Élményem a 2. Online 24 órás makett versenyről

T-54

1:35, Trumpeter
Sziasztok !
A Cikket Nagy László kérésére tettem közzé

Élményem a 2. Online 24 órás makett versenyről

Először is bemutatkoznék: Nagy László vagyok, de legtöbben Nagy Ell- ként ismernek.
Kamionosként dolgozom, ami egy gyermekkori beteljesedés. A hobbim a makett építés, ami szintén gyermekkori fejlövés.😁

Először vettem részt a 2. Online 24 órás makett versenyen 2021.02.26.-02.27. 24 órájában. Ez a verseny számomra igen nagy kihívás volt, mert a meglepetés makettet (T-54) a kamionban készítettem el! (Német ország egyik parkolójában)Hogy is történt valójában? Elmesélem nektek röviden.

Én polgári maketteket, azon belül is inkább kamionokat építek. Mikor megérkezett az áldozat, akkor éppen külföldön voltam. Így a feleségem, kérésemre lefényképezte és elküldte nekem a fotót, hogy az izgatottságomnak véget vessen és lelkileg felkészülhessek a kihívásra.
Mikor megláttam a fotót, akkor azonnal hátast vertem, mert tankot még soha nem építettem.
Az esélytelenek nyugalmával indultam neki a versenynek. Amikor tehettem utána olvastam a tanknak és próbáltam olyan verziót találni, ami festés ügyileg nem túl bonyolult. Sikerült is egy izraeli festést találnom, ami világos, egyszínű volt. (Nem nagyon szeretem a harci színeket)
Ahogy hazaértem, nekiláttam a technikai felkészülésnek. Elkezdtem a makettes kuckómból összepakolni a kis motyómat. Izgatottan vártam a verseny napját.
A verseny napján bejelentkeztem a chat szobába, és megkezdtem az ismerkedést a versenytársakkal. A feszültségemet hamar oldotta a jó társaság. Nagyon barátságos volt végig a hangulat.
Jött a doboz bontás, amit már nagyon vártam.
Aztán jött a felismerés, hogy ennek a makettnek nincs kereke!
No gondoltam, ezt jól bevállaltam. Na de ha már belefogtam, akkor nincs mese, meg kell csinálnom.
Nagyon szépen kidolgozott makett volt, így a kedvem is egyre jobb lett. Neki is kezdtem az építésnek és akkor jött a felismerés, hogy pár dolgot otthon hagytam.(csiszoló, tömítő)
Nincs mit tenni, akkor beton és az aszfalt lesz a csiszoló. Természetesen annyira jó kis kit volt, hogy nem kellett ilyen gyalázatos módszerhez folyamodnom. Építés a vártnál jobban alakult, mint ahogy én tartottam tőle. Elérkezett az idő a festésre. Na ez különösen fejtörést okozott, hogy a kamion fülkében ezt hogy valósítsam meg. Ezen az apró problémán túllendülve le lett festve a makett. Igaz a fújás után azonnal egy gyors tisztítást kellett eszközölnöm a kormányon és a szélvédőn, mert sikeresen összefújtam.
Azt hamar reggel lett, mikor is be kellett mutatni az elkészült munkákat. Nagyon büszke voltam magamra, hogy ilyen körülmények között be tudtam fejezni a makettet. Valahol a rangsor aljára helyeztem el magam, mivel első tankom volt. Azért izgatottan vártam a zsűri eredményét. Pár nap elteltével meg is született az eredmény, és meglepetés volt számomra a kiemelkedő eredmény. A dobogóról lemaradtam, de nagyon nagy élmény volt számomra! Szuper volt a szervezés és a társaság. Köszönöm hogy részt vehettem a versenyen!

Itt ragadnám meg a pillanatot, hogy megköszönjem a zsűri munkáját, és külön köszönet a szervezőknek az áldozatos munkáért!

Ahogy időm engedi, majd elmesélem nektek a 3. Online 24 órás makett verseny élményt is.
Pacsi nektek! Sziasztok!
Nagy Ell
T-54

T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
T-54
2021.09.10.
MARDEL, Budapest
Értékeld a cikket! ?
A cikket csak bejelentkezett felhasználók értékelhetik. Bejelentkezés, regisztráció
páncélos
2021.09.12. 00:15:30
Magam részéről gratulálok. A kitt több sebből vérzik, de ez nem a Te hibád, hanem a gyártó hibája.
A sztorid jobban tetszett, mint maga a makett. Irigylem azokat, akiknek a munkája a hobbija, vagy gyerekkori beteljesedése.
Szólj hozzá! ?
Megjegyzést csak bejelentkezett felhasználók írhatnak. Bejelentkezés, regisztráció