1.	Csaknem teljesen saját építésű fényszóróplatform, melyet egysoros korláttal láttam el
2.	Maradék maratásból készült szemaforok
3.	Előrehajlított korlát a HASC platformra
4.	Fényszóró irányzék
5.	Légvédelmi tiszt irányzéka
6.	Légi megfigyelő irányzéka
7.	HF/DF antenna
8.	Pom-pom lőelemképző
9.	Kötéldob

1. Csaknem teljesen saját építésű fényszóróplatform, melyet egysoros korláttal láttam el
2. Maradék maratásból készült szemaforok
3. Előrehajlított korlát a HASC platformra
4. Fényszóró irányzék
5. Légvédelmi tiszt irányzéka
6. Légi megfigyelő irányzéka
7. HF/DF antenna
8. Pom-pom lőelemképző
9. Kötéldob

Vissza a kommenthez Előző kép Vissza Tovább Következő kép
Shelter deck, eredeti állapot
Shelter deck,...
Shleter deck + lower bridge, eredeti állapot
Shleter deck + lower...
Shelter deck módosítva.1.	Új mellvéd készült offszetlemezből háromszög alakú, belső merevítőkkel és felső, vastagabb peremmel
2.	A B barbetta nyílását kisebbre vettem, hogy passzoljon a 3D nyomtatott lövegtoronyhoz
3.	Minden ablakot mélyebbre fúrtam, belsejüket feketére festettem és Artist Hobby maratott “ereszeket” ragasztottam rájuk lakkal
4.	A kép ezen homályos részén egy megnyított ajtónyílás látszik maratott ajtókerettel
Shelter deck módos...
Lower bridge, eredeti
Lower bridge,...
Nincsenek egy szintben a kémlelőnyílások!
Nincsenek egy...
Lower bridge, módosított.
1.	A signal deck hátsó részén egy kis szakaszon korlát (WEM ultrafine) szakítja meg a mellvédet
2.	Az eredeti fényképeknek megfelelően repeszek ellen védő “matracokat”  erősítettem 
3.	az offszetlemezből készült mellvédre, melyet az eredeti műanyag mellvéd helyére ragasztottam 
4.	Maratott rács került a szellőző kivágott közepébe 
5.	A korábban említett kémlelőnyílásokat keskenyebbre és hosszabbra vettem, illetve a jobb oldaliakat feljebb pozicionáltam (a régi, eltömített nyílások láthatók alattuk)
6.	Ezek a hosszúkás, szellőzőnek tűnő objektumok jól láthatók az eredeti fotókon. Valószínűleg csak a Valianton felszerelésének képezték részét, úgyhogy  elkészítettem őket.
Lower bridge, módos...
Shelter deck + lower bridge, módosítva
Shelter deck + lower...
Admiral
Admiral's deck
Vastag a mellvéd
Vastag a mellvéd
Vastag a fedélzet is
Vastag a fedélzet...
Admiarl
Admiarl's deck mó...
Compass platform + upper bridge
Compass platform +...
CP + UB
1.	A compass platform oldalait és fedélzetét, valamint az upper bridge falait a Tetra Queen Elizabeth készletéből  vettem, ami egy remek kiegészítő. A híd felszereléseit saját készítésűekkel egészítettem ki
2.	A két HACS IV-est két fémtengelyre fogom felragasztani
3.	Az alattuk levő építményt is feljavítottam: a fedélzetét elvékonyítottam, nyílását megnagyobbítottam, kis platformok és
4.	maratott létrák kerültek rá
CP + UB 1. A compass...
DCT, eredeti
DCT, eredeti
DCT módosítva
DCT módosítva
1.	A személyzet megfigyelőállása nyílásainak fedelei
2.	Maratott látra helyettesíti az eredeti, vésett megjelenítést – ez utóbbit az eltömítéséhez használt paszta kirajzolja
3.	Félköríves kezelőhíd (FlyHawk maratás)
4.	irányzék (acéldrót)
5.	Kent irányzónyílás fedele zsanérokkal (ez tényleg parányi)
6.	Körkörös kapaszkodó, szintén a rendkívül sok részletet tartalmazó FlyHawk feljavító készletból
1. A személyzet...
HACS IV
HACS IV
Apróságok
Apróságok
1.	Csaknem teljesen saját építésű fényszóróplatform, melyet egysoros korláttal láttam el
2.	Maradék maratásból készült szemaforok
3.	Előrehajlított korlát a HASC platformra
4.	Fényszóró irányzék
5.	Légvédelmi tiszt irányzéka
6.	Légi megfigyelő irányzéka
7.	HF/DF antenna
8.	Pom-pom lőelemképző
9.	Kötéldob
1. Csaknem teljesen...
Kész a parancsnoki torony
Kész a parancsnoki...