/ Fórumok / Makettversenyek, rendezvények /

Wolfpack makettkiállítás - Zalaegerszeg

A zalaegerszegi Wolfpack makettklub kiállítása és versenye.
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13.
G-cart 509501 2010. augusztus 25. 23:37
Válasz erre
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A nyertes maketteket bemutató PowerPoint fájlhoz a horvátok díjazott makettjeiről keresek képeket.
(A bemutató anyagát vasárnap reggel készítette Hooligan, de a zágrábiak sajnos csak szombaton voltak.)
Shit in Afganistan, BA-10, Final End, Jagdtiger R33, JS-2

Nem kell nagy felbontásban, úgy is le kell butítanom a képeket.
szeker kukac zelkanet pont hu

Köszönettel: G'
MIKE 509500 2010. augusztus 25. 21:03
Válasz erre
Csumesz!

Szeretnénk mi is megköszönni a hétvégét, az egyre szinvonalasabb munkák látványát és a jó hangulatot!Jól éreztük magunkat,jövőre ugyanitt!Külön gratulálnék a gyerekek munkáihoz,nagyon tetszettek!Így tovább!

Üdv:

MIKE  BMK
panzermeyer 509499 2010. augusztus 25. 17:29
Válasz erre
Sziasztok!

Celldömölki makettklub gratulál a rendezéshez lebonyolításhoz, az ügyel kapcsolatba nem is magyarok lennénk!
Felhozatal szerintem nagyon erős volt és rengeteg gyönyörű munka volt bár biztos volt olyan kategória mibe kevés munka érkezett, ez ugye nem a rendezők hibája!
Mi biztos jövőre is ott leszünk!
Köszönet a rengeteg tanácsért és ötletért mit a versenyen kaptam és a sok új barátért
számomra nagyon pozitív volt látni a rengeteg női vetélytársat hajrá hölgyek!
scoupon 509498 2010. augusztus 25. 08:30
Válasz erre
Géza!

Szerintem indítsatok fizetős kategóriákat. A nevezési díj fejében jár az érem, ha ügyesen csinálod, még valami marad is belőle a klubnak. Így aki mindenképp akar érmet, az kaphat, a többiek meg nyugodtan versenyezhetnek.
Itt jegyezném meg, hogy én sem kaptam, pedig 2 autót is vittem! :)
Az első versenyemen nem ezt vártam! :)

A rendezvény meg igenis jó volt, az meg törvényszerű, hogy ennyi ember között van egy-két elégedetlen.

Üdv
Péter
Enter 509497 2010. augusztus 25. 08:20
Válasz erre
Akkor elég csak 1 kategória, az arany!:D:D:D:D:D
G_cart 509496 2010. augusztus 25. 07:53
Válasz erre
Kitaláltam egy baromi egyszerű módszert a problémára. A jövőben csak 3 kategóriát kell kiírni: Arany érmes makettek, ezüst érmes makettek és bronz érmes makettek! Nincs keveredés, reklamáció. :-)
G'
G-cart 509495 2010. augusztus 24. 23:06
Válasz erre
Szia Zoli!
Mi köszönjük hogy eljöttél, eljöttetek.
Az aranyéremmel kapcsolatban pedig már kitaláltam a megoldást: a jövő évi előnevezés kibővül egy olyan rovattal, hogy az adott makettre milyen színű érmet vár a tulajdonos, hogy kell majd a zsűrinek értékelnie. Így nem kell sokat tökölni, továbbá pontosan ki tudjuk előre számolni a szükséges díj mennyiséget. Mindenki csak a nyer!
Ez sajnos azzal jár, hogy be kell nevezned legalább egy makettet, de ha sajátod nincs, addig vegyél egyet, vagy kérjél majd kölcsön! :-)
Üdv: G'
Z63 509494 2010. augusztus 24. 22:38
Válasz erre
Kedves Wolpack Makettklubosok!
Nagyon köszönjük a részvétel lehetőségét és a szervezést, valamint a verseny lebonyolításának fáradtságos munkáját! Barátaim és a magam nevében is mondhatom, nagyon jól éreztük magunkat! Szokás szerint kiváló hangulatban telt el a két nap és így lesz ez jövőre is. Személyes véleményem szerint a nevezett munkák színvonala igenis jobb volt mint tavaly.
Géza!
Vélhetőleg jövőre sem lesz indított makettem, de nem lehetne elintézni, hogy nyerjek egy aranyérmet? Különben kénytelen leszek a későbbi versenyeket bojkottálni! :-)
Minden jót!
Z63
zsorzsy 509493 2010. augusztus 24. 18:21
Válasz erre
Szia Hadvezér!

Köszi és igérem beiratkozom!
Az én véleményem sem fog változni!

zs!
HADvezér 509492 2010. augusztus 24. 18:07
Válasz erre
Pedig szeritnem, ha végigolvasod egy párszor, amiket írtál lehet, hogy feleszmélnél, hogy nem én köpködök, hanem te. Semmi sincs kiforgatva, mindent szó szerint, ahogy írtad, úgy értelmeztem - és szerintem mások is.
Ha még most is úgy érzed, hogy a bántó dolgokat én írtam, akkor viszont egy illemórára is beiratkozhatnál, bár nem biztos, hogy segítene. Részemről az ügy lezárva, a véleményem nem változott.

Ja és ha csak a Gézával akatad volna megosztani a véleményedet, akkor meg nem ezen a nyílt fórumon kellett volna az egész versenyt minősítened.
zsorzsy 509491 2010. augusztus 24. 17:47
Válasz erre
Szia Cu47!

Köszönöm,a felvilágosítást,de még mindig csak KIFORGATVA VANNAK A SZAVAIM!

Mégegyszer hangsulyozom,hogy nem a szervezzéssel,és sürizéssel volt a bajom,hanem a kevés mekettel!Személyszerint mivel nem volt uj makettem ,mit vittem volna ?
És száljatok már le a polgári,és kamion kategoriáról,mert nekem nem ezek hiányoztak,hanem az összes többibe vártam a tavjaihoz hasonloan sok szépséget!
Ezért irtam,hogy ez a mi hibánk,hogy nincs uj a nap alatt,vagy csak kevés!
A törölt kategoriákat is csak azért említettem ,mert hát ugye ez is alátámasztott ,hogy tavaj több volt a résztvevő, ami szintén nem a ti hibátok!
Lehet,hogy durván fogalmaztam,de aki ismer tudja,hogy ilyen szabad száju vagyok!
Én nem akartam bántani senkit!

Tisztelettel zsorzsy!
Építész 509490 2010. augusztus 24. 16:53
Válasz erre
Ketten voltatok csak? Nem sok. Nehéz eldönteni a sorrendet, de meg kell jegyezni, hogy szinte minden alkalommal ezt a kategóriát a motorkerékpárok nyerik meg.
Miggyuri 509489 2010. augusztus 24. 11:27
Válasz erre
A papírmakett kategóriában két makett volt. Egy arany és egy bronz került kiadásra. Ránézésre értehetővolt a dolog. Akkora minőségi különbség volt a két benevezett munka között. Írom mindezt úgy, hogy én kaptam a bronzot. Szerintem jogos volt.
Miggyuri
Cu47 509488 2010. augusztus 24. 11:13
Válasz erre
zsorzsy: A zsűrizésnél azért születtek pl. aranyérem nélküli kategóriák, mert egyrészt kevés nevező volt, másrészt nagy szintbeli eltérések voltak a makettek között. Hogy másik kategóriát is említsek, volt olyan hogy 2 makett kapott ezüstérmet, mert nem tudtunk dönteni arról melyik legyen az aranyérmes. (Az egyiken a drótozás volt eltúlozva, a másikon pedig a festés) Lehet nem a legjobb megoldás, de még mindig jobb annál, minthogy utána zsörtölődés legyen belőle, hogy miért lett az egyik arany a másik miért nem.
A törölt kategóriákkal meg nem értem, mi a problémád. Hiszen ismertetve lett az oka. Nevezetesen: nem indult abban a kategóriában senki (Ez az eredményhirdetés alatt is el lett mondva.).
HADvezér meg nem "köpködni" akart, ahogy fogalmaztál. Hanem rávilágított arra, hogy igenis átgondolatlanul és átfogóan tettél olyan nyilatkozatot: ("Szerintem bánhatod,mert a tavaji sokkal jobb volt! Az idén elég gyenge volt a felhozatal, sőt szerintem kritikán aluli!"). Ezzel az egész rendezvényt minősítetted. A te nézőpontodból lehet, hogy gyér volt a várt kategória, de erről nem mi tehetünk.
Szeretném megemlíteni személyes véleményemet. Én vagyok a klubunkból eddig az egyetlen, aki polgári járműveket épít. Lássuk be, az autó makettezés nem a legnépesebb számú kategória, nem csak itt nálunk, hanem máshol is. Ilyenért egyszer nem nyilatkoztam versenyről úgy, mint Te.
Azért egyszer elgondolkodhatnál, hogy mennyi időt, hozzáállást és elhivatottságot igényel egy verseny megszervezése és lebonyolítása.
Remélem nem fogalmaztam úgy, ami sértően hatott, de mint klubtag, szervező és zsűritag ezt el kellett mondanom!

Az eddig meg nem nevezett bunda próbálkozóhoz: Eme levelével is bizonyítja, hogy mennyire tisztességtelen, önző a hozzáállása. Nem elég hogy részrehajlást szeretett volna elérni két klubtársamnál is ráadásul telefonon, hanem ezen felül még kritizálja a zsűrizést, mert nem kapott semmit. Hozzáteszem, hogy nem büntetésből nem kapott semmit (bár megérdemelte volna, SŐT nevének és tettének azonnali megnevezését a díjátadón), hanem mert a kategóriában voltak nála eredményesebb makettek is.
("Tudod ha a zsűri védi és magyarázza a zsűri döntését akkor véleményem szerint valami nem tisztességes és másnak is feltűnik."). Azért álljon már meg a menet! Van (arca) tisztességről beszélni ilyen próbálkozás után. Sőt emellett nyíltan elismeri, hogy rossz hírünket kelti ahol bírja, mert úgy véli levajazott a zsűrizés. Azért ilyen hozzáállással sem találkozik minden nap az ember.
Azért fogalmaztam így, mert a felhívott klubtársak nem mondták el a nevét. Tisztelem döntésüket, hogy megvárják az említett ember reakcióját és e szerint fognak lépni. De ne hagyjuk már, hogy az ilyen hozzáállású emberek alacsonyítsák le ezt az oly sok örömet jelentő hobbit és a hozzá kötődő rendezvényeket.

Valószínűleg nem sok ember ismer erről az oldalról, mert csak nézelődtem eddig. Emellett a reakciók mellett azonban nem megyek el szó nélkül. Hogy legalább néhányan felismerjenek a versenyről, Én voltam az, aki lovaggá ütötte a vállalkozókat a díjátadón.

Szalay Tibor
(Cu)
Keri 509487 2010. augusztus 24. 07:39
Válasz erre
Sziasztok!
Gratulálok a szervezőknek,én is nagyon jól éreztem magam a családommal egyetemben.Ami megint a legnagyobb "wow" volt számomra,az a 72-es harcjárművek minősége és a nagyon ötletes diorámák voltak.
Viszont a vasutasokat lehoztam volna a makettekhez,az italautomatánál lett volna helyük,és nem lettek volna annyira elszeparálva fönt.
Még egyszer gratula,és jövőre is biztosan megyünk!

Keri_Mok

A többihez no comment...Rettenetes ez a nyerési kényszer nálunk.:-(
zsorzsy 509486 2010. augusztus 23. 22:46
Válasz erre
Szia Géza!

Nem én bonyolodom,megbeszéltük veled a dolgot,és véleményem szerint közös nevezőre is jutottunk!
Ha nem akkor bocs,de nekem ugy tünt!
És a dijkioszton alá is támasztottál a törölt kategoriákkal,ill hogy volt ahol csak broz,és ezüst lett osztva!
Bár utobit megint csak nem értem,de ez maradjon az én bajom!
Én csak azt nem értem ,ha valaki nyiltan felvállalja a véleményét azt miért kell köpködni,mint ahogy HADvezr tette? "makettezőhöz méltetlan"
azzal voltam méltatlan,hogy megmondtam amit gondolok?
Akkor mi az a kritika?

Üdv zsorzsy!
G-cart 509485 2010. augusztus 23. 22:38
Válasz erre
252-es folytatása a levéllel:

„Köszönöm a képeket,teljesen jók.
A véleményemet azonban nem változtatja meg a verseny zsűrizéséről és igazságosságáról .Mint azt már ott is mondtam bejött. A díjak már leosztottak voltak. A ti versenyeteken csak azok az egyéb klubok tagjai nyerhetnek- akár többszörösen is-ahol a zalaegerszegi klub várhat későbbiekben valamit. A zsűrizés részrehajló ,mutyizó. Sajnálom,hogy ilyen körülmények között veszek búcsút tőletek,de a versenyetek házatályára sem megyek többet és ahol lehet a fenti véleményemnek hangot is adok,a makettezők táborában. Természetese a fenti megállapításaim a klubra vonatkozok és nem a kettőnk barátságára,természetesen az töretlen.

Én kb. háromszor vettem részt a rendezvényeteken de nem tudtam egyetlen egyszer sem díjat kapni,holott a zalaegerszegi rendezvénynél színvonalasabb, nagyobb és komolyabb versenyeken is kaptam díjakat. Ezért ezt máshova nem tudom betudni mint a fentiekben leírtakba.

Tudod ha a zsűri védi és magyarázza a zsűri döntését akkor véleményem szerint valami nem tisztességes és másnak is feltűnik.

Hát ennyit a versenyről, a zsűriről , az igazságosságról.

Még egyszer köszi képeket,további jó makettezést és sok sikert.” ….

Ha a kérdéses személy olvassa ezt a bejegyzést, kérem gondolkodjon el rajta, hogy a szombat délelőtti telefonjai és teljesen alaptalan vádjai után nem volna-e szerencsésebb elkerülni nem csak a mi, hanem mások rendezvényeit is. (Kérem is, hogy amíg az én nevemet olvassa bármilyen rendezvényen szervezőként, ne is jöjjön, ne is nevezzen oda.) Esetleg tudomásul venni, hogy sem az életkor, sem a korábbi eredményei senkit nem jogosítanak fel arra, hogy érdemtelenül díjazott legyen.
Eddig tart a történet, és ahogy az elején említettem, nevet egyenlőre nem közlök. Én vállalom a nevem az állításimmal kapcsolatban, a többi rajta múlik.
Üdv:
Szekér Géza
G-cart 509484 2010. augusztus 23. 22:38
Válasz erre
Sziasztok!
Először is a legfontosabb, az eredménylista:
users.atw.hu/wolfpack/WOLFPACK2010/WP2010_results.xls
A PowerPoint bemutatóhoz a horvát makettek fényképeit várom, amint megjöttek, az is elérhető lesz.

Reggel említettem, hogy visszatérek egy érdekes ügyre. Nos ez lenne az, egyenlőre név nélkül:

Az eredmény hirdetés végén Pumba elmondott néhány gondolatot a zsűrizéssel kapcsolatban. Azt hittük, hogy az a személy, akinek szól, érti az üzenetet. Most úgy gondolom, nem kellett volna. Inkább ott helyben meg kellet volna osztanunk azt az információt mindenkivel, hogy egy „makettező társunk” szombat délelőtt telefonon felhívott engem, mint a főszervezőt és egy másik klubtagunkat is. A kérése roppant egyszerű volt: Ő már régóta jár a rendezvényeinkre és most már mindenképpen szeretne nyerni valamit. Segítségképpen felsorolta, hogy melyik harcjármű makettek közül választhatunk. Mit is mondhattam volna…. A zsűri nem tudott az ügyről - érthető okból nem továbbítottam a kérést , de nem is választott a kérdéses makettekből. (szerencsére)
Vasárnap személyesen is oda jött hozzám az „úr” és széles mosollyal kezet rázott velem. Dolgom is volt, meg nem is kívántam az előzmények után bájcsevejt folytatni.
Tekintve, hogy nem nyert semmit, a következő levelet küldte klubtársamnak:
G-cart 509483 2010. augusztus 23. 22:37
Válasz erre
Kedves zsorzsy!
Nem kellene egyre jobban belebonyolódnod. Azt hiszem nyilvánvaló, hogy a véleményedet olvasták és a megfelelő módon figyelembe is veszik a résztvevők.
Üdv: Géza

Van itt két üres hozzászólásom. Lehet, hogy hosszú volt, ezért két részre szedem. Hátha így átmegy. Kérem az admint, hogy az üres részt törölje. THX G'
zsorzsy 509482 2010. augusztus 23. 22:30
Válasz erre
Ja és amugy nem a MUNKÁKAT kritizáltam,hanem azt hogy kevés az uj munka!

TISZTELET A KIVÉTELNEK!
zsorzsy 509480 2010. augusztus 23. 22:28
Válasz erre
Szia HADvezér!

Nem tetszik a kritika?
Lehet hogy nem építek olyan szinvolaon,mit közületek sokan mások,de a véleményem ,akkor sem fogom véka alá rejteni!
Amugy ezt Gézával szerintem megbeszéltük,akinek nem inge nem veszi magára!

Tisztelettel zsorzsy!
ko1122 509478 2010. augusztus 23. 21:26
Válasz erre
Következő kiállítás amin részt veszek, új szerzeményként jelen lesz a Cobra 11 utolsó évadában szereplő szürke BMW, amit a Semir hajt. :) Többen szememre vetették, hogy miért nincs ebből a sorozatból autóm. Hát az ő észrevételüknek eleget téve, lesz...
vlevi 509477 2010. augusztus 23. 18:13
Válasz erre
Idén úgy terveztem, hogy egy motoros kirándulással egybekötve elmegyek a kiállításra, de sajnos nem jött össze, mert a Hungaroringre kellett menni, a Lemans Series futamra. De jövőre bepótolom!
HADvezér 509476 2010. augusztus 23. 14:59
Válasz erre
Kedves Géza és a többi szervező, klubtag és családtag!

Köszönjük ezt az emlékezetes, igen jó hangulatú rendezvényt!
Mindennel meg voltunk elégedve, szép mnka volt!
A makettek minősége élményszámba ment, csak ÍGY TOVÁBB !

Zsorzsinak üzenem, hogy elég csúnyán beszólt - szerintem makettezőhöz méltatanul!
És ha lehet, "ujjat" ne mutasson már szegény rendezőknek, meg nekünk sem (hogy őt idézzem: "kritikán aluli" munkák készítőinek)- Amúgy meg emelhette volna a színvonalat, ha hoz valamit pl.
Kár, hogy a közöttünk is akad még ilyen, igen finoman szólva, "egyszerű" ember is...

Még egyszer, KÖSZÖNJÜK !
Jövőre , Veletek , ugyan itt! Várjuk már nagyon :)))

Üdv:HADvezér
ko1122 509475 2010. augusztus 23. 11:34
Válasz erre
Ez egy más fotós környezet a filmes autókról:

http://www.hollywood-wheels.com/_MAIN.php?nid=30&_car_type=txt&_inizio=2&_fine=21&_dir=069
ko1122 509474 2010. augusztus 23. 10:24
Válasz erre
Kedves Scoupon (Peet) ! Köszönöm a fotókat, és köszönöm a közzétételt. Jó érzés volt, hogy sokan megnézték a modellgyűjteményem, és szívesen tártam a nagyközönség elé. Először vettem részt ilyen rendezvényen, sok pozitív tapasztalatot szereztem, és számos új barátot...

Üdvözlettel:
Kocsis Ottó
koginomi 509473 2010. augusztus 23. 08:24
Válasz erre
Sziasztok!

Köszönjük az élményt, nagyon jó volt a verseny és a körülötte kialakult családias hangulat is. Én személy szerint nagyon sok új kedves ismerőst és rengeteg jótanácsot szereztem a két nap alatt, már csak ezért is megérte a dolog.
Gratula a szervezőknek és a díjazottaknak is!

Noémi (a pocakos :))
Kapuvári Makett Klub
Cs.Béla 509472 2010. augusztus 23. 08:16
Válasz erre
A móvári klub nevében én is szeretnék gratulálni a szervezőknek. Remélem, jövőre is jó hangulatú versenyen lesz lehetőségünk találkozni.
Üdv.Csitei Béla
HûBérÚr 509471 2010. augusztus 22. 23:43
Válasz erre
A képek alapján tényleg jó kis verseny volt, gratulálok! Jövőre megpróbálok odaérni én is! :)
scoupon 509470 2010. augusztus 22. 23:26
Válasz erre
Sziasztok, nekem tetszett, bár engem személy szerint inkább a polgári járművek érdekelnek.

Készítettem pár képet a makettekről: www.scoupon.info/album/events/Wolfpack2010/index.html
és a kiállított filmes autókról: www.scoupon.info/album/events/Wolfpack2010film/index.html

Üdv
Peet
G-cart 509469 2010. augusztus 22. 21:59
Válasz erre
Sziasztok!
A csapat nevében köszönöm minden versenyzőnek, börzésnek, hogy megtisztelte rendezvényünket. Jó érzés volt, hogy sokan és sok helyszínről érkeztetek. Külön meglepetés volt a zágrábi csapat látogatása, bár csak 1 napra érkeztek, nagyon szép munkákat hoztak.
Az eredménylistát holnap este felé felteszem a weblapunkra. Volt pár helyesírási hiba, elírás a típusjelzéseknél, de ma már nem vállalkozok rá, hogy visszaellenőrizzem az anyagot. Az eredményhirdetés PowerPoint bemutatója is elérhető lesz a fényképek pótlása után.
BaTTka bemutatóit külön köszönöm, úgy érzem igazi kuriózum volt a tevékenysége. Mindig népes közönség vette körül. A börzések hozzáállása példaértékű. Tudják, hogy nálunk nem számíthatnak akkora forgalomra, mint a nagyobb országos versenyeken, de ennek ellenére nagyon sokan érkeztek és sokan vasárnapra is maradtak. KÖSZÖNÖM!
Biztos voltak az idei rendezvénynek is hibái, de úgy vélem, mi mindent beleadtunk. Építő jellegű kritikákat szívesen fogadok, fogadunk, csak azt ne mondjátok, hogy sz@r volt, mert azt azért nem hiszem el. :-) (Egy érdekes ügy kezd amúgy kialakulni, de én majd csak akkor tárom a nyilvánosság elé, ha tisztán látok benne. A másik fél,lehet, hogy előbb megteszi...)
További sikeres és örömteli makettezést!
G'
BaTTka1 509468 2010. augusztus 22. 21:10
Válasz erre
Köszönöm szépen én is a lehetőséget, nagyon jól éreztem magam. Jövőre esetleg egy modellfa kategóriát nem lehetne indítani?;-) 
Kopasz 509467 2010. augusztus 22. 20:21
Válasz erre
A kőszegi vonal is gratulál !
Köszönünk mindent ! A börze nagyon erős volt !
pecso 509466 2010. augusztus 22. 19:37
Válasz erre
Gratulálok a versenyhez!
Sok, szép igényes makettet láthattunk!
Csak így tovább fiúk (és lányok)!
Ákos 509465 2010. augusztus 22. 17:10
Válasz erre
Gratulálok, ismét jó versenyt sikerült összehozni!
Véleményem szerint a nevezett makettek színvonala évről-évre javul, de beszéljenek helyettem a képek:

www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/zalaegerszeg2010/index.htm
Tyimosenko 509464 2010. augusztus 22. 11:59
Válasz erre
Hello,
Nem tudja valaki véletlenül mikor van az eredményhirdetés?
zsorzsy 509463 2010. augusztus 22. 10:39
Válasz erre
Szia G'

Örülök,hogy tisztáztuk!DD
De nem a mi kategoriámkra gondoltam elsősorban (kamion),azt azért még hozzátenném!

Üdv zs!
G-cart 509462 2010. augusztus 22. 08:19
Válasz erre
Szia!
Köszönöm a kiigazítást. Egy kicsit igazságtalannak tartottam, hogy 1 kategóriára alapozva mondtál lesújtó véleményt egy egész rendezvényről.
Ettől függetlenül még hozhattál volna kisebb maketteket, mert az mint ma délután is ki fog derülni, nem feltétlenül a méret a lényeg.
Üdv: G'
zsorzsy 509461 2010. augusztus 22. 06:32
Válasz erre
Szia Gézám!

Ne haragudj!

Természetessen nem veletek van a bajom,mert ugyan ugy mint tavaj részetekről minden adott,hanem velünk modellezőkkel,mert nincs uj a nap alatt,vagy csak kevés. Azért nem vittem semmit ,mert uj 24-es kamionom nincs 87-es kicsiket pedig most nem akarom hurcolgatni!Valamint abból semm tudnék sok ujjat mutatni,mivel csak pár darab készült,és 4-5 db-ot nem érdemes levinni mert elvesznek az asztalon!

Tisztelettel zsorzsy!
momi 509460 2010. augusztus 22. 00:07
Válasz erre
T.Szervezők!

Jó hangulatú,kellemes kiállítást és versenyt hoztatok össze. Köszönöm a börze lehetőséget is. Aki még teheti vasárnap látogasson ki.
Nagyon szép repgép makettek kerültek nevezésre.

Momi
Balaxka 509459 2010. augusztus 21. 23:25
Válasz erre
Eddig egy ötös a verseny! :)

Joccakát!
G-cart 509458 2010. augusztus 21. 23:14
Válasz erre
Persze ha a kamionos vonalat nézzük, talán sokat javíthattál volna a színvonalon. Lehet, hogy nevezned kellett volna.
G'
G-cart 509457 2010. augusztus 21. 23:12
Válasz erre
G-cart 509456 2010. augusztus 21. 23:11
Válasz erre
zsorzsy 509455 2010. augusztus 21. 21:14
Válasz erre
Szia Tyimosenko!

Szerintem bánhatod,mert a tavaji sokkal jobb volt!
Az idén elég gyenge volt a felhozatal,sőt szerintem kritikán aluli!

Üdv zsorzsy!
Tyimosenko 509454 2010. augusztus 21. 19:39
Válasz erre
A tavalyit sajnos nem láttam, de a megelőző évekhez képest sokkal jobb a színvonal.
Miggyuri 509453 2010. augusztus 21. 19:17
Válasz erre
Jó a hangulat, ügyes a helyelosztás/börze-verseny/.
Teteszik!
Gratu a szervezőknek!
Miggyuri
Tibcsi 509452 2010. augusztus 21. 07:23
Válasz erre
Sziasztok,

Azt hiszem, a mostani lesz az első olyan Wolfpack verseny, amire nem tudok elmenni... Nem hagyhatom magára a családot most, a nagy otthoni munkák közben.

Mindenkinek jó versenyt, jó hangulatot kívánok! :)

Üdv: Tibcsi
G-cart 509451 2010. augusztus 21. 06:50
Válasz erre
"Apa, kezdődik..."
G-cart 509450 2010. augusztus 20. 23:29
Válasz erre
Sziasztok!
53 előnevező 157 makett az előnevezés eredménye. Köszönjük segítségüket!

A holnapi viszont látásra!
Üdv: G'

Ps: Egy kicsit dicsekedni szeretnék, az ARC-re aug.20-ra felkerült a Fouga Magisterem :-)
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13.