Két hét szenvedés

Tatra 148 CAS 32

1:35, MMK
Sziasztok!

2007.Mosonmagyaróvár,a verseny börzéjén megláttam a készletet.Gyűjtögetem a tűzoltószereket ezért nem hiányozhatott a polcról.
Mindenfélére elköltvén pénzemet,nem maradt más,felvettem a kapcsolatot magával a gyártóval,Ő azt mondta,vagy nála,vagy Prágában egy helyen árusítják a termékeit.Közelgett prágai kirándulásom,mondom magamban,megnézem az adott címen.Természetessen nem volt,így hazaérkezvén azonnal megrendeltem.
Május végén megérkezett a doboz.Kibontás után láttam,nem lesz az építés egy szláv karnevál,de álmomban nem gondoltam mi vár rám fél év múlva.
Interneten kezdtem gyűjtögetni a fotókat,láttam,több féle felépítménnyel szerelték a talicskát.Amit a dobozban adnak,ahhoz csak hasonlót találtam.
Átnéztem a szerintem 200 darabból álló alkatrészhalmot,fotomaratást,áttetsző alkatrészeket,mondtam magamban,nem is olyan nehéz ez.
Elővettem az összeállítási útmutatót,ráírtam a zacskókra a rajz elején található betűket és nekikezdtem.Juj.Számomra szokatlan volt a rengeteg buborék,anyaghiány,sorja,pontatlanság.Először dolgoztam műgyantával.
Minden alkatrész hibás volt,gőrbe,rövid,hosszú,lukas,a szélvédő kritikán aluli,buborékos,pontatlan,stb...Életemben ilyet nem láttam.A leírás sem volt egyértelmű számomra.
Csiszoltam,tömítettem,faragtam két hétig.
Feljavítani nem tudtam,aztán nem is akartam,irányjelzőt pótoltam,pár sisak,poroltók.Elment az egésztől a kedvem,félrerakni nem szoktam semmit,másodszorra fordult elő életemben,elgondolkodtam a dolgon.
Nyomtattam matricákat,festettem,elkészült.
Ár érték arány semmi képpen nem pozitív.
Fanatikusoknak ajánlom.
Tatra1
Tatra1
Tatra2
Tatra2
Tatra3
Tatra3
Tatra4
Tatra4
iv1
iv1
iv2
iv2
tat8
tat8
2007.12.14.
Erno-945
Makettinfo Online Klub
Értékeld a cikket! ?
A cikket csak bejelentkezett felhasználók értékelhetik. Bejelentkezés, regisztráció
Szólj hozzá! ?
Megjegyzést csak bejelentkezett felhasználók írhatnak. Bejelentkezés, regisztráció