Tizenkettedik. Ezt igazából valamikor nagyon régen ragasztottam össze, de csak festés és egyéb precízkedések nélkül. Ezekre csak a Tomcat megépítése után került sor. Ez a kedvenc gépem.

Tizenkettedik. Ezt igazából valamikor nagyon régen ragasztottam össze, de csak festés és egyéb precízkedések nélkül. Ezekre csak a Tomcat megépítése után került sor. Ez a kedvenc gépem.
Vissza a profilhoz Előző kép Vissza Tovább Következő kép
Gyerekkori "makettezés" után, sok év szünetet tartva 2020-ban újra nekiláttam ennek a hobbinak, ez lett az első munkám eredménye.
Gyerekkori "makettez...
Ez a második munkám, ezzel már sokkal elégedettebb vagyok. Helyhiány miatt később eladtam. De már bánom.
Ez a második munká...
Harmadik munkám. Ez is elment a háztól, de most készülget helyette a másik.
Harmadik munkám. Ez...
Negyedik repülőm. Könnyen, jól építhető volt, minden passzolt a helyére.
Negyedik repülőm....
Ötödik projekt. Ezt is élvezet volt csinálni. Eladtam egy kiállításra, talán Bajára.
Ötödik projekt....
Hatodik munka. Ezzel sem volt komolyabb probléma.
Hatodik munka. Ezzel...
Hetedik. egyszerűen, gyorsan építhető. Bár a legvégén az egyik főfutó aknát mozgató munkahenger elrepült a felrakás közben, de néhány nap múlva az asszony megtalálta és felkerülhetett a helyére.
Hetedik. egyszerűen...
A nyolcadik. Itt azért voltak illesztési problémák, kellett tömítőanyagot használni, meg csiszolgatni is itt-ott. De a végeredmény egész jó lett. Ezt nem kellett volna eladni.
A nyolcadik. Itt az...
A kilencedik. Itt is kellett faragni, csiszolni, stb. De megérte. Ez maradt is itthon, egy ZsH-5-ös pilótasisak mellett figyel a vitrinben.
A kilencedik. Itt is...
A tízedik, egyben kakukktojás. Ez volt az első nyugati típus, amit építettem. Gyermekkorom egyik kedvence volt.
A tízedik, egyben...
A tizenegyedik. Ez is gyerekkori kedvenc volt. Helyhiány miatt már nem képezi a tulajdonomat. De tervben van, hogy építek még egy ilyet.
A tizenegyedik. Ez...
Tizenkettedik. Ezt...
A tizenharmadik (szopás). Bocsánat a kifejezésért, de ennyit kínlódni, mint ezzel a Kinetic készlettel... Borzasztó volt az egész. Pihent is a félkész készlet majdnem egy évet. De aztán csak sikerült kihozni valamit belőle.
A tizenharmadik (...