Hajókovács | Adatlap | 510019 | 2009. január 1. 09:46 | ||
b.u.é.k! | |||||
kamovos | Adatlap | 510018 | 2009. január 1. 09:27 | ||
b.ú.é.k. | |||||
Tyrman | Adatlap | 510017 | 2008. december 31. 17:00 | ||
b.ú.é.k! | |||||
Balaxka | Adatlap | 510016 | 2008. december 31. 11:01 | ||
B Ú É K ! Üdv.:Bali | |||||
kamovos | Adatlap | 510015 | 2008. december 25. 19:01 | ||
Sziasztok! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek, és szereteiteknek! Üdv: kamovos | |||||
Balaxka | Adatlap | 510014 | 2008. december 23. 19:35 | ||
Sziasztok! Minden kedves barátomnak és makettezőnek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNENPEKET KÍVÁNOK! Ja és makettekben, ragasztóban és hígítóban békés ünnepeket! :) Üdv.:KŐSZEGI MAKETT KLUB | |||||
ambasa | Adatlap | 510013 | 2008. december 19. 21:12 | ||
Szia! félreértettél, nekem jó az október, csak a trafalgari csata dátuma miatt írtam. TGábor | |||||
Hajókovács | Adatlap | 510012 | 2008. december 19. 20:29 | ||
bocs,Trafalgar | |||||
Hajókovács | Adatlap | 510011 | 2008. december 19. 20:28 | ||
Szia Gábor! A Tralalgart a Csák Zsolt vállalta be, az ideje : június hó. De nem látom akadályát az esetleges változásoknak. üdv. János | |||||
ambasa | Adatlap | 510010 | 2008. december 19. 20:06 | ||
Szia János! Neked is hasonló jókat! Az egyik téma, ami beleillene ebbe a sorba, vagy pont az Armada hadjárata lenne, vagy egy kicsit később az angol-holland háborúk kora, vagyis XVI. század vége, vagy a XVII. század első fele. Akár ez lehetne talán két részletben is. Mondjuk Trafalgalt nem tudom ki és mikorra vállalta be, de azért az lenne az igazi októberben. TGábor | |||||
Hajókovács | Adatlap | 510009 | 2008. december 19. 13:50 | ||
Szia Gábor! A 2OO9.-es év a "szelek szárnyán"jegyében fog telni. Minden előadás ez a téma körül fog zajlani. Az év végén a TIT tematikus kiállitás témája is ez lesz. A Muzeumok Éjszakájára tervezett " Bödönhajótol az Atomjégtörőig" cimű kiállitás is minimum 6O- 7O %ban vitorlás hajókbol fog állni.Az előadások eddig jelzett támái: Északi hajók ( viking), Hulk, Koge, XV. sz. vitorlások, XVIII. sz. vitorlások, Trafalgari csata,Tehát van még bőven téma.OKtóberben számitunk az előadásodra. Előre is köszönöm , egyben kivánok kellemes karácsonyt és boldog újévet. üdv. János | |||||
ambasa | Adatlap | 510008 | 2008. december 19. 05:42 | ||
Szia János! szerintem az őszit igen. Mi a program, hogy ne ugyan arról beszéljek, mint amit már más elvállalt? TGábor | |||||
Hajókovács | Adatlap | 510007 | 2008. december 18. 18:26 | ||
Szia Gábor! Én is csatlakozom a Mikihez, kár , hogy nem voltál hétfőn. Most szerveztük a jövő évi előadásokat, még két időpontra jelelentkezőt várunk. Egy tavasszal és egy szeptember- október táján.Nem vállalnád be legalább az eggyiket? üdv B János | |||||
Tyrman | Adatlap | 510006 | 2008. december 18. 15:53 | ||
Szia TGábor! Kár, hogy nem voltál ott hétfőn (2008.1215). Nos Igazából az eddigi két előadásom folytatása lenne, amely a XV. századi hajózásról szól. A karavellák, karakkok, naok és gályák után most az északi hajók jönnének, mint például a hulk. Heinrich Winter Das Hanseschiff im ausgehenden 15. Jahrhundert van meg jelenleg. Sajnos német nyelvtudásom korlátozott. :( Így főleg magyar és angol irodalom érdekelne. Egyébként a témában bármi érdekel, mert legalább 45 percet kéne összehozni a témából. :) | |||||
ambasa | Adatlap | 510005 | 2008. december 17. 18:46 | ||
Szia ZMiki! hát pont csak a XV. század és észak? Nehéz téma, nem akarod kiterjeszteni? Szerkezet és/vagy történet érdekel? Nem mintha hirtelen eszembe jutna bármi is a könyvtáramba, de majd gondolkodom. Csak angol és magyar lehet, vagy német nyelvű is? TGábor | |||||
Tyrman | Adatlap | 510004 | 2008. december 16. 11:37 | ||
Na akkor had legyek én ez első hozzászóló! Ha már önként ismét elvállaltam egy előadást, egy kis segítséget is kérek. Szóval az egyik kedvenc témám a XV. Századi hajózás. Arra kérek mindenkit, hogy adjon tippeket, milyen könyvekből tudnék felkészülni az adott század északi-tengeri hajózásából. A kedves klubtársakat pedig még arra is kérném, hogy ha van a témához kapcsolódó könyve, akkor, ha lehetséges, adja költsön pár napra. A részletről a klub találkozón megegyezünk. Köszönettel, Miklós | |||||
Hajókovács | Adatlap | 510003 | 2008. június 10. 09:08 | ||
Kedves Mindenki! Köszönöm a megtisztelő figyelmet a klubtársaim nevében is, külön köszönöm Elektrólakatosnak aki megnyitotta nekünk ezt a topikot.Ha esetleg bemutatkozásként ide felkerülhetne a legutóbbi hirlevelünk és a klubbunk portfoliója az nagyban segitené , hogy az érdeklödők minnél jobban megismerjék jelenlegi tvékenységünket és jövőbeni terveinket.Igérem, igyekszünk hasznos tagjai lenni ezen rangos csapatnak. A TIT Hajózástörténeti és Modellező Klub tagjai nevében is üdvözlettel Bicskei János hajókovács |