az rc játékreülő

egy anyahajóról van de rc reülőnek pont elmegy lessz rajta még antenna, meg biztos  lessz rajta még pár dolog.
az rc játékreülő
egy anyahajóról van de rc reülőnek pont elmegy lessz rajta még antenna, meg biztos lessz rajta még pár dolog.
Vissza a kommenthez Előző kép Vissza Tovább Következő kép
Így volt, így lesz  (alap koncepció)

A történe:2020 környékén amikor még a sárkányok még nem jöttek :P (film) A magyarok visszaveszik a földüket egy felszabadító háborúban. A leopard Zetelakát visszafoglalja és ezt a pillanatot akarom megörökíteni. A dió naggyából ekkora lesz. ÉS a katonák boldogok lesznek és ez egyben  háború végét is jelenti szal a rengeteg szabadidejükben szórakoznak egy kicsit.
Így volt, így lesz...
fényképezős figura

az ő kezében egy fényképező gép lesz amivel azt a képet örökíti meg amikor a társa rc játék repülőt irányít.
fényképezős...
Légpuskás

Ő egy léguskát tart majd a kezében a nyakára támasztva egyben ő is pózol a fényképezőgépnek a tank előtt "  keménykedve"
Légpuskás
festő

Ő egy táblát fog áthuzni amin románul az van ráírva hogy "zetea" és kijavítja Zetelaká-ra
fest
fényképezőgép

a golyószóró tárából van néhány alkatrésszel felturbózva nem azért ilyen nagy mert kisebb nem volt, hanem azért mert annyira profi ez a gép ,hogy ez ilyen nagy
fényképezőgép
a rc repülő-t irányító

Ő a toronyban lesz majd és a kezében egy távirányítóval amivel a repülőt irányitja.
a rc repülő-t irá...
A légpuska

M2 carabin van egy kicist átalakitva(tár levágva egyszerübb formát vágtam neki majd egy kezdetleges távcsöt raktam rá lehet hogy ezt leveszem, és lessz sztem még pár dolog átalakítva.
A légpuska
az rc játékreülő

egy anyahajóról van de rc reülőnek pont elmegy lessz rajta még antenna, meg biztos  lessz rajta még pár dolog.
az rc játékreül
A távirányító

revell 72-es német gyalogságának a mesterlövészének a lézeres távmérője vagy mije. Egy kicsit megszabava hogy meglegyen a kellő mérete. De elfog tűnni a "pilóta" kezében.Még le lessz festve és antenna is megy még neki.
A távirányít