sávra tesszük, a feliratot pedig a fölötte lévő Video 2 –re. A felirat időtartamának hosszát egyszerűen állíthatjuk: a szélére állítva az egeret egy piros [ jel jelenik meg, nyomva tartjuk a bal gombot és jobbra vagy balra húzva rövidíthetjük, hosszabbíthatjuk.

Átvezetés: Ha egymás után pakoltuk a sok jelenetet, feliratot, képet stb. akkor jöhet az átmenetek beállítása. Ehhez: Window -> Effects -> Video Transitions. Alapból 10 választási lehetőségünk van, de persze ez növelhető további pluginok installálásával. Érdemes végig próbálgatni az összest, mert van pár használható, de van pár használhatatlanul csúnya átvezető effekt is. Az egyik legalapvetőbb effektel magyarázom el a használatát, ami nem más, mint a Dissolve -> Cross Dissolve. Ez az egyik jelenetet úgy viszi a másikba, hogy míg az elsőnek csökkenti a láthatóságát (Opacity), addig a másiknak, pedig növeli. A Timelineon állítsuk a kék csúszkát a két klip közé, majd Zoomoljunk (, hogy egyszerűbben tudjunk állítgatni. Ezután bal gomb nyomva tartása mellett simán húzzuk rá az átvezető effektünket a két kipp közé. Törölni úgy tudjuk, hogy rányomunk ez imént megjelent lila téglalapra, majd megnyomjuk a DEL gombot. Az átvezetés hosszát, pedig az előbb elmondott technikával lehet állítani: a szélére állunk az egérrel, majd jobbra-balra húzhatjuk a bal gomb nyomva tartása mellett.

Effektek: Ugyanott rakhatunk az egyes klipekre effekteket, mint ahogy átvezetés teszünk, csak nem Video Transitions, hanem Video Effects opciót kell lenyitni. Ezeket is érdemes végignézni és kipróbálgatni. Tegyünk bele egy effektet, ha megvagyunk, akkor Window -> Effect Controls. Ha nem jelent meg annak az effektnek a neve, amit a legutóbb ráhúztunk a klipre, akkor klikk a Timelineon a jelenetre, majd vissza az Effect Controls ablakra. Ennek az ablaknak a méretét úgy állítsuk be, hogy lássunk a jobb oldali monitort. Az effekt vezérlő ablakban bal oldalt vannak az effektek, amiket ráhúztunk a klipre (többet is lehet), jobboldalt, pedig egy Timelinehoz hasonló rész. Bal oldalt vannak a Fixed Effects valamint a Video Effects rész. Fixed effekt a Motion és az Opacity. Az utóbbit már megtárgyaltuk, hogy mire jó, nézzük, mit tud a motion: a jobbra mutató háromszöggel lehet részletesen beállítani az alatta lévő dolgokat, valamit a Motion felirat mellett van egy Reset gomb, ami visszaállít mindent alapbeállításra. Tegyünk bele egy közkedvelt Zoom effektet.
A jobb oldali kék csúszkával állítsuk be a kezdő pontot, ahonnan szeretnék, hogy a zoomolás kezdődjön, majd a Scale felirat melletti szürke gombot (talán Stopperórát ábrázol) nyomjuk meg. Ez a jobboldali Timelineon elhelyez egy gyémánt alakú úgynevezett Keyframe –t. Ez jelöli a kezdőpontot. Húzzuk oda a piros csíkot, ahonnan nem szeretnénk, hogy tovább zoomoljon, majd a Scale melletti 100-at növeljük, mondjuk 200-ra (minél közelebb van egymáshoz a keyframe, annál gyorsabb a módosítás az effekten). Ekkor a két keyframe között 100-tól 200-ig egyenletesen növi a Scale –t. A Scale sorában, jobbra van 3 gomb: Go to previous keyframe (az előző keyframera ugrik), Add/remove keyframe (hozzáad egy keyframet, ha azon a ponton nincs még, illetve törli, ha van) és Go to next keyframe (értelemszerűen a következőre ugrik). Ha azt szeretnénk, hogy a 200-as nagyítás megmaradjon egy ideig, akkor csak jobbra húzzuk a piros csíkot, és nyomunk egy Add/remove keyframet. A kizoomoláshoz pedig megint jobbra állunk és visszaállítjuk a Scale értékét 100-ra, ezzel automatikusan elhelyezi nekünk a keyframet. Ugyanilyen technikával állíthatunk be minden effektet.
3.Kép
A Video Effects alá sorolja fel azokat az effekteket, amit már ráhúztunk a klippre. Ezek beállításait nem magyarázom tovább, minden szinte úgy működik, mint ahogy a zoomolásnál elmondtam. A hangok, zenék módosítása, effektelése stb. is hasonlóképp működik, mint bármi más a video sávon.
4.kép
Renderelés: Miután mindent összetettünk, a zenét is ráhúztuk az Audio sáv(ok) -ra a Timelineon, effekteltünk, végignéztük százszor a jobboldali monitoron, hogy milyen lesz a végső mű, akkor jöhet az egész WMV –be renderelése. (WMV-t használok, így azt írom le. A Timeline ablaknak aktívnak kell lennie (simán csak klikk rá))
WMV: File -> Export -> Adobe Media Encoder...
General: Compressed
Video: ki kell pipálni, különben nem menti le csak az audio sávon lévő dolgokat.
Codec: Windows Media Video 9
Encoding passes: two
Bitrate mode: Variable Unconstrained
Audio: ezt is ki kell pipálni, a többi is ugyanaz, mint a Videonál.
Audiences: itt pedig az Advanced Mode –ot pipáljuk ki először.
FPS: 30
Frame width, height: 640x480
Audio format: 128-160-192, 48 kHz, stereo
Avarege Video Bitrate: 2200-3500
5.kép

OK után megkérdezi, hogy el akarjuk-e menteni a beállításokat. Ha készítünk még CS moviet, akkor érdemes elmenteni, így később nem kell szöszmötölni ezekkel a beállításokkal. OK után meg kell adnunk a file helyét és nevét. OK és jöhet a nagy számolgatás a gépünktől, mi pedig addig elmehetünk aludni, mert ez nem lesz gyors meló:) Ha reggel felkelünk és nem jött közbe áramszünet, villámcsapás, világvége, akkor végignézhetjük a remekművünket, hogy észrevegyük, valamit sikerült elrontani és kezdhetünk mindent elölről…
Kezdõ 23791 2007. július 20. 22:50
Válasz erre
Szia kocka

Köszi a kimerítő választ. :)
Én a Windows movie marker-t használtam idáig mint már említettem csak úgy érzem ki nőttem belőle, próbálkoztam csak ugye hiányos angoltudás ésgási tapasztalat nélkül eég nehéz volt... :D
De ha az Adobe Premierről tudnál kicsit mesáélni nekem nagyon megköszönném! :)
diegabor 23790 2007. július 20. 13:35
Válasz erre
vadgergo: nekem megvan az 1

diegabor
Zebi 23788 2007. július 20. 13:13
Válasz erre
Nálunk használnak Final Cut-ot is is, de az csak OS X alatt megy :-)
kocka 23787 2007. július 20. 12:50
Válasz erre
Na megnéztem:
1. Adobe Premier,ezt voltaképpen a profik használják. Ez azt jelenti, hogy ha most szeretnél megismerkedni a témával, akkor nem ajánlom, de ha tömérdek időd van lehetővé teszi, hogy behatóbban összeismerkedj a programmal. Ezt nehezíti még a nem túlságosan grafikus felület, így kevés kapaszkodót nyújt a kezdők számára.
2. Sony által készített Vegas Video. Ezt a videó szerkesztőt habozás nélkül tudom ajánlani kezdőnek, haladónak egyaránt. Kezelése nem túl bonyolult. A szoftver grafikus felülete jól kidolgozott és átlátható. Egy közepes képességekkel megáldott kezdő pár órán belül rájön az alap dolgokra anélkül, hogy hosszú órákat töltene el mindenféle tutorialok böngészésével. A program alapból tartalmaz rengeteg áttünést és effektet, melyek kategorizálva vannak így könnyítve meg a munkát
Aztán, ha VHS-en vagy egyéb tárolón vannak az anyagok, akkor egy TV-Tuner vagy videó vágó kártyával felpumpálhatjuk a gépre az anyagot. Vagy esetleg ha már készen vagyunk a movie-nkal és nem tud a videó szerkesztő szoftverünk jól kódolni vagy kevés benne a beállítási lehetőség itt profi módon megtehetjük ezt, egy harmadik szoftvert használatával melynek neve VirtualDub.
Ezenkivül van még az általad is említett Windows movie marker a nagyn kezdőknek. Az őt követő proram pedig a Nero 7. vágóprogramja.
Ha valaki most kezdi akkor ien soorendbe tudom ajánlani:
1.Windows movie marker
2.Nero 7
3.Vegas video
4.Adobe premiere
Ha nem sikerül használni a vegas videot csak szolj és összeirom h mit hol találsz meg. Meg ha kell az adobe premiert is leirom.
Jó vágást és filmezést.
Üdv:kocka
vadgergo 23786 2007. július 20. 11:14
Válasz erre
go trabi go? 1és a 2
na ez megvan valakinek?
Kezdõ 23785 2007. július 19. 14:51
Válasz erre
Letöltöttem, megnéztem, de annyira nem fogott meg... :) VAlami más esetleg, ha még nem OFF-olok. :D
warbirds 23784 2007. július 18. 10:44
Válasz erre
Próbálkozz a VirtualDub-bal...:)
Kezdõ 23783 2007. július 17. 22:22
Válasz erre
Szia
Köszi az jó lenne, én a windows movie maker-ral vágok, csak úgy érzem már ki nőttem már belőle és valami profibb kéne... :D
Volt Adobe Premierem is csak azt meg nem tudtam használni. :)
kocka 23782 2007. július 17. 17:00
Válasz erre
van a nero 7.0 verziója meg huu utána nézek mert vagy egypár nekem csak a fönti gépen
ha majd arra járok elküldöm
Kezdõ 23781 2007. július 17. 15:31
Válasz erre
Sziasztok, valami profi videó vágó programot tudnátok nekem mondani/ajánlani, amit le is lehet tölteni a netről? :)

Előre is köszi Kezdő
sib 23779 2007. július 14. 23:12
Válasz erre
Igen igen, köszi. A Davis-re emlékeztem, csak nem akartam hülyeséget írni.
Keri 23778 2007. július 14. 23:08
Válasz erre
sib 23777 2007. július 14. 22:34
Válasz erre
Jóest!
Van egy "Hogyan készül" v "Hogyan csinálják" c. sorozat a diszkáverin, elcsiptem a mai részből egy darabot, leszerelt amerikai repcsik ujrahasznosítását mutatták. Azokról a gépekről van szó amik a sivatagban (nem emlékszem a bázis nevére) vannak kirakva. Időnkét egyet elvisznek és aluminium granulátumot csinálnak belőle. Egy C-141-est mutattak, a szívem megszakadt! Markolóval darabolták fel 5-6 részre, aztán elszállították egy roncstelepre ahol még jobban szétcincálták és végül ledarálták. Nekem fájt :S
rocketeer 23776 2007. július 5. 20:46
Válasz erre
Sziasztok!

Köszi a segítségeteket! Nekem is sikerült rátalálnom, Birds of prey a címe és 1973-ban forgatták. Hozzánk úgy 1975-78 tájékán jutott el. Alig 7 évesen nagyon megfogott a film, és néhány oldalon a kritikákat olvasva csak megerősítést nyertek az emlékeim. Sokak szerint a valaha készült leglátványosabb helikopteres film. A heli típusára rosszul emlékeztem. Egy Cayuse-al repül a pilóta. Az amazonon 9.99$ a DVD. Azt hiszem meg kellene vennem.

Üdv.
Solo 23775 2007. július 5. 18:21
Válasz erre
Találtam még infót róla.

Pár kép is van. :)) Egyébként helis filmek rajongóinak kötelező oldal. :))

www.rotaryaction.com/pages/birdsprey.html
Solo 23774 2007. július 5. 18:16
Válasz erre
Bocs , így akartam.

www.imdb.com/title/tt0069787/
Solo 23773 2007. július 5. 18:15
Válasz erre
rocketeer!

Szerintem ezt a filmet keresed.

www.imdb.com/title/tt0069787/plotsummary
Amon 23772 2007. július 5. 16:22
Válasz erre
Amon 23771 2007. július 5. 14:43
Válasz erre
Aztán lehet hogy a Skychanel, superchanelen ment???
Amon 23770 2007. július 5. 14:39
Válasz erre
Nem ez nem az a gagyi.
Hanem kék villámmal repültek ebben is mint a filmben azzal a külömbséggel hogy nem a vonat végzett vele.
warbirds 23769 2007. július 5. 14:23
Válasz erre
warbirds 23768 2007. július 5. 14:23
Válasz erre
A Kék villám nagyon jó film volt Roy Scheiderrel. Egy eurocopterhez hasonló kialakítású megahiperszuper csodagéppel bukfencezett benne két MD-500-as ellen, ha jól emlékezem. Mondjuk a gépcsoda alapja emlékeim szerint hasonlított a Gazelle-re...:)) warbirds
Podva 23767 2007. július 5. 14:22
Válasz erre
Igen nálunk Kék Villám néven futott, ha jól emlékszem. Roy Scheider volt a főszereplő,(a Cápás) jó kis film volt annakidején.
Az Air Wolf meg tényleg nagyon gagyi volt, 1-2 éve ismételték valami magyar adón.
ÜDv Podva
Fodi 23766 2007. július 5. 13:52
Válasz erre
A sorozat az Airwolf volt, nem? Egy részt nem bírtam végignézni, megagagyivooolt. :)
Amon 23765 2007. július 5. 13:50
Válasz erre
Erre emlékeszem! Volt a filme meg a soroszat is.
Anno valamelyik német adón futott is mint sorozat elég sokáig de ennek már lassan 15 éve ha nem tévedek és Pro7 volt az adó.
5N87 23764 2007. július 5. 13:41
Válasz erre
Szia!

Találtam egy filmet, de ez 1983-ban készült. A leírásod viszont ráillik.

www.imdb.com/title/tt0085255/

Laci
rocketeer 23763 2007. július 5. 13:09
Válasz erre
Sziasztok!

Egy régi filmnek szeretném megtudni az eredti címét, talán látta valaki közületek és emlékszik rá, netán megvan neki. Valamikor a 70-es évek végén láttam moziban, a címe "Ragadozó madarak" volt. Egy rendőr pilótáról szólt aki Gazelle helikopterén üldözte a szintén helikopterekkel és repülőkkel menekülő bűnözőket. Sajnos egyik színész nevére sem emlékszem. A film azt hiszem amerikai volt.
Ha a fentiekből valaki ráismer a filmre, kérem írjon.

Üdv.
kocka 23762 2007. június 25. 18:32
Válasz erre
Hali!
Nem tudom h korábbnan írtátok-e már, de mindenkinek ajánlanám a 99-es alakulatot és még ennél is jobban a Flyboys-t. A Flyboys az 1. világháború vadászpilótáiról szól. Nagyon jó kis történet sok szép géppel:-)
Üdv:kocek
Stefan 23761 2007. május 11. 07:55
Válasz erre
Hickory 23760 2007. május 7. 17:09
Válasz erre
Van erő a kicsikében...és a garázsban is elfér:)
boriszjelszint 23759 2007. május 7. 13:51
Válasz erre
Gyuro83 23758 2007. május 4. 20:44
Válasz erre
Szia!

Köszönöm szépen!
Sajna neken sincs oroszúl tudó ismerősöm.
lucky 23757 2007. május 4. 14:20
Válasz erre
Bendeguz 23756 2007. május 3. 23:23
Válasz erre
Hali,
A thunder gates-t emule-al tudod letölteni, mert torrenten nem nagyon lehet találni, vagy ha van, akkor nincs hozzá seed :(
csak ororsz szinkronnal létezik és két hét aktív keresés, meg orosz érdekeltségű ismerősök bevonásával sem sikerült hozzá se magyar, se angol feliratot találni:(
viszont találtam hozzá Észt feliratot, amiből lehetne magyart csinálni, ha találnék egy profi, ráérő oroszul tudó emberkét, nomeg nem ártana az időzítésén sem állítani(mondjuk ez még csak a legkissebb gond)
üdv,
Bende
Gyuro83 23755 2007. május 3. 20:22
Válasz erre
Sziasztok!

Előszőr látogatom ezt a topikot és viszább olvasva megláttam,hogy létezik egy orosz sorozat a Gates of thunder " Grazovie Vorota" ami nagyon megtetszet és az lenne a kérésem,hogy valaki meg tudná mondani honnan tölthetném le akármilyen nyelven?

Talán én is tudok egy kis csemegét ajánlani nektek az Orosz-Afgán háboruról szól.
www.youtube.com/watch
le lehet tölteni a www.isohunt.com-ról "9 rota"címen angol feliratal.
Ha volt már bocsi.

üdv:
Atlasz 23754 2007. május 3. 20:12
Válasz erre
Télleg! milyen ??
Én még nem láttam!
Üdv:
Atlasz
Atlasz 23752 2007. május 2. 20:53
Válasz erre
Pénteken:
A remageni híd, MGM-en !
MrChef 23751 2007. május 2. 18:49
Válasz erre
Sztálingrád
Sztálingrád

Sziasztok! Ha valaki nem tudná, most a MediaMarktban végre kapható a Sztálingrád című film. 1990.- Ft.
sib 23750 2007. április 7. 22:47
Válasz erre
Jóestét, sikerült ma du.-n elcsípnem a NGC-n az Abrams gyárról (illetve felújító üzemekről) szóló filmet, nagyonf@sza volt. Leginkább az acélszórókamrán csokiztam be, meg ahogy utána kinézett az M1. Csodaszép volt. Meg jó volt látni darabokban a "kicsikét", csípem a félig szétszedett / félig összerakott dolgokat :)
halaci 23749 2007. március 31. 23:01
Válasz erre
Ma láttam a Hülye azért nem vagyok-ban Kelly hősei, Halál 50 órája DVD-ket, Klasszkus háborús filmek sorozatban.
rocketeer 23748 2007. március 25. 21:35
Válasz erre
Ma RTL Klub 23.05 - Auschwitz - a nácik végső megoldása 4. rész.
Zoli 23747 2007. március 24. 19:14
Válasz erre
Sziasztok!
Ma 21.55. RTLklub: Az igazak. Repülősöknek ajánlott.
z
rittal 23746 2007. március 24. 01:36
Válasz erre
Megjelent dvd-n a Yamato - öngyilkos küldetés c. japán film, 1990 pénzért mérik.
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51.