/ Fórumok /

Filmek

Itt riaszthatjátok a videósokat egy-egy érdekes film elampőtt, vagy megbeszélhetitek ampőket utólag :)
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51.
bagdady 608725 2016. május 13. 21:37
Válasz erre
a II Vh úgy kell eladni a mai fiataloknak hogy belevisznek valami csavart nem feltétlen a becstelen brigantyra gondolok mert az szinte nem is háborús film ,persze az igaz hogy a leghosszabb nap még egyszer már leforgathatatlan pláne ilyen stilusban
bagdady 608724 2016. május 13. 21:33
Válasz erre
ha már elbaszott háborús filmekről beszélünk akkor azért nekem van ellenpélda mert az elit alakulat pl nagyon jóra sikeresedett (szerintem) nincs túl sok fölösideológia meg maszlag attól függetlenül hogy 10 részt azért ki kellett tölteni,Sajnos a Ryanba a nagyon erős kezdés után be bejött a maszlag ,az nem lehet, hogy a hős ne legyen példás család apa és ne találjon fel valami fontosat stb ezen a hibán átmegy minden amcsi film ezért lassan már nézhetetlen szintet ütnek meg számomra.A magyarok meg olyanok mintha nem találnák a helyüket a film világában ,megcsinálják a pocsékabbnál pocsékabb filmeket ,aminek sajnos a túlnyomó része utánzás ,utánozni valami Tarantinós Guy Ritchie-is egyediséget amit bűn utánozni . Szerintetek ki emlékszik az eldorádóra meg a csapd le csacsira? sajnos szerintem nagyon kevesen
Sherman 608723 2016. május 13. 21:31
Válasz erre
Azért ne felejtsd el, amiről írsz az egy Hollywoodi rendszer, mondhatni róka nyúzás.

A Ryan közlegény megmentése után felkellet használni a drága pénzért elkészített díszleteket, egyenruhákat, fegyvereket, járműveket. Nem voltak ismerősek a helyszínek?
Spilberg-Hanks párosnak csak a témát kellet hozzá csapnia.

A Gladiátor után az Arthur királyban szerepeltek a jelmezek, fegyverek, szobrok, még a gladiátorok római szállása is. Aztán jött a Róma és a Spartacus sorozatok.
Sherman 608722 2016. május 13. 21:08
Válasz erre
A színészeknél az a probléma, hogy amint befutnak, a rendezők szabad kezet adnak nekik.
pl Usztics Mátyás az Angyalbőrben sorozatban, rendezői utasításra hozta a maximumot.
Utána.
A Kisvárosban ő diktált, olyan is lett amilyen.
Eperjes Károly az Eldorádóban vagy a Csapd le csacsiban hatalmasat alakított.
Utána.
A Hídember forgatókönyvét csak miatta írták át. Őt idézem, Szécsényit azért nem láthatjuk a filmben meghalni, mert a jó-istenke nem engedhette, hogy a legnagyobb magyar öngyilkos legyen.
... ... ?
boomsly 608721 2016. május 13. 21:07
Válasz erre
Ezzel azért is szállnék vitába, mivel ott van Spilberg-Hanks páros, akik már a harmadik minisorozatot dobják ki a világháborúról és kasszasiker volt az első kettő.
Abban viszont egyetértek, hogy a laikus nem szeretne egy újabb Halál 50 óráját vagy Leghosszabb napot. A háború már régen volt, nem érti, nem is érdekli. Nem lehet számára eladni.
Gabusch 608719 2016. május 13. 20:35
Válasz erre
Én inkább Shermanhoz csatlakoznék: baromi unalmas a II. VH, tökmindegy, melyik aspektusát nézzük. Lenne más, de persze nem olyan színvonalon kéne, mint a Honfoglalás, vagy esetleg régebbről a Koppányi aga testamentuma, amiről el nem tudom képzelni, hogy lehetett azt a kitűnő regényt úgy elb...ni.

Stohl jó színész, Eperjes már nem. Régebben jó volt, de valahogy újabban tökegyforma, már, ha játszik egyáltalán valamiben. Bár ez alapvetően mindegyiküket fenyegeti, mert erősen beskatulyázzák őket, persze ez azért is van, mert kevés film születik. Scherer volt nekem pl. érdekes a Pepe szerepkör után A vizsgában. Mert ott kb. egy pillanat alatt váltott a megszokott karakteréről homlokegyenest ellenkezőre és teljesen hitelesen.
boomsly 608715 2016. május 13. 19:45
Válasz erre
Amikor azt mondom, hogy a magyar filmgyártás olyan amilyen, akkor a mainstream szereplőkre gondolok. Azokra akik minden nagyobb projektben fel kell, hogy bukkanjanak. Sthól buci, Eperjes stb. Ezeket a színészeket már nem szeretném megnézni.
Természetesen vannak kiváló magyar filmek, kétségtelen, de azok nem tőlük kerülnek ki.

Viszont én nem a Don kanyart filmesíteném meg, sokkal inkább a magyar repűlősökről, akár a Pumákról tudnék elképzelni egy 5-10 részes sorozatot. Akár német-orosz segítséggel is.
Sherman 608714 2016. május 13. 19:17
Válasz erre
Azért ne felejtsük el van nekünk egy igen komoly történelmünk.
Csinálhatnánk Hunyadi Jánosról filmet.
Jó téma lenne még Thököly, Rákóczi, vagy a Magyar királyok egyike.
Némi nemzeti öntudat, vagy patriotizmus ráférne az emberekre, a történelem ismeretről nem beszélve.

Egyébként ijesztő, hogy a filmtéma választás nem csak nálunk probléma. Törökországban pl képesek voltak tüntetni a liberálisok, a nálunk is bemutatott Szulejmán című tv sorozat ellen, mert szerintük egy olyan korszakot favorizál amikor Törökországban diktatúra volt, és agresszorként lépet fel. Az cseppet sem számít, hogy akkor aranykorát élte az amúgy most kritikán aluli nemzetük.
És el ne felejtsük, hogy egy szappanoperáról beszélünk.
De komoly történelmi filmből egész Európában hiány van, pedig aki nem ismeri a saját múltját annak a jövője is bizonytalan.
Gabusch 608708 2016. május 13. 15:52
Válasz erre
Egyébként az sem igaz, hogy ne tudnánk jó filmeket csinálni, mert dehogynem. Pl. a Köbli Norbert által újabban készített forgatókönyvekből nagyon jó filmek sikeredtek, pl. a Vizsga, meg a Félvilág. Személy szerint nekem A berni követ és a Szabadság különjárat kevésbé tetszett, de rossznak nem mondanám ezeket sem.

Nyilván nem a háborús kategóriában vannak, de nem is biztos, hogy azt a vonalat kellene erőltetni.
Gabusch 608707 2016. május 13. 15:42
Válasz erre
Olyat is lehet készíteni, pl. az oroszok pár éve csináltak egy Strafbat címűt. Sajnos valami egészen elképesztően rossz angol feliratot sikerült csak hozzá szerezni, de mintha az egész kevésbé a harcról, mint inkább a katonák történetéről szólt volna.

Ilyet lehetne a Don-anyarral is csinálni, de ahhoz, hogy ez élvezhető legyen, nagyon jó forgatókönyv kellene, egyfelől, hogy ne fulladjon dögunalomba, másfelől meg azért, amit Tamás írt a fogadtatásról.
boomsly 608706 2016. május 13. 15:16
Válasz erre
Olvasom a véleményeket, de nem értem, hogy miért "csak" mega-produkciókban gondolkoztok?
Sokkal jobban el tudnék képzelni egy 10 részes mini sorozatot. Olcsóbban kijönne és részenként többet lehetne fordítani a látványra is. Az ausztráloknak a Gallipolival ez sikerült.
Én inkább a humán erőforrás minősége miatt aggódnék. A forgatókönyvírók, rendezők vagy a színészek miatt. A magyar "szakember gárda" még egy könnyű, rózsaszín habos vígjátékot sem képes elfogadható minőségben megvalósítani.
TAMÁS78 608702 2016. május 13. 14:30
Válasz erre
"Gyaníthatóan azért, mert iszonyatos pénzekbe kerülne és még a magyar siker is erősen kérdéses."

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy szerintem a hazai siker egyenesen kizárt, mindenki egymásnak ugrana a film ürügyén (költségek, szemlélet, rendező melyik holdudvarhoz tartozik, stb.). Hónapokig rágná az ország a saját torkát, roppant hatékonyan. Ahogy szokta.

Ami szomorú, mert gauntnak abban igaza van, hogy a téma megérdemelne egy játékfilmet Magyarországon.
Gabusch 608693 2016. május 13. 13:04
Válasz erre
Nézd, én abszolút nem védeni akarom ezeket a filmeket, mert baromian unom ezeket is.
Azt kellene akkor még talán arányaiban kideríteni, hogy hogyan alakul ez az Oscar-mennyiség a többi kategóriához. Lehet, hogy teljesen átlagos. Másfelől, én azért A felolvasót kevéssé sorolnám ebbe a kategóriába.

Nyilván széthypolt, ami nem kicsit visszatetsző, de hogy gaunt1 felvetéséhez visszatérjek, meg egy kicsit néhai Antallhoz is, tetszenénk talán csinálni magunknak filmeket.
Valamiért mégsem. Gyaníthatóan azért, mert iszonyatos pénzekbe kerülne és még a magyar siker is erősen kérdéses. A Saul leginkább egy viszonylag kis díszletben játszódik, pár külső, de Magyarországon simán rendelkezésre álló helyszínnel, míg mondjuk a Dont legközelebb valahol a finn tajgában lehetne biztonsággal felvenni és télen, ami nyilván költségnövelő tényező. Jó, a nyári felvonulást bárhol a Tisza mellett, de ugye nem erről kellene a film. Lehet persze, hogy a mai technikával a fóti stúdióban is simán megoldható lenne, ezt nem tudom, de mondjuk elég marhán nézne ki, ha nem látszik a leheletük, mert a lámpáktól 43 fok van a stúdióban. Erre is van nyilván lehetőség, mert pl. a Ce que le jour doit la nuit c. opuszban a MAT-49 torkolattüzét, füstjét és a lövedékbecsapódásokat is CGI-vel tették a filmre, de azért egy másfél órás film ilyetén átszabása valószínűleg szintén komoly erőforrásokat és így pénzt igényel.

Ettől függetlenül simán lehetne csinálni olcsóbb filmeket, az említett Hideg napok pl. főként egy börtöncellában játszódik, kevés külső felvétellel, mégis egy jó alkotás. De ebbe a vonalba a Don-kanyar konkrétan nem fér be, ahhoz valami szuperprodukció kéne, amiből szerintem összesen egy volt a hazai filmgyártás történetében, az Egri csillagok.
TAMÁS78 608692 2016. május 13. 12:39
Válasz erre
Most gyorsan utánanéztem, állítólag 9 Holocaust-film nyert eddig Oscart, legjobb rendezésért és legjobb filmként/külföldi filmként. Ebben nincsenek benne a színészeknek adott díjak (pl. A zongorista, A felolvasó, stb.).

Mondj még egy, egyetlen országot/népet érintő jelentős történelmi kataklizmát, amit ennyi alkalommal díjaztak.

A II. vh más nagyságrend az érintettek szempontjából, bár már az is unalmas kissé, de sokkal érthetőbb jelenség. Például ez homályosítja el az egész elsőt is, szerintem.
Gabusch 608690 2016. május 13. 12:22
Válasz erre
Nekem hirtelen mindösszesen két oscaros holofilm ugrik be, az egyik a Saul, a másik meg a Schindler. Sem a Sorstalanság, sem a Grey Zone, sem a Jób lázadása nem kapott tudtommal, pedig utóbbi elég jó film emlékeim szerint, szemben pl., a szintén kevéssé oscaros (és nem is annyira holokausztos) Becstelen brigantykkal, aminél már nehezen van lejjebb nézetem szerint, bár kísérletek vannak rá. :)

Szerintem II. VH-s filmből is sokkal több készül a kelleténél és nagyon lerágott csont az is. Volt a történelemben pár ronda esemény, amik meglehetősen alulreprezentáltak a filmkészítésben, kezdve akár az I. VH-val, de középkori dolgok is elvétve akadnak, amióta Robin Hood kiment a divatból. Ebből adódóan lehet, hogy most is egyfajta divatirányzattal állunk szemben, amit nyilván igyekeznek meglovagolni, amíg lehet.

De, még ha így van, akkor sem feltétlenül könnyű benne kiemelkedőt alkotni, bármilyen szempontból is.
Gabusch 608688 2016. május 13. 12:09
Válasz erre
Ahhoz először talán szembe kéne nézni a múlttal, ami valószínűleg nem olyan szép és tündöklő, mint várnánk. Kísérletek voltak rá, pl. a Hideg napok, de tulajdonképpen idesorolható Láng Vince ténykedése is, de valószínűleg habzó szájakat eredményezne.

Plusz volt egy elég hosszú dokumentumfilm is róla.
TAMÁS78 608687 2016. május 13. 11:59
Válasz erre
Azért a Holocaust egy erősen felülreprezentált téma a filmvilágban (is), és kétségkívül fokozza az esélyt mondjuk egy Oscarra. Ne csodálkozz rajta, hogy sok embernek már herótja van tőle, nekem is, nagyon, egyébként Trianontól is, bár még országon belül is egy sokadik téma a Holocausthoz képest. Pláne, hogy a "hőseit" (konkrét és átvitt értelemben) gyakorlatilag bírálni sem lehet a közbeszédben anélkül, hogy menten antiszemitává válnál. (Itt megint átszálltunk a ló túloldalára, és onnan, hogy Isten választott népe a bűnös szinte minden rosszért a világon, egy pillanat alatt ott kötöttünk ki, hogy Isten választott népe hibátlan, bármit megtehet és mindenki fogja be a pofáját.)

Ettől függetlenül a Saul lehet egy újszerű látásmódú film, de alapvetően akkor is azért készült, hogy ismételten szálljon magába és szégyellje magát az egész világ - kivéve a tudjukkik. :)
gaunt1 608683 2016. május 13. 11:33
Válasz erre
Engem az idegesít nagyon, hogy állandóan erőltetik ezt a témát, dögunalom, nem is érdekel senkit, viszont például a doni hősökről senki nem próbált még filmet csinálni! Pedig ők 100x jobban megérdemelnék, hogy megemlékezzenek róluk.
Gabusch 608680 2016. május 13. 10:54
Válasz erre
Nem lehet, hogy egyszerűen emberek? A magyarok jelentős része meg 96 év után is trianonozik megállás nélkül. Kb. ugyanaz a kategória - csak mondhatni, hogy ők sokkal ügyesebben csinálják.

Akkor ezzel az erővel képtelenség filmet csinálni, mert tök emberi tulajdonságokba kötünk bele.
Monty 608667 2016. május 13. 07:11
Válasz erre
Jung mondta valamikor, az üldözöttekből üldözők lesznek.
Így is lett.
bagdady 608664 2016. május 13. 04:33
Válasz erre
a heroikus höst(ami erösen idézöjelesnek gondoltam) nem úgy értem mint Brad Pitt a tigris gyilkost hanem mint a zsidó nemzeti szenvedö höst aki,akik nekem attól hiteltelenek mert ö ök pont ugyanilyen mentalitásúak mint egykori kinzóik csak ök tesznek róla hogy ezt a bünt a keresztény világ soha ne felejtse el .Az hogy a film milyen mindenki döntse el nem vagyok filmesztéta nekem személy szerint elegem van ebböl a fajta témakörböl ,egyébként lassan az amcsi tipusú filmekkel is is kivagyok mert egy olyan kellemetlen szájizt hagy maga után az a tépelödö nyálas kell valami hatalmas végsö mondani valós cukor szirup öntet amivel el tudnak cseszerinteni egy Ryant is pl
Gabusch 608663 2016. május 13. 01:42
Válasz erre
Meg még annyit, hogy Saul aztán marhára nem egy heroikus hős, sőt, inkább idegesítőmód esendő. Legalább annyi negatívumot tudnék hozzákapcsolni, mint amennyi pozitívum van benne. A heroikus hősök meg általában gáncstalan lovagok.
Gabusch 608662 2016. május 13. 01:38
Válasz erre
Relative kevés olyan film van, amelyikre ne tudnád ezt ráhúzni. Spoiler: a Saulban nincs happy end.

Ennek okán sokkal kevésbé nevezhető képmutatónak, mint mondjuk az agyonistenített Ryan közlegény, vagy a Fury, hogy a többi háromezer hasonszőrű csodáról már ne is beszéljünk.

A nézőpontja (értem alatta azt, amit látsz) pedig egészen különleges voltaképpen, mert nagyon hasonlít arra, amikor egy jobb regényt olvasol és te vagy a főhős, az ő szemével látsz mindent - szemben a filmeknél általánosan elterjedt eljárással, amikor rendszerint egy külső szemlélő vagy. Kicsit hasonlít a Das Bootra, mert ott is olyan volt, mintha az egyik matróz lennél a hajón, csak a Saulnál ez a látásmód abszolút fokozottan jelenik meg, mert az érdekesen megválasztott mélységélesség miatt a film nagyrészében voltaképpen nincs hova kinézned, annyit látsz, amennyit ő fontosnak tart. Ettől egyedi és ez érte az Oszkárt véleményem szerint, nem az, hogy sikerült egy újabb holokauszt-filmet csinálni - bármennyire is közkedvelt nézet ez ebben az országban. Mert akkor mondjuk a szintén sonderkommandós Grey Zone, amit Nyiszli Miklós könyve alapján csináltak, miért nem kapott?
bagdady 608653 2016. május 12. 21:41
Válasz erre
pénz beszél kutyasz@r táncol ,akit éppen aktuálisan "fingatnak(zsidók,cigányok,négerek,indiánok stb) az mindig hatalmas heroikus hős ,ilyen az emberi természet szeret gyülölködni és persze sirni egy megbecstelenitett nép sorsán,de pl érdemes megnézni az on the spot gázai riport müsorát na ott a pajeszos manus simán elment volna standarten führernek na persze nem a kinézete alapján hanem a mentalitása miatt,és itt visszakanyarodnék Saulhoz meg a többi ilyen ilyen filmhez hogy ezért hiteltelen nekem ez a fajta sztori mert mindenki képmutató
maradok tisztelettel
Monty 608651 2016. május 12. 21:16
Válasz erre
Ez nem az a film, amit kötelező az iskoláknak megnézni...
Gabusch 608649 2016. május 12. 21:02
Válasz erre
Én azon gondolkoztam, hogy ha valahogy, akkor ezen a módon lehetett volna megfilmesíteni a Sorstalanságot. Mert az, valljuk be, valahogy nem igazán sikerült. Konkrétabban igazán nem sikerült.

De valószínűleg a Saul egy unikális darab, nem hiszem, hogy túl sok értelme lenne mostantól szakmányban ilyen filmeket készíteni.
HUJBI 608639 2016. május 12. 20:17
Válasz erre
soha nem gondoltam volna, hogy egy makettezős oldalon szétszedik a Sault. gondolom, aki hozzászólt, az látta is.

makettezőként és filmes újságíróként is azt tudom ajánlani, inkább menjetek és építsetek még több Tigris tankot, addig sem irkálgattok hülyeségeket. ;)
Monty 608638 2016. május 12. 20:10
Válasz erre
Ez nagyon értelmes hozzászólás volt, köszönjük.
boomsly 608623 2016. május 12. 17:51
Válasz erre
www.imdb.com/title/tt1895508/

Ez egész érdekes projekt.
Horch 608212 2016. május 4. 20:04
Válasz erre
Úristen,még is kik azok a tőkések?
Ha valaki azt hiszi hogy a zsidók olyan hülyék hogy megszerveztek maguknak egy több milliós áldozattal járó háborút csak hogy érvényesithessék az érdekeiket és évtizedekig emlegethessék hogy mekkora tragédia érte őket akkor az az ember egy könnyen befolyásolható szellemi elme roggyant.
Ennyi erővel ráfoghatnánk a cigányokra is vagy éppen az amerikaiakra is de az is lehet hogy a kommunisták voltak. :)
Ez csak a személyes véleményem de nem kell mindig minden mögött egy kinevezett főgonoszt látni.
Tőkések... ja, akkor biztos a zsidók voltak... Hát persze,kézenfekvő.
Akkor tudom is már kik voltak,biztos a Ráday utcából a régiségkereskedő meg az órás mert volt némi hadikötvényük és gondolták jól felverik az árát...
Az általad megnevezett fél hülye Hitler -t azért nem sajnálnám le egy ilyen jelzővel mert val.sz 1929-es világválság után igencsak gatyába rázta az országát,természetesen nem egyedül no de azért némi szerepe volt ebben... :)
TAMÁS78 608183 2016. május 4. 13:05
Válasz erre
Azta. Az összes tőkés? Akkor az egész világháború az ő csinálmányuk volt? Esetleg az első is? :)
Gabusch 608174 2016. május 4. 11:07
Válasz erre
Akik persze kivétel nélkül mind zsidók voltak. Mert különben kicsit értelmetlen a "miért nem szól róla a fáma".
pmheros 608167 2016. május 4. 09:51
Válasz erre
A hazai (és nemzetközi) tőkések
TAMÁS78 608155 2016. május 3. 22:57
Válasz erre
Miért, kik "karolták föl a fél hülye hitlert"?
Sherman 608150 2016. május 3. 22:17
Válasz erre
Nem mondanám hogy rossz volt. Ahhoz képest hogy a rendező autodidakta módon sajátította el a film készítés, rendezés művészetét, nézhető volt.
Azért mindenkinek úgy kell néznie, hogy egy maximálisan amatőr csapat készítette.
A történet szintén a rendező fejéből pattant ki, de igazából kevés embernek jött át.
lukács zsolt 608145 2016. május 3. 21:23
Válasz erre
ezt jól írtad!nem a témája az érdekes mert azzal már dunát lehetne rekeszteni...szegény zsidók sanyargatásáról...csak arról nem csinálnak filmet kik finanszírozták mindezt,kik karolták fel a fél hülye hitlert,kiknek tetszett a hülyesége annyira,hogy átlátták menyi pénzt lehet kihozni belőle?mert nem az első világháborúban legatyásodott,munkanélküli németek voltak.az tuti!amikor négy millió márka volt egy zsemle...
Gabusch 608133 2016. május 3. 19:07
Válasz erre
Nem láttam, de minden esetre érthetetlen, hogy ha másfél év alatt képtelenek forgalmazót találni, miért nem teszik ki a Youtube-ra, vagy Indára, vagy mittudomén. Enyhén röhej, hogy látszólag a fióknak mozgattak meg komoly pénzeket és energiát.

Amúgy a Saul szerintem simán megérdemelte az Oszkárt. Marha érdekes film. Már persze nem a témája, hanem a megvalósítása miatt.
tank 608124 2016. május 3. 18:29
Válasz erre
bocsi,Saul!
tank 608123 2016. május 3. 18:27
Válasz erre
na mindegy ...a lényeg hogy a Salamon töke Oszkáros lett...
tank 608122 2016. május 3. 18:26
Válasz erre
Sherman 608087 2016. május 2. 21:38
Válasz erre
Arról sajnos lekéstél. 2014 Október 17.-én volt a premier előtti vetítés. Kicsivel később volt a premier. Rövid ideig futott 1-2 moziban, aztán levették a műsorról.
Tudtommal nem adták ki, és nem letölthető, bár még soha nem próbáltam.
tank 608079 2016. május 2. 20:34
Válasz erre
szép estét!
A Drága Elza című filmről van valakinek infója? úgy volt hogy már tavaly bemutatják... valahol nézhető,megvehető,letölthető?
jacksson 606707 2016. április 8. 14:40
Válasz erre
ez egy piszok "jó" video, érzek némi rokonságot a múltkor linkelttel ! :) www.youtube.com/watch
novarock 606020 2016. március 27. 21:34
Válasz erre
Filmajánló,Karbala:

www.youtube.com/watch
Gabusch 605843 2016. március 23. 23:03
Válasz erre
Azért tudj róla, hogy '70-es évek közepe és akkoriban a linkelt videón látott "A kurva életbe, a sok rossz duma közt összement a károm!" kitétel sokkal nagyobbat ütött, mint mostanság, amikor ez irodalmi stílusnak mondható (legalábbis én mindig erre hivatkozom, amikor a feleségem szóvá teszi, hogy "Hogy beszélsz már megint!").

De amúgy még mindig azt mondom, hogy óriási film. Emlékszem, mindenki talált magának benne kedvenc részt, mi is, olyan 16 évesen, meg a szüleink is.
geczko69 605842 2016. március 23. 22:52
Válasz erre
Köszönöm!Majd a hosszú hétvégén remélem lesz rá időm:)
Gabusch 605784 2016. március 22. 22:04
Válasz erre
Köszi, nekem megvan DVD-n. Szerintem sírva röhögős, különösen jól sikerült szinkronnal. Jó szórakozást hozzá!
geczko69 605783 2016. március 22. 21:45
Válasz erre
Az ncoren fent van,most szedtem le.
Gabusch 605500 2016. március 18. 21:52
Válasz erre
Ez is egy hatalmas film, csak sajnos nincs fent a teljes. De ízelítőnek megteszi.

www.youtube.com/watch
Kamovos 605497 2016. március 18. 21:26
Válasz erre
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51.