BMW R 75 Franciaországban(x)
1:35
Pintér György - Múzeumi krimik Alapötlet

Eddig úgy tudtam,hogy Hitler az R 75-öt keletre gyártotta,ámde egyik barátomnak van egy fényképe,ahol a nagyapja ül franciaországban egy tank tornyán,és mögötte világosan kivehető egy R 75 kilőve az árokban.

Háttörténet

A D-napi partraszállás közben egy lőszert és robbanóanyagot szállító oldalkocsis BMW halad el az úton,mikor a bokrokban és az árokban fekvő Amerikai ejtőernyősök rálőnek,sikerül egy comblövéssel ,,megúsznia\" és eljut a célállomásra,ahol a seb ellátása után elmondja a történetet egy felcsernek és egy másik katonának.

A dioráma alapja

A dioráma alapja egy \"Camambert\" sajtos doboz teteje feketére festve,a felületét,amin a motor és a három figurák el vannak helyezve fa-expressz ragasztóval át van kenve,majd Noch gyártmányú műfűvel leszórva.

A motor és a figurák

A figurák a BMW-hez tartoztak,nagyon kicsi átalakítással(ez annyit jelent,hogy nem olyan állásban raktam a kezeket)értem el ezt a pozíciót,az álló katona kezében lévő panzerfaust is Italeri,egy tank-kiegészítő tartozéka.Az oldalkocsiban lévő dolgok is mint ebből a kiegészítőből vannak.

Köszönet Turda Bencének (a fénykép mutatásáért).
2008.04.05.
Batur, Rétság
Értékeld a cikket! ?
A cikket csak bejelentkezett felhasználók értékelhetik. Bejelentkezés, regisztráció
Szólj hozzá! ?
Megjegyzést csak bejelentkezett felhasználók írhatnak. Bejelentkezés, regisztráció