Let it roll,baby roll!
1:35
Pintér György - Múzeumi krimik Hol is kezdjem?!Mindenek előtt le kell szögezni,a dioráma nem most épült,1éve már,hogy kész van.Ajándéknak készült,az is lett,most mégis itt van nálam már vagy fél éve,és legalább ennyi ideje tervezem már, hogy megmutatom nektek.Most végre sikerült egy kis időt szakítani rá.
A dioráma alapvetően \'A Vad\'-stílusú \'50-es éveket mutatja be,a kerete viszont a Szelíd motorosok-féle \'60-asat.
Tehát megvolt az ötlet,ezt az életérzést bemutatni.Ehhez szükségem volt egy motorra.Megfeleleő volt az Italeri BMW-je,ami a kezem alatt megjárta Berlint,Afrikát de még Franciaországot is,de egyik korábbi dioráma sem volt az igazi,meguntam őket,szétszedtem,újra és újra felhasználtam a darabjait.Szóval innen volt a moci és az oldalkocsi is.A pilóta is az Italeritől van,egy Panzerjager Elefanthoz adták.
A homok különböző fűszerekből lett kikeverve,az aszfalt pedig csiszolópapír.
madártávlatból BMW R75
madártávlatból…
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
BMW R75
telefon
telefon
2011.12.31.
Utolsó módosítás: 2012.05.13.
Kővári Dániel (DDani), Budapest
Értékeld a cikket! ?
A cikket csak bejelentkezett felhasználók értékelhetik. Bejelentkezés, regisztráció
Freddy
2012.07.17. 18:11:45
Hangulatos és egyedi lett, talán csak a motor németsége zavaró, akkor már inkább egy HD. Meg szerintem a Wehrmacht-rendszámot vedd le róla.
DDani
2012.07.21. 09:44:14
Örülök hogy tetszik,hogy miért BMW?!ezt meglehet magyarázni azzal hogy egy háborús relikviából épített,átépített bobber bemutatása volt a célom,és ehhez passzol a wh.rendszám.Persze lehetett volna Harley is,talán életszerűbb is lett volna,de először is épp ez volt otthon:D kettő,szerintem ezek a boxeres német mocik jobban néznek ki:D
Szólj hozzá! ?
Megjegyzést csak bejelentkezett felhasználók írhatnak. Bejelentkezés, regisztráció