Airbus 380 First Flight Livery

Airbus A380

1:144, Revell
Pintér György - Múzeumi krimik Üdv mindenkinek!

A következő gép a legnagyobb a polcon. Nem hiába, az A380-as jelenleg a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe, amit tavaly Budapesten is megcsodálhatott a közönség.

A repülőt véletlenül fedeztem fel egy pécsi játékbolt polcán, egyből meg is vettem.

A dobozt kibontva rengeteg óriási öntőkeret tárult a szemem elé, mellé két hatalmas matricaív. A keret enyhén sorjás volt, ezen kívül semmi extra.

Az építést a pilótafülkével kezdtem, mivel ebben a gépben még az is helyet kapott. Aztán következett a két féltest összeragasztása. A gép egy folcra került, ahonnan sikerült levernem egy rossz mozdulattal. Az orrában található 40g súly miatt természetesen a gravitációnak megfelelően orral a járólapon landolt. A géptest ragasztása bírta, viszont a pilótafülke elszabadult a testben. Jött a szétvágás, újraépítés stb.

Az építés további szakaszában szerencsére semmi extra dolog nem történt, a szokásos tesco gazdaságos fehér festékkel lett fújva, a hatalmas szárny ecsettel festve. A végén felmatricázva.

A mérete miatt kénytelen voltam keresni egy olyan polcot amin elfér, szerencsére sikerült is találni, ezen pózol most az összes gép.

Remélem tetszik!
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
2012.02.22.
Utolsó módosítás: 2012.02.28.
Atakacs, Budapest
Értékeld a cikket! ?
A cikket csak bejelentkezett felhasználók értékelhetik. Bejelentkezés, regisztráció
silent8
2012.03.01. 22:46:15
Szia! Szép lett, akárcsak a többi madarad! Gratulálok!
Szólj hozzá! ?
Megjegyzést csak bejelentkezett felhasználók írhatnak. Bejelentkezés, regisztráció